מסלול בארץ

מצב
הנושא נעול.

inbal222

New member
מסלול בארץ

מסלול בארץ
רציתי לשאול האם יש אפשרות את כל התהליך לעשות בארץ? כלומר להביא את העברים לכאן אחרי שהזרע נסע לחול וחזר?

אדוינה

New member
הי ענבל!

מסלול בארץ
רציתי לשאול האם יש אפשרות את כל התהליך לעשות בארץ? כלומר להביא את העברים לכאן אחרי שהזרע נסע לחול וחזר?
הי ענבל!
באמת חסר מידע מעודכן בנושא. כאשר מטופלים נוסעים כיום לתרומה והחזרה בחו"ל ,ובמידה ונשארים מוקפאים,בחלק מהמרכזים מביאים אותם לארץ,ובחלק מהמרכזים צריך לנסוע שוב להחזרה לאותו מרכז בחו"ל. אם יש למישהו מידע לגבי כל אחד מהמרכזים ,אשמח אם יכתוב פה!

a17

New member
מסלול בארץ ../images/Emo222.gif

מסלול בארץ
מסלול בארץ

היה מסלול כזה באסותא, ביתי בת ה-3 חודשים (אני עדיין לא מעכלת), "עלתה לארץ" בצורת עובר של 8 תאים באינקובטור הפלא של אסותא... התהליך היה פשוט: הקפיאו את הזרע של הבן זוג הטיסו לקייב שם נעשתה ההפריה באינקובטור של אסותא , כולל בזמן הטיסה חזרה, אנחנו הגענו לאסותא וכאן החזירו לי את העוברים לרחם, ואלו שנשארו הוקפאו באסותא...ככה יצא שאני הייתי במסלול קייב בלי להיות בקייב אפילו פעם אחת... לפי הבנתי המסלול הזה כרגע לא קיים אבל שווה לשאול את קלריסה באסותא אולי הוא חזר...

tuttifrutti

New member
באסותא אין כרגע אפשרות של הבאת

מסלול בארץ

היה מסלול כזה באסותא, ביתי בת ה-3 חודשים (אני עדיין לא מעכלת), "עלתה לארץ" בצורת עובר של 8 תאים באינקובטור הפלא של אסותא... התהליך היה פשוט: הקפיאו את הזרע של הבן זוג הטיסו לקייב שם נעשתה ההפריה באינקובטור של אסותא , כולל בזמן הטיסה חזרה, אנחנו הגענו לאסותא וכאן החזירו לי את העוברים לרחם, ואלו שנשארו הוקפאו באסותא...ככה יצא שאני הייתי במסלול קייב בלי להיות בקייב אפילו פעם אחת... לפי הבנתי המסלול הזה כרגע לא קיים אבל שווה לשאול את קלריסה באסותא אולי הוא חזר...
באסותא אין כרגע אפשרות של הבאת
טריים. אינני יודעת אם מביאים מוקפאים למי שלא נסעה כלל לקייב, למיטב הבנתי רק אם נשארות ביציות מעבר להבטחה למטופלות הנוסעות לקייב, אולי אז מפרים ומביאים ארצה. אבל הבאת הטריים "מוקפאת".

inbal222

New member
לכל הבנות

מסלול בארץ
לכל הבנות
אני מטופלת אצל פרופ' אמנון דוד, והוא הפנה אותי לאמריקן מדיקל סנטר, הוא אמר לי ששם יתבצע כל התהליך יקחו את הזרע של הבעל יטיסו אותו לקייב, ויחזירו עוברים, ושם באמריקן מדיקל סנטר יוחזרו העוברים.

משהוא לגבי אחוזי הצלחה בשיטה הזו.

לכל הבנות
אני מטופלת אצל פרופ' אמנון דוד, והוא הפנה אותי לאמריקן מדיקל סנטר, הוא אמר לי ששם יתבצע כל התהליך יקחו את הזרע של הבעל יטיסו אותו לקייב, ויחזירו עוברים, ושם באמריקן מדיקל סנטר יוחזרו העוברים.
משהוא לגבי אחוזי הצלחה בשיטה הזו.
מדובר בהחזרת עוברים שהוקפאו והופשרו לקראת ההחזרה. אחוזי ההצלחה לעוברים שהוקפאו הם 30.1% לעומת אחוזי 50.8% הצלחה לעוברים המוחזרים טריים. אילו נתונים הנלקחים ממחקר ענק שבוצע ע"י מכון ה- CDC שהוא מכוןמחקר בלתי תלוי של משרד הבריאות של ארה"ב. תחושתי האישית והלא מקצועית, היינו שבארץ גם לא כל כך יודעים לעבוד עם מוקפאים ואחוזי ההצלחה בהם עוד יותר נמוך. עייצתי היינה תצמדי כמה שיותר לטבע וזה לבחור מסלול המתעסק בעוברים טריים. ההבדל במחיר אינו כל כך גדול והסיכויים להצלחה שווים את זה. המון המון בהצלחה

