מסעדות

shelycat

New member
מסעדות

בו נעשה רשימה של מסעדות מומלצות שתכנס לטאג-ליין ואז יהיה קל יותר למצוא רעיונות היכן לאכול טוב, לחגוג או סתם להשביע רעב. אני מציעה שכל אחת תתן את ההמלצות שלה למסעדות ע"פ סיווגן לפי סגנון:רומנטי, איטלקי, דגים ומאכלי ים, בשר, סיני, תאילנדי/אוריינטלי וכו" וכל אחת תציין גם (אם היא יודעת/זוכרת) טווח מחירים, חניה ומנות מומלצות ביותר אם יש. מה דעתכן? מתאים?

shelycat

New member
אפרופו

כמובן שאפשר להכניס כל קטוגריה ולסווג לפי כל העולה על רוחכן כמו למשל קטגוריית: אוכל טעים!

רחלילי

New member
שאלה והערה

כאילו אם אני בכל מסעדה מומלצת אוהבת אוכל אחד מסוייים זה גם טוב? ועוד שאלה אולי להוסיף קטגוריה של אוירה האם נעים שם או לא והאם יש מקום ל-לא מעשנים. והנה כמה שאני זוכרת ואוהבת: סוזנה בסוזן דלל תפוז בבני ציון אם איני טועה רביבה וסיליה ברמת השרון כפה כזה (או כפית?) בהרצליה גבול רמה"ש מרלין מונרו ברמת אביב כתית בכפר רות (מסעדה מעולה ואנינת טעם , יקרה אך שווה). צל תמר בקיבוץ אשדות יעקב אצל אירית מילס בכרם בן זמרה (להזמין מקומות, אוכל אורגאני אנין טעם מעולה!) אם אני אזכר בעוד שאני אוהבת אני ארשום.

shelycat

New member
.............

לדעתי כדי שהשרושר יהיה יעיל ושווה אז בהחלט כדאי להוסיף הערות שוליים הערות והארות לגבי כל מסעדה כמו ציון השרות בה יחס למעשנים/לא מעשנים, אווירה (הרי לפעמים מחפשים בדיוק את זה) וכל דבר שעלה על דעת המחברת/ממליצה.

shelycat

New member
כיון שציון של שמות המסעדות נטו

לא בהכרח יעזור כי לפעמים מחפשים משהו יותר ספציפי אני חושבת שכדאי לספר קצת על כל מסעדה ואופייה הקולינרי כמו גם האווירה שלה ולא לשכוח מיקום.

רחלילי

New member
אפשר גם מקומות מאכזבים?

הנה: הולילנד שהיינו אתמול, מאכזב למדי האוכל והמקום עצמו שיכל להיות הרבה יותר מדהים באוירה ובעיצוב ונראה ממש מסכן והאוכל די פרווה שכזה. שירי ביסטרו בכפר רות - פעם היה משהו משהו (פינה בראש) ועכשיו היה מאד מאכזב. הבית של רפא בראש פינה - לא להתקרב לדעתי, מאכזב ביותר. ארוחת בוקר בצימר במצפה מנות (למה איני זוכרת את שמם?! יש להם מזל!!!) גרוע ביותר! נוסטרדמוס במושב שילת. לא עולים לי כרגע עוד שאכזבו.

דפי26

New member
מסעדות אהבות...

