מסעדה טובה?

אפרסק 28

New member
והיא עוד...

קולומבוס נחשבת לעממית....הרבה אוכל ומגוון יש מסעדות יותר טובות בהרבה וסהר....זה ארוע זה לא שוק מחנה יהודה......היא בקשה מסעדה לארוע תזכיר לי ביום נישואים שלך...להזמין לך לאפה עם פרגיות....(חחחחחחח)

פלאפל תדמור ברחוב סלאמה... ../images/Emo3.gif

אני ממליץ לך על קימל... ליד מגדל שלום...מסעדה שאני מאד אוהב...אוכל טוב...אוירה נעימה...צריך להזמין מראש... בהצלחה...

הגבירה

New member
וייט הול- הרצליה

גם במסעדות היפניות יש בשרים טובים. יקימונו למשל. אידי באשדוד. ג´ויה בהרצליה- אטלקית עם אוכל מדהים. לא חסרותמסעדות נפלאות... בתאבון ומזל טוב

ר ו ח

New member
מסעדת 206

נמצאת בצהלה.. מסעדה מעולה, למטה בשרים ומה לא וקומה שלמעלה מציעה דגים שחבל על הזמן.. ממליצה!

טליה34

New member
ווואווווווווו לכולם ו../images/Emo51.gif,

אז כך...כמו שפנטום כבר הלשין, אז מחר יש לבעלי יומולדת ובין שאר התוכניות.....מחפשת מסעדה טובה שעדיין לא היינו בה, שתהיה על "רמה", עם אווירה נעימה ושקטה, עם בשרים מדהימים.... יש לי כבר שתיים שלוש הצעות שנבחנות לעומק.....חחחחחח אודיע לכם על זו שתיפול בגורל..... תודה

מקסיקני

New member
אז ככה טליה להל"ן האפשרויות:

אם חשקה נפשך באוירה רומנטית מוסיקה קלה ואוכל פצצה מומלץ בחום " דוקסה " במונטפיורי ת"א. אם ברצונך אוירה רומנטית אבל יותר עממית ואוכל אחלה שבאחלה: מסעדת בארכה בת"א. כמו כן יש גם אחלה עיסקיות במיקה בת"א אבל הכי מומלץ דוקסה חגגתי שם יום נישואין שעבר אישתי שילמה לי על כך בריבית...חחחחח בכל מיקרה שיהיה מזל טוב ושימח טוב עד העונג הבא

ננסנס

New member
אחת הטובות בארץ - צ´ימיצ´נגה

מסעדת בשרים מקסיקנית. מספר אחת בתל אביב ! חובה לאכול את הפילה בקר בליווי כבד אווז... מחיר ממוצע לסועד עם יין, כ 200 ש"ח. שווה כל דקה. חובה להזמין מראש !

ננסנס

New member
אחת הטובות בארץ - צ´ימיצ´נגה

מסעדת בשרים מקסיקנית. מספר אחת בתל אביב ! חובה לאכול את הפילה בקר בליווי כבד אווז... מחיר ממוצע לסועד עם יין, כ 200 ש"ח. שווה כל דקה. חובה להזמין מראש !

ננסנס

New member
אין מוזיקה אבל האוכל מדהים ../images/Emo45.gif

צ´ימיצ´אנגה תל אביב קרימניצקי 6 טלפון 03-5613232

תודה לך......

גנבתי את הרעיון ממך להצעות לא כועסת נכון?

The ofer

New member
יש גם...

מסעדה שנקראת מוייש´ס.....בסנט לורנס... אחלה סטייקים...

למעלה