מסלול CARE GIVER בקנדה

מסלול CARE GIVER בקנדה

למי ששמע על המסלול(קנדה), אני מעוניינת לעשות קורס הכשרה לטיפול סיעודי בארץ(הבנתי משהו של כחצי שנה) ומיד לאחר מכן ליצור קשר עם מעסיק בקנדה בנוגע לטיפול בקשישים. הבנתי אחרי שנתיים-שלוש של עבודה יש לי זכות להגיש בקשת תושב קבע. ככה זה עובד?(באמת המסלול הכי קצר ומשתלם ששמעתי עליו) אם כן, חשבתי לאחר שאעבוד בזה מספר שנים אחסוך מספיק ללימודים בקנדה ואוכל להתחיל ללמוד שמה בתור אזרחית. עד כמה זה ריאלי? ואם לא, איזה אופציות(הכי מהירות) קיימות ברשותי? תודה מראש

לא מפריע לי.

לא מכירה את המגיב אבל יש אנשים שאין להם אפשרות כלכלית ללמוד בחול(ועד שאני אסיים לימודים בארץ חוקי ההגירה בטח ישתנו). גם אזרחות אירופאית אין לי. סיעוד זה לא עבודה קלה או כיפית אבל בהתחשב בנסיבות, שנתיים-3 מהחיים שלי תמורת אזרחות קנדית, לדעתי מחיר קטן לשלם.

sirpad

New member
קטן מכדי להיות אמיתי

כך שאם הקורס ניתן עי חברה בישראל שמציגה את האופציה הזו, מוטב שתבררי את זה קודם מול גורמים מוסמכים בקנדה. ישראל מלאה בתרגילי עוקץ מסוג אלה, במקרה הזה תשלמי על קורס בסיעוד, שלא ייתן לך ויזת עבודה בקנדה, וספק אם בכלל ייתן לך אפשרות לעבוד בסיעוד בישראל...

לברר איתם מה?

אם הקורס הכשרה נחשב? הקורס הזה לא בתשלום. ועבודות סיעוד באופן כללי לא דורשות הכשרה. חבל שאתה מדבר על דברים שאתה לא מבין..

sirpad

New member
מה את רוצה ממני?

המסלול שאת מדברת עליו נשמע לי, הדיוט גמור בכל הנוגע להגירה לקנדה, כסיפור טוב מדי וקל מידי בשביל שזה יהיה מציאותי. אז אני מסב את תשומת ליבך לעובדה הזו, את לא חייבת להקשיב לי, תעשי מה שאת רוצה. אז גם לזה שאני אומר שתעשי מה שאת רוצה יש לך תלונות? אני לא מעניין אותי למה לא אוהבים ישראלים, וכל מי שמכליל את הישראלים כקבוצה אחת, לטובה או לרעה, בגללי או בזכותי, לא מעניין אותי בכלל.

מה כבר אפשר לרצות ממך?

תנוח. אף אחד לא מכריח אותך לענות לי. אין לי שום תלונות אליך כי הדעה שלך לא מעניינת, תברר קצת פרטים לפני שאתה מציג משהו בתור עובדה.

אספרסו2

New member
תרגיעי

אם תתייחסי כך למטופלייך,ייברחו ממך ומטה לחמך יהיה על כרעיי תרנגולת.

אספרסו2

New member
לאור

תגובותייך בשירשור נראה לי שתתאימי לסעוד מחלקה פסיכיאטרית.

למה אתה ממשיך להגיב לי?

אף אחד לא רוצה לדבר איתך? חברים אין? ולא מתכוונת לבקר אותך במחלקה הפסיכיאטרית, מצטערת..

אספרסו2

New member
תקשיבי תנשמת

אני מבין שלאור יום התפקוד שלך לקוי אבל בפורום ציבורי מגיב כל מי שמוצא לנכון. ותבואי לבקר ,למה לא ,נתהה על קנקנך, כי התוכן לא משהו.

מזל שיש אינטרנט אה?

נותן מפלט לגברים נאים ומוצלחים כמוך. אולי יום אחד מישהי תסכים להצעה המפתה הזאת שלך, עד אז.. טוב מזל שיש אינטרנט.

אתה נשמע נורא בודד.

אני עוד זוכרת שפירסמתי הודעה פה לפני הרבה זמן וגם אז הגבת לי. אתה בטח עושה את זה הרבה. אני מרחמת עליך

אספרסו2

New member
היצר

הסיעודי שבך מאד נוגע ללב. הרחמים שבך מרטיטים בי מיתרים חבויים והאינטלקט ויכולת הזיכרון הפנומינאלית מגרה את חוט המחשבה. אני זקוק לך תנשמת ירוקח פרשי כנפיים ועופי.

למעלה