פסטה מיה-רחוב הברזל ברמת החיל אוכל איטלקי טעים מאד.מחירים בינוני.אוירהנחמדה (למרות שהמקום קטן מאד והולכים בעיקר בגלל איכות האוכל)מנה מומלצת:ניוקי ממולא גבינות
בלזק-אשדוד אוכל צרפתי.מחירים בינוני-יקר.מאד נעים ורומנטי.התפריט מצומצם כך שלאנשים שלא אוכלים כל דבר כדי לבקש שיפקססו תפאיט או משהו כזה
טוקופיה-מסעדת בשרים בנס ציונה.מחירים בינוני עם נטייה ליקר.אוכל מאד טעים.אוירה נחמדה (למרות שלא הייתי מחשיבה אותה רומנטית,מאד נעים שהולכים כמה זוגות)אוכל טעים והכי כיף זה הצ'ופרים.אני מאד אוהבת מקומות שבאים ומקבלים הפתעות קטנות "על חשבון הבית"מקבלים לחם טעים בהתחלה ,זיתים דפוקים ושום אפוי.בין המנה הראשונה לשניה סורבה ובסוף הארוחה קיבלנו לימונצ'ינו.היינו 3 פעמים וכל פעם נהננו יותר!.
בית קפה אהוב-סי קפה-רחוב הברזל ברמת החייל.קפה טעים סנדוויצ'ים מעולים ואוירה נעימה מאד.תמיד נותנים לך תחושה שאתה רצוי והעובדים (שרוב הזמן הם על טהרת המין הגברי)אדיבים ונחמדים!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום נשואים טריים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

shelycat

New member
והנה ההמלצות שלי.........

וההמלצות שלי: קם-סון סינית מקסימה ומעולה, שרות אדיב, אווירה נעימה אפילו די רומנטית, אוכל מעולה והכי חשוב מבחינתי (אחרי איכות האכול כמובן) מסעדה ללא עישון! נמצאת בדרך רמתיים בהוד השרון. בהרצליה אני אוהבת את הוויט-הול (עיסקיות מצוינות א-ו מהצהרים עד שש בערב-כן כולל שישי) וכמובן את עד העצם המעולה אבל יש שם בעית אקוסטיקה כך שצריך לדעת לא לבוא בשעות העמוסות מידיי. באיטלקיות יש את: אמורה מיו באבן גבירול 100 בתל אביב מסעדה חביבה אוכל מעולה וגם האווירה נעימה-מומלצת ביותר! כמו גם מסעדה חביבה ונעימה ביותר בהרצליה ברחוב המנופים בשם צנקולו CENACOLO במחירים נוחים מאוד אפשר לאכול שם אוכל איטלקי טוב כמו גם למצוא מנות עם פירות ים וגם הקינוח שאכלתי שם היה ממש לעיניין. חוץ מזה יש את הפיש והפרנצ`סקה על החוף בראשון שדובר בהן לא מעט בפורום, יש בהן עיסקיות שוות ובפרנצ`סקה יש גם עיסקיות בוקר שוות ביותר! בכלל אוירה מאוד נעימה ואף רומנטית לארוחה מול הגלים. ב"עממיות" חייבת לציין לטובה את "אווזי" במתחם החונים קונים בראשון לציון שלדעתי הוא הסניף הטוב ביותר שלהם מבחינת אוכל ומבחינת עיצוב ואווירה. בשביל נישנוש באמצע הלילה ממליצה על העוף המוקפץ ברחוב הרצל מול התחנה המרכזית הישנה בראשון (יש שם גם קבבים, חביתה בבגט ועוד דברים) המקום נראה כמו חור אבל האוכל טוב,המקום לא פתוח שישבת(כשר) אבל בשאר ימי השבוע פתוח מסביב לשעון!

dorlim

New member
....

אני ממש מצטערת שהתאכזבת מהולילנד, אמרתי לך שאני ניזונה משמועות... ולגבי נוסטרדמוס - אנחנו מאד אוהבים אותה, כל פעם נהנים מהאוכל מחדש. מה היתה הבעיה איתם?

רחלילי

New member
דורלימי!

