הי ענבל!מסלול בארץ
רציתי לשאול האם יש אפשרות את כל התהליך לעשות בארץ? כלומר להביא את העברים לכאן אחרי שהזרע נסע לחול וחזר?
מסלול בארץמסלול בארץ
רציתי לשאול האם יש אפשרות את כל התהליך לעשות בארץ? כלומר להביא את העברים לכאן אחרי שהזרע נסע לחול וחזר?
באסותא אין כרגע אפשרות של הבאתמסלול בארץ![]()
היה מסלול כזה באסותא, ביתי בת ה-3 חודשים (אני עדיין לא מעכלת), "עלתה לארץ" בצורת עובר של 8 תאים באינקובטור הפלא של אסותא... התהליך היה פשוט: הקפיאו את הזרע של הבן זוג הטיסו לקייב שם נעשתה ההפריה באינקובטור של אסותא , כולל בזמן הטיסה חזרה, אנחנו הגענו לאסותא וכאן החזירו לי את העוברים לרחם, ואלו שנשארו הוקפאו באסותא...ככה יצא שאני הייתי במסלול קייב בלי להיות בקייב אפילו פעם אחת... לפי הבנתי המסלול הזה כרגע לא קיים אבל שווה לשאול את קלריסה באסותא אולי הוא חזר...
לכל הבנותמסלול בארץ
משהוא לגבי אחוזי הצלחה בשיטה הזו.לכל הבנות
אני מטופלת אצל פרופ' אמנון דוד, והוא הפנה אותי לאמריקן מדיקל סנטר, הוא אמר לי ששם יתבצע כל התהליך יקחו את הזרע של הבעל יטיסו אותו לקייב, ויחזירו עוברים, ושם באמריקן מדיקל סנטר יוחזרו העוברים.
באסותא, כדאי להתקשר אליהם ולבררמסלול בארץ
אמא בקרוב:יש משהו שלא ....באסותא, כדאי להתקשר אליהם ולברר
אני הייתי שייכת למסלול טריים המובאים לארץ(4 כל פעם), ובסיבוב השני (ינואר) הם הביאו לי 4 קפואים (במחיר הטריים) מאחר ועדיין לא "נסגר" מעבר הטריים מקייב לארץ. כדאי להיות מעודכנים.... עניינים שכאלה משתנים מידי פעם..תמיד כדאי להתעדכן. שיהיה בהצלחה בכל שתבחרו.
סיפורים עדיין לא.. אבל מסלול בארץ :אמא בקרוב:יש משהו שלא ....
סיפרת לנו???![]()
ו....סיפורים עדיין לא.. אבל מסלול בארץ :
כן, הייתי במסלול מס' 2 של אסותא, 2 מחזורים של הבאת טריים (לפחות 2) בכל מחזור, במחזור הראשון הובאו לי 4 עוברים, 2 "הוחזרו" טריים 2 הוקפאו, במחזור השני, הודיעו לי שלא מביאים טריים אבל ניתן להביא אותם קפואים, הביאו 4 קפואים (בני יום אחד בלבד!), הוכנתי, והוחזרו לי 3 עוברים מופשרים! כך, שממש חשוב כל פעם לזכור מי הלקוח!! ולהתעדכן, כי אף אחד מיוזמתו (של נותני השרות..) לא יעדכן אותנו. קחו יוזמה, ותמיד לזכור מי הלקוח כאן....
הקפואים שלי הוחזרו רק לפני ...ימים.ו....
מחזיקה אצבעות לחדשות טובותהקפואים שלי הוחזרו רק לפני ...ימים.
אעדכן... מבטיחה!! כל שאני יכולה כרגע לנדב, הוא שהם נראו יפהפהיים במוניטור וזו היתה לי ההחזרה הראשונה בהנחיית אולטראסאונד. ההמתנה לתוצאות - קצת קשה לי...(תבין מי שעברה הפלות...)
מבינההקפואים שלי הוחזרו רק לפני ...ימים.
אעדכן... מבטיחה!! כל שאני יכולה כרגע לנדב, הוא שהם נראו יפהפהיים במוניטור וזו היתה לי ההחזרה הראשונה בהנחיית אולטראסאונד. ההמתנה לתוצאות - קצת קשה לי...(תבין מי שעברה הפלות...)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.