מסעעע חוף..

לא..

עניתי על מה שהוא רצה.. ומה שידעתי את התשובה ככה את מלכלכת?

Tha ©reep

New member
אתם מגיעים למקום חלוקה לקבוצות אני

לא זוכר איפה זה בדיוק.. ושם יש הרבה רשימות ופשוט אתם רושמים את עצמכם איפה שמתחשק לכם עם הרבה חברים או עם מעט חברים שלכם. שם בכל מקרה תכירו עוד הרבה אנשים אז המלצה שלי לא להרשם עם הרבה חברים כי זה לא מעניין כל כך. ואז אחרי שמתחלקים לקבוצות מסתדרים כקבוצה וזה הבית שלכם ב4 ימים הקרובים. זהו. אני חושב

מ ו ר ע ל

New member
רק רציתי להגיד שאני לא מופיע בסוף..

גם בגלל שאין מקום וגם בגלל שזכיתי בכרטיסים למשינה בשני הקרוב הולך להיות מעולה שיהיה לכולם טיול מהנה וגם אני אהיה על איזה חוף:)

מ ו ר ע ל

New member
אחות שלי זכתה ממעריב לנוער או משהו

סתם ניסתה את מזלה שלחה להם את השם שלי לאס אמ אס והחזירו לה שהיא זכתה ושמחכים לי על שמי כרטיסים בקופה שם 2 כרטיסים אגב אני נוסע עם חבר שלי... יהיה בסדר:)

shivie

New member
או קיי

תתעלמו מהשאלות שלי איך לדעת מי המדריך... לא ראיתי תתשובות ולא קראיתי שזה שלח לי שאלה אחת...

זה שלח את השאלות..

וחוץ מזה אתה צריך לחכות שמישהו יענה על זה... תן זמן.. בשעה כזאת לא תמיד יש אנשים בפורום..
ניפגש =]

אם כבר מדברים על המסעחוף..

אז אני רוצה לשאול לדעתכם.. מה עדיף.. כשאני נרשמת לקבוצה.. (החלטתי שזה כנראה יהיה לבד) מה עדיף.. להרשם לקבוצה שאףאחד עוד לא נרשם בה ואז שאנשים יצטרפו אחרי.. או לבדוק את הקבוצות.. לראות אם יש אנשים שאני רוצה/לא רוצה להיות איתם/מכירה/לא מכירה ואם אני מוצאת קבוצה עם אנשים פסדר אז להרשם אליה ? אני רוצה לדעת מה דעתכם תודה מראש ויינר
[זה נשמע יותר קשוח מ"עדי"
]

ה טמבל

New member
הכי טוב לדעתי להרשם עם אנשים

שאת בכלל לא מכירה, או מקסימום רק עם חבר\ה ולא לתכנן קבוצה שלמה להיות ביחד מראש...

shivie

New member
אנחנו נרשמים 5 ילדים ביחד

אולי 6 ואז מצטרפים אלינו עוד כמה שאולי שאנחנו מכירים אולי שאנחנו לא... ויהיה סבבה...

Hilaloosh

New member
אני!!!! ו...

אלומית נופר שי אור אור ויובלי (ויובל אמר שיש עוד 2 בנות שהוא רוצה...) איזה כייף זה יהיה!!! החברים הכי טובים שהכרתי במדצים!!

Alaithlos

New member
לדעתי../images/Emo15.gif

כדאי לך להרשם עם מישהו שאת מכירה לא מהמועצה שלך... חבל להתחיל קבוצה עם מישהו מהמועצה ואז עוד אנשים מהמועצרה רוצים להיות איתו/איתך ואז זה כבר יוצא ממש לא כיף כי יש יותר מדי שאת מכירה..

Alaithlos

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני ערה כי אני עובדת.. מה התירוץ של, סלעית?

S a l i t

New member
שש.. לא מדברים על זה עכשיו

זה טופ קונפידנשל טוב נו, אבל תזכרי שהתעקשת ניגזר עליי לסדר את החדר
מאמא מרשעת

למעלה