יש את הזוני, אומנם לא זולה. אך, אחת המסעדות היותר טובות שאכלתי בהם!! ועוד יתרון, היא פתוחה 24/7 רח' יואל משה סלומון 16 במרכז העיר. בסופי שבוע צריך בד"כ להזמין מקום מראש. אחחח..עשית לי חשק למדליוני פילה ברטוב שמנת..יאמייי אה, לאוהבי הבשר, סינטה לא כשרה (שלא הרסו אותה בייבוש עם מלח וכו'..) הרבה, אבל הרבה יותר טעימה! בתאבון!
יש כמה וכמה בירושלים. ומה העניין לאכול טריפה בדווקא? רעבים? אוכלים. מסעדות לא כשרות, יכולות להועיל לאלו שאוהבים פירות ים, או למי שאוהב לאכול בחוץ בשבת. מי שרעב- אוכל בכל מקום... כמה שאני זוכרת: הלינק פוקאצ'ה פוקצ'אטה אלדד וזהו (?) רנה בולינט דולפין ים קולוני ארקדיה ספגטים זה מה שאני זוכרת. את תמיד יכולה לגגל... בתאבון.
בזה אגב הצליחה החסידות לסנדל אותנו יותר מבשאר הדברים.. לך תמצא אדם עם פיאות וזקן קצוץ ככל שיהיה יושב וטוחן שרימפסים במסעדה.. סתם בנאדם כשיקפל את הכיפה ויתחוב אותה אל תוך הכיס הוא יוכל בנקל להסתיר שאר סממנים..
אני לא ממלץ לך לאכול במסעדת פירות ים עם זקנך ארוך ופיאותיך סדורות לך על צדעי ראשך. (למרות שחוץ מהפיאות ובלבוש מתאים אתה יכול להראות כקיבוצניק). אך אדם עם זקן מסודר וללא פיאות (וכמובן לא עם חולצה לבנה ומכנס שחור אשר יסגירו את פשר הזקן..) לא צריך לחוש שלא בנוח במקום שאינו כשר.
למה תפוז לא השכילו לת אפשרות לתיקון הודעה לאחר שנשלחה??? ואת הפסיקים והנק' החסרים אני מוסיף פה, (...,,,) נא לקחת מהודעה זו ולפסק או לנקד את החסר בהודעה המקורית..
לו היית מתקן את המילה "עם" ל"אם", מה שיחסוך ממךלהוסיף את האות ה' החסרה בתחילת המילה "סדורות". כל זה עדיין לא ישלים את האות י' החסרה במילה "ממלץ" ואת האות ת' החסרה במילה "לתת" שבהודעת התיקון שלך. בקיצור... כתבת בסערת נפש... הרגע! דבריי לא היו מכוונים לשכמותך, סנדרטרמפ כתב "אם אתם נראים כדוסים", להראות כדוס במסעדת טריפה?? למה העונש הזה?