מסעדות

ענתש

New member
ההמלצות שלי:

פסטה מיה ברמת החייל - כל מה שנאמר על פסטה מיה לפני + היתרון שאפשר להזמין מקום ברמת החייל (בניגוד לת"א). בהחלט רומנטי... ג'ירף נודלס בר ברמת החייל - תאילנדי וטעים מאד. מומלצת במיוחד פטרית הפורטבלו כמנת םפתיחה והפבלובה לקינוח. טוק טוק ברמת החייל - תאילנדי טעים ומיוחד. ננה בר בנווה צדק, ת"א - אוירה מעולה (גם רומנטית), אוכל מעולה, קצת יקר. פעם אחרונה שהייתי עישנו עלינו וסירבו להפסיק... בית קפה אהוב מאד: קפה כזה בצמרות בהרצליה - אוכל טעיםף שירות משובח. מחירים בינוניים אבל האוכל פשוט שווה את זה. אוקלוהומה בקניון רננים ברעננה - מיקום מוזר למסעדה ממש ממש טובה. מחירים בינוניים ומטה אוכל טקסני פשוט טעים (לא כשרה). לא אוירה רומנטית אבל בכל זאת הוכרזה כ"מסעדת הבית" שלנו מכיוון שכל פעם שאנחנו באים אנחנו נהנים יותר - מהשירות, מהאוירה, מהאוכל.

dorlim

New member
וקצת המלצות משלנו

שנטי בירושלים - פאב מסעדה באיזור נחלת שבעה. אווירה נהדרת ואוכל מעולה. אגב, זו המסעדה האהובה על אייל פלד (ממסע עולמי) שטוען שמכל המסעדות בעולם זו הכי הכי...
צ'ופק בת"א - מסעדת דגים. מתאימה לדעתי לאירועי משפחות/חברים
מנטה ריי - מה עוד לא נאמר על המקום הזה. אוכל נפלא מיקום מדהים ואווירה נהדרת.
אלדד וזהו בירושלים - אוכל צרפתי. עסקיות נהדרות וזולות, תמורה נהדרת לכסף!
פפגיו - מסעדת בשרים ברזילאית בסגנון של אכול כפי יכולתך. בצהרים יש עסקיות (נדמה לי 80 ש"ח לאדם). אוכל נהדר. מצויין לאוהבי בשר!
בת יער - מסעדה מדהימה באמצע חוות סוסים בבת יער (קרוב לצפת). בשרים מעולים. אווירה נפלאה. יקר מאד!
קבלייר בירושלים - מסעדה צרפתית יקרה מאד!!!!! אוכל נפלא, אוירה רומנטית ושקטה. המינוס יקר נורא!!!! ולסיום דורון מוסיף את סניפי הבורגר קינג בארץ

keren1877

New member
בדיוק השרשור שרציתי לפתוח...../images/Emo8.gif

היינו אתמול בערב במסעדת 2C בקומה ה-49 של הבנין העגול בעזריאלי... אני חייבת לציין שהיה מ-ע-ו-ל-ה
אנחנו חובבי מסעדות לא קטנים ואני חושבת שזו אחת הטובות ביותר שהיינו בה בארץ! היה פשוט טעים! אומנם המסעדה לא זולה בכלל (ואפילו יקרה...): יצאנו בלמעלה מ-450 ש"ח לזוג (אבל רק בקבוק היין היה שווה למעלה מ-100 ש"ח...) היה טעים מאוד! הנוף עוצר נשימה והשירות מעולה (הם החליפו שף לאחרונה, ושמעתי שהשף הקודם לא היה משהו בלשון המעטה...) המסעדה היא בעיקרה מסעדת בשרים טובה (אבל יש בה גם דגים ומאכלי ים)... מומלצת בחום לאירועים חגיגים... (חגגנו למיועד יומולדת...)

דפי26

New member
אני חייבת להזכיר שוב ששם ב2C

קיבלתי את הצעת הנישואים
ולכן ביום הנישואים הראשון אנחנו שם!

המלצות שלנו

חסילון הרצליה: פירות ים, דגים (וגם בשר). ============= תמיד יש עסקית מצויינת במחירים של 80-60 ש"ח. כשמציעים לי אני תמיד שמחה לאכול שם. ג'ירף: ====== למי שאוהב אטריות ומוקצפים ברמה. המנה האהובה עלי (והקבועה שלי) היא הפיליפינית החריפה. חלב קוקוס עם בוטנים וחריף עדין אבל עוקץ. מומלץ. קימל: אחד העם ת"א ===== מסעדה לאירוע מיוחד. שומרים על רמה של אוכל והגשה. בפעם האחרונה הזמנתי 2 מנות פתיחה במיום עיקרית (אחת מהן רביולי עם קלמרי שיהיה אגדי -לא פחות). מקום קסום.

ayush

New member
השרשור הזה מזכיר לי שהמון זמן לא

היינו במסעדה... אז ממה שזכור לי (ותסלחו לי שאין כל כך כוח לפרט...)
הקופי בר ברח' יד חרוצים בת"א מסעדת הבית שלנו. הולכים לשם המון ואף פעם לא מתאכזבים. כל המנות טעימות לטעמי, בשרים טובים וגם פירות ים, פסטות וסלטים. המחיר - בינוני. אוירה נהדרת לטעמי.
דיקסי מסעדה "אמריקאית" טובה מאד המבורגר טעים טעים מחיר - יקר היתרון - פתוח 24 שעות ביממה
קימל מצטרפת להמלצות של קודמותי - מסעדה מעולה.
מנטה ריי כנ"ל
בויה בנמל ת"א אנחנו מאד אוהבים את האוירה שם בקיץ. יושבים על המרפסת עם מנות טאפס נהדרות. מחיר- בינוני-יקר. כיף!
אגאדיר בר בורגר ההמבורגר הכי טעים לטעמי ! הסניף בהרצליה יותר מושקע מאחיו הותיק בנחלת בנימין. זהו בינתיים... בתאבון!

למעלה