מסעדה טעימה וטריפה

מסעדה טעימה וטריפה

יש כזו בירושלים ביקרתי בה בעבר מעוניין לשוב על החוויה מי מצטרף/פת?

nini132

New member
מצחיק

א. יש מלא כאלה, ואנלא רואה סיבה לסמוך על המלצתך... ב. שאני לא טורח לבדוק אם זה כשר וטעים או טרף וטעים.... למי אכפת?

ניני,

קודם כל קבל כמה בוקסים. למה? ככה! שנית, אני כן מבינה את הצורך לאכול במסעדה טריפה, מהסיבה הפשוטה כל כך שבמסעדות כאלה לא תמצא דוסים מחבתי"ם ושאר מרעין בישין. לא שהם מפריעים - רק נח יותר לא לשהות במחיצתם. וחוצמיזה - כבד עם פירה וחמאה זה טעים

nini132

New member
בהזדמנות

אחזיר לך יותר מכמה בוקסים/tapuzforum/images/Emo190.gif וכבד עם פירה, זה משמיןןןן/tapuzforum/images/Emo205.gif/tapuzforum/images/Emo36.gifאבל נכון לגבי המחבתים (שבטח עומדים בפתח עם נבוט/tapuzforum/images/Emo122.gif)

אם אתם נראים כמו דוסים אז

תהיו מוכנים לקבל את המבטים הנעוצים בכם מהישראל עם קדושים. ישבתי פעם במסעדה באבו גוש וכל הזמן חטפתי מבטים מכל הכיוונים, כאומרם מה אתה מחפש פה (טוב, זה גם קורא כשאתה במסעדה כשירה ויושב מולך זוג שכל הזמן מנסים להבין מאיפה אנחנו מכירים). במסעדות אחרות בירושלים נתקלתי בתופעה רק מצד מלצריות שהיו להם תחושת אשם "אדוני אתה מודע לכך שאנחנו לא כשרים?!", אבל הישראלים דוקא היו רגועים. וכן, יש משמעות לאכול במסעדה לא כשירה בעיקר הטעם (לעולם יהיה קינוח חלבי יותר טוב מפרווה). וכמו שנאמר למעלה גם סוג האנשים שיושבים שם (לא תמצאו שם אפפעם את הגיסה של השכינה ולא בת דודה שניה מצד האמא).

מה שמזכיר לי

ישבנו במסעדה וממש לא נראנו דוסים, בשולחן הסמוך לנו ישבו צוות של רופאים מתמחים ומתלמדים. אחת מהרופאות שם דיברה כל כך בקול שזה היה משעשע לשמוע. בין היתר היא סיפרה בהשתאות ובזעזוע שהשבוע היא היתה בעיר העתיקה ביום שישי בערב והסתובב שם אדם חרדי עם זקן לבן ארוך ,שטריימל לראשו ואבנט במותניו, ו...הוא עישן סיגריה, מה זה? זה חרדים זה? מצחיק לשמוע את זה מהצד השני של המטבע. ברור שלעשן בשבת או לשבת במסעדה לא כשרה - בלבוש דתי זה ענין שמעורר פליאה (לא אצל כולם) אבל גם לשבת במסעדה כשרה בלבוש חרדי ולדבר דברי כפירה - מעורר לא פחות פליאה וד"ל...

מחליף חולצה

ונראה כאחד העם טוב, זו פריבלגיה של חרדים נטולי זקן ופאות.. (מחב"ת/בלש יקר, ציין לעצמך רמז לגביי, אני נטול זקן ופאות...)

nini132

New member
אני נראה

כגוי גמור. אני תושב הפורום השכן כעיקרון. הבעיה במסעדות כשירות, שיש להם משו נגד קפה אחרי מנה בשרית/tapuzforum/images/Emo46.gif

קפה אחר האכול מונע את ספיגת הויטמינים

או הברזל או משהו אחר, בכולופן אחרי ארוחה בשרית מתאים יותר אספרסו ולא הפוך (לפחות לטעמי).

לא הורס לכם את כל הכיף??

להראות כדוס ולהכנס למסעדת טריפה, משול בעיניי כאדם הנכנס ערום לבית הכנסת באמצע תפילה. לא שייך לא מתאים לא נוח, זר מנוכר, מה, זה עד כדי כך שווה? עד כדי כך טעים?

למעלה