מסעדת פקין בצהלה

:)

אם אתה יודע לקראת מה אתה הולך, אז אין את אפקט האכזבה וזה משפר את כל החוויה.
בהצלחה!

בת כמה היית בשנות ה-90 שאת יכולה

לקבוע מה היה אז ראוי ומה לא?
לפי הכרטיס, ילדונת..

מכל מקום, מסעדה סינית היא מסעדה אתנית, למה היא אמורה להתעדכן? היא צריכה להיות ברמה טובה, זה כן, אבל להתעדכן? כמו שגם לא נדרוש מהבית התאילנדי להתעדכן בעוד 10 שנים אלא לשמור על רמה.
אינני יודעת איזה עוד משלוחים את עושה ממסעדות סיניות, אבל יחסית לרובן, פקין בהחלט ברמה טובה. פת קואה עולה עליה אבל הרבה יותר יקרה.

אם באמת פקין היו מגישים מאז ומעולם...

אוכל סיני אותנטי הייתי אומרת שישארו כך כמיטב המסורת הסינית. המצב הוא שהם מגישים אוכל רחוק מאוכל סיני. יותר קרוב לבן כלאיים ישראלי או מערבי לאוכל סיני. הייתי בסין רק פעמיים בחיי (כן, כי אני צעירה) אבל מהתנסותי בכל סוגי האוכל שיכלתי לטעום, שום דבר לא דומה.
מצטערת אבל זוהי דעתי - המשלוח שלהם, שאני קיבלתי (ועוד הרבה בחברה בה אני עובדת), היה ברמה נמוכה החל מהאריזה וכלה בטעם. המחיר תואם, ולכן זה אולי עדיין "מציאה".
אולי הסטנדרטים שלי גבוהים, אבל אני לא רואה סיבה להתנצל על כך.

לא ענית על שאלותי לגבי הלהתעדכן

ושנות ה-90. אבל מילא. אך אחד, לא בארץ ולא בארצות המערב מצפה לקבל במסעדה סינית במערב, אוכל דומה לסיני האותנטי בסין. שם דבר לא דומה, לא בפקין ולא במסעדות אחרות גם מהטובות שבהן בלונדון.
אשר למשלוח - נסו פעם להזמין מנות בודדות ולא את החמגשית של העסקית. תופתעו. בכל זאת, למה את מצפה בעסקית של ארבעים ומשהו ש"ח?

דקלה21

New member
מה הקשר לגיל

עם כל הכבוד סבתא, הניסוח הזה לא נעים במיוחד... קצת מתנשא, הייתי אומרת.
ולהסתמך על הכרטיס של תפוז בעניין גיל זה בכלל בעייתי, הוא לא מתעדכן לפי מה שאני רואה בכרטיס שלי.

passioneta

New member
אם מישהו מתיחס לתקופה בה הוא היה ילד, יש קשר

ואין פה שום התנשאות.
הכרטיס בתפוז מתעדכן ועוד איך (לעומת הכינוי שנשאר קבוע).

הלוואי שהייתי צעירה כמוכן. מה לא נעים בלומר

למישהו שהוא צעיר...ההיפך, אשריכן.
ולעצם העניין - זה נאמר ספציפית בהקשר להבעת דעה על הסצנה הקולינרית בארץ בשנות ה-90.
לא בקשר לשאר דיעותיה. לא חושבת שמי שהיה בן 4 או 6 או אפילו 10 לצורך העניין, יכול להביע דעה מבוססת משל עצמו בנושא כזה. זה הכל.
אשר לכרטיס, הסתמכתי על מה שהיא כתבה שם. היות ונרשמה החודש, נושא העדכון לא רלוונטי.

למעלה