באסותא, כדאי להתקשר אליהם ולברר

מסלול בארץ
אני הייתי שייכת למסלול טריים המובאים לארץ(4 כל פעם), ובסיבוב השני (ינואר) הם הביאו לי 4 קפואים (במחיר הטריים) מאחר ועדיין לא "נסגר" מעבר הטריים מקייב לארץ. כדאי להיות מעודכנים.... עניינים שכאלה משתנים מידי פעם..תמיד כדאי להתעדכן. שיהיה בהצלחה בכל שתבחרו.

אדוינה

New member
אמא בקרוב:יש משהו שלא ....

אני הייתי שייכת למסלול טריים המובאים לארץ(4 כל פעם), ובסיבוב השני (ינואר) הם הביאו לי 4 קפואים (במחיר הטריים) מאחר ועדיין לא "נסגר" מעבר הטריים מקייב לארץ. כדאי להיות מעודכנים.... עניינים שכאלה משתנים מידי פעם..תמיד כדאי להתעדכן. שיהיה בהצלחה בכל שתבחרו.
סיפרת לנו???

סיפורים עדיין לא.. אבל מסלול בארץ :

סיפרת לנו???
כן, הייתי במסלול מס' 2 של אסותא, 2 מחזורים של הבאת טריים (לפחות 2) בכל מחזור, במחזור הראשון הובאו לי 4 עוברים, 2 "הוחזרו" טריים 2 הוקפאו, במחזור השני, הודיעו לי שלא מביאים טריים אבל ניתן להביא אותם קפואים, הביאו 4 קפואים (בני יום אחד בלבד!), הוכנתי, והוחזרו לי 3 עוברים מופשרים! כך, שממש חשוב כל פעם לזכור מי הלקוח!! ולהתעדכן, כי אף אחד מיוזמתו (של נותני השרות..) לא יעדכן אותנו. קחו יוזמה, ותמיד לזכור מי הלקוח כאן....

אדוינה

New member
ו....

כן, הייתי במסלול מס' 2 של אסותא, 2 מחזורים של הבאת טריים (לפחות 2) בכל מחזור, במחזור הראשון הובאו לי 4 עוברים, 2 "הוחזרו" טריים 2 הוקפאו, במחזור השני, הודיעו לי שלא מביאים טריים אבל ניתן להביא אותם קפואים, הביאו 4 קפואים (בני יום אחד בלבד!), הוכנתי, והוחזרו לי 3 עוברים מופשרים! כך, שממש חשוב כל פעם לזכור מי הלקוח!! ולהתעדכן, כי אף אחד מיוזמתו (של נותני השרות..) לא יעדכן אותנו. קחו יוזמה, ותמיד לזכור מי הלקוח כאן....
ו....

הקפואים שלי הוחזרו רק לפני ...ימים.

אעדכן... מבטיחה!! כל שאני יכולה כרגע לנדב, הוא שהם נראו יפהפהיים במוניטור וזו היתה לי ההחזרה הראשונה בהנחיית אולטראסאונד. ההמתנה לתוצאות - קצת קשה לי...(תבין מי שעברה הפלות...)

שנטי בת

New member
מחזיקה אצבעות לחדשות טובות ../images/Emo140.gif

אעדכן... מבטיחה!! כל שאני יכולה כרגע לנדב, הוא שהם נראו יפהפהיים במוניטור וזו היתה לי ההחזרה הראשונה בהנחיית אולטראסאונד. ההמתנה לתוצאות - קצת קשה לי...(תבין מי שעברה הפלות...)
מחזיקה אצבעות לחדשות טובות

a17

New member
מבינה ../images/Emo45.gif ומחזיקה אצבעות ../images/Emo127.gif

מבינה
ומחזיקה אצבעות

מצב
הנושא נעול.
למעלה