זה לא באשמתך מצחיקב! השמועה שאת שמעת כמו השמועה שאחותי שמעה היתה חיובית לא היה כזה רע פשוט לא היה כזה טוב! היסלטים בבופה אבל המקום שיהול היה להיות עם אווירה מעולה היה ממש חסר אוירה ודומה יותר למסעדה של מקום עבודה... יש שם המון פוטנציאל רק שלא מממשים אותו. האוכל היה סביר והיו אפילו פנקייקים אבל האווירה היתה סתמית מאד וזה מה שקלקל. לגבי נוסטרדמוס-אכלנו שם פעמיים ובשתיהן חזרנו עם קלקול קיבה (בהפרש של כמה חודשים זו מזו) לא התביישו לתת לנו עוגת שוקולד חמה עם קצפת מקולקלת(חמוצה) וכאלה דברים. אז הנה עוד מקום עם פוטנציאל אבל כשלא שמים לב לפרטים קטנים (טריות הקצפת) זה גורם לאנשים לא לחזור. לעומת זאת 'זולה' יש להם בחודשים אחרונים עסקיות משגעות.

nikit1

New member
חבל שלא ידעתי שאת מתכננת ללכת

לשם...הינו ב"הולילנד" לפני כמה שבועות עם כל המשפחה והשירות שקיבלנו יה מחריד והאוכל מאד מאד מאכזב...מקום סתמי ביותר לדעתי.

רחלילי

New member
בזמן האחרון אנחנו לא מעודכנות

זו לגבי השאלות של השניה בפורום, שאלתי די הרבה על הולילנד לפני יומיים בלילה, כנראה שלא היית אז. בכל מקרה עכשיו זה כבר שתיים מכאן שחושבות אותו הדבר על המקום!!!!! ובכך אנו עושות טובה וחוסכות עוגמה לדורלים, לעששית לדנונית ולאחרות. אז עשינו מעשה חשוב הערב!

dorlim

New member
OK להולילנד כבר לא נלך ....

ובנוסטרדמוס ממש מוזר לי לשמוע כי אנחנו מאד אוהבים את המקום וכל פעם מתפעלים מחדש מהמנות הבשריות הנהדרות שלהם ודורון מתלהב גם מהבירות !

yoyo10

New member
עוד על מסעדה באיזור מודיעין

בבאולינג החדש באיזור התעסוקה של מודיעין פתחו מסעדת ביסטרו יש להם עיסקיות נחמדות שווה לתשבי האיזור לא כדי לנסוע במיוחד

nikit1

New member
ההמלצות שלי../images/Emo26.gif

פסטה מיה ברח' לינקולן בת"א- מקום נפלא שאני ממליצה עליו בכל הזדמנות. מסעדה קטנה עם אווירה רומנטית מאד, תפריט משתנה של פסטות טריות שמחלקים לסועדים בסוף הערב (אם נשארה פסטה והם עומדים לסגור- הם מחלקים כיוון שכל יום מכינים פסטה טריה). הבעיה היחידה שלא מונעת מאיתנו להגיע לשם היא שלא ניתן להזמין מקום.המחירים סבירים אם כי לא שולים. לרוב אין בעיית חניה כייון שהמסעדה היא לא בלב העיר. Sea Food Market- בדרך פ"ת צמוד לגשר מעריב. גן עדן לחובבי דגים ופירות ים, תפריט משתנה, המחיר כולל פלטת סלטים ופוקצ'ות. הסגנון- הייטקי משהו. מנה אהובה- שרימפס ברוטב למון גראס ושום וועוגת סולת ברוטב תות לקינוח. שירות טוב, יש חניה בבנין משרדים צמוד בתשלום.
נחלים בצ. קרית שמונה שהמלצתי עליה לא מזמן. מסעדה צרפתית מעולה עם עיצוב קלאסי מאופק, שירות מעולה ואוכל נפלא. יקרה למדי אבל בהחלט שווה את זה.

