מסלול CARE GIVER בקנדה

למען האמת היא צודקת

הפרטים על תוכנית ה caregiver של קנדה נמצאים כאן, באתר ההגירה הרשמי של קנדה http://www.cic.gc.ca/english/work/caregiver/index.asp מבחינת השכלה נדרשת השכלה תיכונית והכשרה מקצועית של 6 חודשים לפחות (למשל קורס מטפלות מוסמכות של נעמ"ת- לא הייתי הולך לחברות מפוקפקות למיניהן). בנוסף צריך עוד כמה דברים כמו חוזה ו Labour Market Opinion חיובי ממשרד העבודה הקנדי (שהמעסיק צריך להוציא). אחרי שנתיים של עבודה כ caregiver וצבירת מספיק שעות אפשר להגיש בקשה לתושבות קבע.

cornetti

New member
לא מכירה את המסלול אבל שיהיה בהצלחה

אם אני לא טועה יש פורום של קנדים בתפוז אולי שם יוכלו לעזור לך יותר.

RoyG NJ

New member
לפחות בארה"ב CARE GIVER

זה כן מקצוע שלומדים . ותלוי ברמות , יש MEDICAL ASSISTANCE , יש אחיות ברמת BSN. אם אני לא טועה - בקנדה יש צורך גם להגיע עם ניסיון של לפחות שנה בתפקיד. תבדקי את רמת השכר ותראי שתוכלי להתקיים במשך אותן 3 שנים במדינה זרה, צאי מנקודת הנחה שכשעוברים למקום זר מתחילים מהתחלה ויש צורך בהשקעה כלכלית מסויימת (ציוד/ביגוד/טיסות לישראל/מקדמות ופקדונות)

MiraD1

New member
גם להיות נני במשך שנתיים ייתן לך את האפשרות

להגיש בקשה ל PR. ומשם הדרך לאזרחות קצרה (בתור PR את משלמת ללימודים כמו אזרחית!). את יכולה לייצור קשר עם חברה ששולחת נני לקנדה ולעבוד באותה המשפחה שנתיים ולאחר שנתיים תוכלי להגיש בקשה ל PR ואז לעבוד וללמוד ולעשות מה שאת רוצה כתושבת חוקית.

למעלה