מסכן מדי.. ככה מחכה לי שאני אקרא אותו ואני סתם בורחת לפורומים..לא יפה מצידי.. *רצה לקרוא*
מ מרחפת בין העולמות New member 6/2/07 #1 מסכן מדי.. ככה מחכה לי שאני אקרא אותו ואני סתם בורחת לפורומים..לא יפה מצידי.. *רצה לקרוא*
L Lir האחת New member 7/2/07 #5 חחח הזכרת לי.. האקס שלי תמיד היה מתלונן שאני מזניחה אותו לטובת הספרים. הם היו איתי לפני השינה, כשהייתי מתעוררת בבוקר, לפעמים אפילו אוכלים איתי יחד ממש את כל תשומת הלב שלי הם קיבלו
חחח הזכרת לי.. האקס שלי תמיד היה מתלונן שאני מזניחה אותו לטובת הספרים. הם היו איתי לפני השינה, כשהייתי מתעוררת בבוקר, לפעמים אפילו אוכלים איתי יחד ממש את כל תשומת הלב שלי הם קיבלו
מ מרחפת בין העולמות New member 7/2/07 #6 חחחחחחח../images/Emo13.gif איזה חברה... אולי נמציא איזה מכונה שתהפוך גברים לספרים וספרים לגברים? זה יכול לחסוך לנו קצת זמן,וכסף.. .
חחחחחחח../images/Emo13.gif איזה חברה... אולי נמציא איזה מכונה שתהפוך גברים לספרים וספרים לגברים? זה יכול לחסוך לנו קצת זמן,וכסף.. .
L Lir האחת New member 7/2/07 #7 א-ו שפשוט יורידו מאיתנו קצת עומס ולחץ ואז יהיה לנו גם קצת זמן להשקיע בחבר