מסנן אבנית דירתי אני מעונינת לשים מסנן רק נגד אבנית . יש המלצות?
ס סקיפר1 New member 23/1/03 #3 ממליץ להתקין מסנן רק בברז המטבח. אין טעם לסנן את מי השרותים, המקלחת, מכונת הכביסה והמדיח. כי תשלמו בהחלפת מסננים תכופה. ידהים אותך לגלות כמה זבל תוציאו מהמסנן אחרי חודש חודשיים.
ממליץ להתקין מסנן רק בברז המטבח. אין טעם לסנן את מי השרותים, המקלחת, מכונת הכביסה והמדיח. כי תשלמו בהחלפת מסננים תכופה. ידהים אותך לגלות כמה זבל תוציאו מהמסנן אחרי חודש חודשיים.
ל לילי26 New member 23/1/03 #4 בקשר לזבל אז זהו שבדיוק את הזבל הזה אני לא רוצה. לא במדיח לא במכונת הכביסה לא מסביב לברזים ולא לחפוף בזה את השערות שלי , כך חזרתי לשאלתי 6יזה מסנן כדאי
בקשר לזבל אז זהו שבדיוק את הזבל הזה אני לא רוצה. לא במדיח לא במכונת הכביסה לא מסביב לברזים ולא לחפוף בזה את השערות שלי , כך חזרתי לשאלתי 6יזה מסנן כדאי
L L7 New member 23/1/03 #5 מסנן לא יעזור. אבנית היא תירכובת כימית הנוצרת בחימום, ומרכיביה מומסים במים לפני כן, כך שניתן לסנן אותה בערך כמו שניתן להרחיק פטל ממיץ פטל ע"י סינון. מה שצריך הוא אלמנט המכיל "מחליף יונים"
מסנן לא יעזור. אבנית היא תירכובת כימית הנוצרת בחימום, ומרכיביה מומסים במים לפני כן, כך שניתן לסנן אותה בערך כמו שניתן להרחיק פטל ממיץ פטל ע"י סינון. מה שצריך הוא אלמנט המכיל "מחליף יונים"