מסעדה טובה?

סנדי32

New member
אף אחד לא קלע בוללללללללל

מסעדה בגבעת אולגה ניקראת "דובי" חבל"ז אין מילים אני מכפר סבא נוסעת לשם ועוד המון מכרים שלנו תאמיני לי לא תצטערי את תברכי אותי את משלמת רק על הבשר והשתיה הם מגישים לך כל רגע סלט כרוב עם לימון עגבניה על האש טחינה סחוג בצל על האש סלט ירקות ובלי הפסקה כל רגע שניגמר סלט הם מחליפים אל תשכחי קוראים לזה מסעדת דובי ולכבד אווז שלהם יש טעם של עוד ......ממממממ את מזכירה לי שאני צריכה לנסוע לשם אוליי היום ?

טליה34

New member
נשמע מדליק......

אבל איך האווירה שם? יש לך כתובת? טלפון? אם לא למחר....אז למועד אחר.....

sahr12

New member
אם את כבר בקריזה של לנסוע....

אז בראש פינה יש מסעדה שנקראת "ציפור גן עדן" כולל אוירה מדהימה.... את יוצאת משם עם בעלך.....כאילו התחתנתם אתמול...חחחחחחחחחח

סנדי32

New member
אני אוהבת לשבת שם אווירה כפרית

בחוץ יש שולחנות מעץ בפנים מסעדה רגילה תתקשרי 144 אולי יתנו לך תמספר אמת צריך לפעמים לחכות עשר דקות ששולחנות יפתפנו היא כל הזמן עמוסה המסעדה הזאת אבל אוכל חב"לז אנשים מגיעים מכל הארץ הרבה חבריי כנסת היו אצלו תנסי עד שלא מנסים לא יודעים ובסוף הארוחה הם מגישים לך תה או קפה מה שבא לכם אה הם גם מגישים פיתות חצויות על האש ופיתות חמות רגילות את פשוט נמסה מהאוכל שלו באמת ממליצה בחום אפשרות קלה להגיע לשם דרך כביש החוף תעלי על הגשר מחליף חיפה חדרה ולעשות יוטר חזרה עם הפנים לכיוון כפר סבא להיכנס לתחנת דלק של אולגה אחריי התחנה יש פניה ימינה תפני ושם המסעדה (יש תחנת דלק אחת לא תתבלבלי)

ליאת27

New member
לא בדיוק אוירה

כפרית... יותר מסעדה עממית לא מטופחת ולא מצועצעת האמת שבמבט ראשון היא די מזוויעה בפנים, אבל הבשרים ללא ספק הטובים ביותר שאכלנו, גם אצלנו היא מועדפת כשבא לנו אוכל טעים ומהיר, והאוירה חמימה ונעימה כמו במסעדות שכאלו.

אפרסק 28

New member
סנדי היא בקשה מסעדה לארוע ל ל..

יום יום היא לא בקשה מסעדה עם עמבה....(חחחחחחחחחחח) ולכן היא לא מתאימה למרות שהבשרים באמת טובים

giulietta

New member
לא ראיתי בשום מקום שהיא ציינה

"בעל"

חחחחחח... ג´אוליאטטה...

"יש דברים נסתרים...לא נבין לא נדע..." אבל הפנטום יודע הכל...

סנדי32

New member
כן בטח כשר "מסעדת דובי"

והם מעסיקים רק ישראלים בלבד הם בעצמם עיראקים אני חושבת הם שניי אחים מקסימים זאת מסעדה של שנים ויש לה מוניטין גבוה מאוד הבשר שלהם טרי כל הזמן יש לו שתיי מנגלים ענקיים כל חצי שעה יש תחלופה של סועדים לפעמים כשאני באה אני מחכה מעט בתור שיתפנה שולחן והם עושים כבוד כאילו את האורחת היחידה שם השירות מהיר ותאמיני לי שיש לי את אחלה לידי ממש ליד הבית ואני נוסעת לאולגה בגלל השירות והטעם והאווירה ממש כייף וטעים שם

נגה...

New member
"רפאל" מלון דן תל אביב

להזמין מקומות מראש. תפריט עשיר, אוכל מעולה. לא זול, תלוי במנות המוזמנות. נגה.

כן...

המסעדה צמודה לבנין המלון אך אינה שייכת לו... ובכלל התפריט שם עשיר למי שהוא פתוח למאכלים מסוגים שונים ומשונים...שלא לדבר על המחיר של המנות... לי באופן אישי, כי אני מאד בעייתי במה שמותר לי לאכול, היה קשה למצוא מה... אבל לאחרים מן הסתם לא תהיה בעיה...

אפרסק 28

New member
ואני חשבתי שאתם מבינים במסעדות!!!!!

אז נתחיל לא אמרת איזה סגנון את אוהבת אז אנסה ללכת על כמה אפשרויות יש את הקימל מסעדה מדהימה ליד מגדל שלום חייב להזמין מקום סגנון צרפתי כפרי מומלצת יש גם בשרים.....(שוב מומלצת) יש את מיקה גם כן בת"א שם יש בשרים יפני ועוד דברים טובים יש מסעדות שבהם האוכל עממי והמוני...כמו אלגאצו ויש גם את המסעדה בסגנון אמריקאי בהרצליה...קולומבוס -אוכל טוב אבל המונית יש יפניות אותם תמיד אפשר למצוא יש מעט ומפורסמות יש את הסיני תאילנדי..תלוי אם אוכלת כשר או לא---אם לא אז יש בבת ים מסעדה מדהימה על יד החוף מנהלים אותה משפחה מויטנאם יש עוד המון מסעדות רק תגידי לי מה הסגנון שאת מחפשת.....ובאיזה סכום..... כי תמיד אני יכול להמליץ על קרן ....אבל...המחיר...

sahr12

New member
הייתי בקולומבוס......

לא אהבתי....יותר מידיי.....שטויות.... אני אוהב אוכל פשוט סלט ערבי קצוץ דק,דק..שמן זית, 7 שיפודי פרגיות........בקבוק קולה מזכוכית.....אספרסו קצר עם קליפת לימון,סיגרייה,תשלום,טיפ וללכת...... פעם הלכתי לארוחת גורמה השתגעתי לגמרי.....צלחת בקוטר של טסה של רכב עם מנה קטנה,קטנה ודוחה באמצע.....ואחרי שעה המנה השנייה..... ומלצר נודניק....."אדוני רוצה משהו??" אני מסתכל לצדדים...מחפש את אדוני לא רואה אף אחד......חחחחחחחחחחח בעיניי זו סתם פוזה.....שלא לדבר על התשלום........כמעט השארתי את אישתי שם בתור עירבון.....היא עם הרעיונות "הגאוניים" שלה.......חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה