מסעעע חוף..

kedeman

New member
לך תמצוץ גרבר!

תתפלאו אבל שפשפת זה לא רק במפשעה!!!! זה בעיקר - אבל אם הולכים עם גרביים ומתעצלים להחליף אותן בבוקר למרות שהן כבר ממש ג'יפה אחרי יום אחד אז מתחילה שפשפת וזה מתחיל קטן ואם לא תופסים את זה מהר זה יכול להיות ממש שואה מזל שקלטתי מהר שמתחיל לגרד והחלפתי גרביים ד"א בבעקבות החלפתי בגדים כל המסע רק פעם אחת אחרי הקיאקים ביום האחרון.

THE sky angel

New member
קודם כל- איכס!!!!

ועכשיו.. בבקשה אל תשתמש בדימוי "שואה" לצרכי שווא. תודה.

קשתונה

New member
אתה רומז שאנחנו מדריכים גרועים???

אני יודעת שזה בציניות אבל אני כרגע במצב שזה מרגיז אותי!!! לא יודעת כמה מדריכים אחרים השקיעו אבל יותם ואני קרענו את עצמנו על המסע הזה... ואתמול בערב כמעט עשיתי תאונה כשלקחתי את יותם לטבריה כי נהגתי עייפה מדי!!! השקענו את הנשמה בהפעלות ופינוקים והעלינו אפילו לאימייל שנראה לי אף אחד לא קורא שם כל מני דברים שנראו לנו חשובים. בקיצור...זה היה קצת מלוכלך... חוצמזה... שפשפת זה סקסי:)

shivie

New member
העלתם לאי מייל?

אולי זה כי אני חדש... או מד"צ אבל מה הכוונה?!?!?

Yootam

New member
ברור שיהיה כיף במע חוף

למי שיבוא לקבוצה שלי ושל קשת שבאמת השקענו את כל הלב והנשמה בפינוקים, משחקים, הדרכות, ובכל פיפס קטן. ולמדריכים שמסתובבים פה בפורום כדאי לכם לבדוק את האי מייל כי יש שם כמה דברים שכן יכולים לעזור לכם, וששווה לשים לב אליהם.

boofy1

New member
חשווב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |בבקש

כמה אנשים בכל קבוצה במסע חוף? תודה מראש לעונה

boofy1

New member
../images/Emo92.gif

בלללללע

boofy1

New member
שמעי אני מבולבל

חלק אומרים 15 חלק אומרים 20 חלק אמרו לי 3!! (פחחח) אני רוצה תשובה ממישהו בכיר ...

אם היית מחפש קצת..

יש פה אפילו בדף הראשון שרשור על המסעחוף.. ושם כתוב כללל מה שאתה צריך.. ואם לא - אתה יכול לשאול אבל אם תסתכל בהודעה הזאת תראה שכתוב שיש בקבוצה כ-20 איש.. (מי שכתבה את ההודעה היא סיימה יב' והיא תדריך במסעחוף מספיק בכיר?

ה טמבל

New member
התשובה הכי נכונה היא

בין 17-23, הכל תלוי באיך אתם תרשמו במסע עצמו. למה זה כל כך משנה לך?

למעלה