מאי26

New member
וההמלצות שלנו:

ראשית, מצטרפת להמלצה של שליקט לגבי צ'נקולו (מקווה שכתבתי נכון את השם) בהרצליה פיתוח - טעים וזול! זוזוברה בהרצליה פיתוח - מסעדה תאילנדית - יפנית, ראו הוזהרתם אין בה שום דבר רומנטי, יושבים על שולחנות ארוכים, אבל האוכל לא יקר במיוחד וטעים. נודלס מעולים. טנדורי בהרצליה פיתוח - לחובבי אוכל הודי, האוכל טוב, האוירה נחמדה, טווח מחירים - בינוני עד יקר. לא מאוד רומנטית. ג'קו בהרצליה פיתוח - מסעדת דגים ופירות ים (נדמה לי שיש לו גם סניפים בחיפה ובמקומות נוספים) - האוכל ממש טעים, לא יקר, והסלטים בהתחלה הם "על חשבון הבית" ובלי הגבלה, כמו במסעדות מזרחיות. גם זה לא המקום לרומנטיקה. ג'ויה בהרצליה פיתוח -מסעדה איטלקית, קצת יקרה למיטב זכרוני, אבל האוכל שם טעים מאוד. עד כמה שזכור לי היא בהחלט רומנטית וחביבה. מאזטים ברמת החייל - מסעדה איטלקית ממש נחמדה, גם שם הסלטים בתחילה הם על חשבון הבית עם הזמנת מנה עיקרית (זה כולל פוקצ'ה, בטטות אפויות, טפנד זיתים ועוד הרבה דברים טעימים - משתנה מפעם לפעם). המחירים בינוניים - לא מאוד יקר. צ'ימיצ'נגה, באזור יד אליהו - מסעדה מקסיקנית מעולה אבל יקרה בטירוף. אלי אוליו, למיטב זכרוני היא נמצאת רח' ברנר בתל אביב (קרוב לאלנבי)- מסעדה ספרדית טעימה מאוד, אבל גם יקרה מאוד. קפה מונטיליו באזור גני יהודה ממש ליד קרית אונו - בית קפה, באוכל הוא נחמד ובעיצוב הוא ממש מקסים, מעוצב כמו ספריה, בחלק מהשולחנות יושבים במעין כורסאות (אכלתי שם צהריים עם אמי והמלוות ביום החתונה). סוזנה באזור סוזן דלל - אוכל ביתי טעים, למיטב זכרוני המחירים בינוניים. אודאון ברח' הארבעה בתל אביב - מטבח "פיוז'ן" משלב בין המון רכיבים, ויש בה הכל. אוכל מאוד מעניין וטעים, לא זול אבל יש עסקיות כל היום וזה הופך אותה למסעדה ברמת מחירים בינונית. העיצוב ממש יפה. אונאמי - ברח' הארבעה בתל אביב, מסעדה יפנית מעולה. יקרה מאוד, אבל יש בצהריים עסקיות שוות. בצפון - הקדירה של נגה בבית שעריים, אוכל ממש טעים, המחיר יקר למדי, אבל יש עסקיות שמוזילות. הסגנון - קדירות שונות, בשרים וכו' - מטבח כפרי. בירושלים - שונקה במרכז העיר, עיצוב יפה, המסעדה יקרה אבל יש בה עסקית גם ביום שישי בצהריים למיטב זכרוני, והעסקיות מוזילות מאוד את המחיר. יש בה מבחר גדול - בשר, פירות ים ועוד, והאוכל ממש טעים. ולסיכום - הירושלמיות בטוח מכירות את "החגיגה של באבט" ממתק קטן השוכן לו ברח' שמאי במרכז העיר. מקום קטנטן שבו מכינה בעלת המקום ופלים בלגיים משובחים ומדהימים בצירוף שוקו מעולה (שהוא יותר בעצם כמו שוקולטה). מתאים מעין כמוהו לקינוח. כשאני מסתכלת על הרשימה הארוכה של המסעדות שצירפנו אני לא מאמינה כמה כסף הוצאנו בשנה האחרונה על מסעדות...

מאי26

New member
האמת, עשיתי חשק גם לעצמי... אני

לא מאמינה שאחרי שעברתי היום פיטום מסיבי של אמא שלי, אני עוד מסוגלת לחשוק עכשיו בופל בלגי!

למעלה