מסכן ג'רי...

מסכן ג'רי...

כמה פעמים יכול להידפק האוטו לבנאדם אחד? היה אז שגנבו לו אותו (אבל העיקר שהכפפות הוחזרו לבעליהן החוקי) גורג' דפק אוטו כי איליין סובבה לו את המראה (בזמן שחבורה של אנשים רדפה אחריהם) קרמר החליט שהכי טוב לקרר את המנוע עם נוזל החיים! ואני לא זוכר אבל אני מאמין שג'ורג' החליט לשמש בתור חונה מקצועי - הוא גם דאג לדפוק לג'רי את האוטו! האם פספסתי משהו? האם השארתי את ג'רי עם יותר כסף ממה שבאמת יש לו? אם כן אז חמור מאד! תזכירו לי עוד הזדמנויות שנדפק לו האוטו או שהוא היה צריך לשלם הרבה מאד כסף בגלל הטיפשות של חבריו!

Eil

New member
במצעד של פורטו-ריקו

"Looks like the building cut you off...!" חוץ מזה, ג'רי מוציא המון כסף, והוא אף פעם לא דורש מהחברים שלו להחזיר לו. תמיד זה - "לא נורא, שכח מזה.", גם כשמדובר בסכומים גדולים. ממש העץ הנדיב. (אבל דווקא כשג'ורג' לקח ממנו דולר לקנות "טוויקס" הוא דרש אותו חזרה...)

Jorel

New member
להלן...

1. ה"וולה" שמחנה לו את הב.מ.וו ומצחין לו אותה מעבר לכל דמיון. 2. המכונאי גונב לו אותה ונעלם 3. קרמר וניומן מחממים את הפיצה ואת שאר האוכל על המנוע עצמו והורסים אותו 4. התאונה שנגרמה עקב סו-אלן-מישקין שהסתובבה לה נטולת חזיה ברחובות העיר

Carpet Crawler

New member
מישקי...

והיא הסתובבה עם חזיה, הבעיה הייתה שבלי שום דבר אחר (חוץ ממעיל אבל הוא לא כיסה הרבה).

Jorel

New member
מישקי... מישקין...

באחד הפרקים אפילו תרגמו את השם שלה כ"מישקה"

משה לנו

New member
רוצה להגיד שטעיתם

התאונה שהייתה עם סו אלן משקי הייתה עם האותו של ג'ורג'!!!! לא של ג'רי!!!!!!!!!!!! זה קרה בגלל שהם הלכו להוריד את הפליירים מהאוטו של גורג' שיצא לחופשה ובתור חברים טובים גם ניקו את האוטו אבל בדרך חזרה מהתחנה, קרמר ראה את סו אלן עם חזייה חסופה ודפק את האוטו

Let it be

New member
ואיך אפשר לשכוח

את הדם שקרמר השקה את מנועה של זו לאחר שזו התחממה מדי

אני חושב ש-2 ו-3 הם מאותו פרק

בגלל שקרמר וניומן הרסו לו את המנוע, הוא לקח את זה למכונאי, ואז המכונאי גנב אותו.

פחחחח....

תמיד אמרו לי שאני איטי

למעלה