מסכמים את השבוע

bali

New member
מנהל
אלה היו לימודים לא קלים בכלל

אבל אני פריקית של ספרות וגם של שפות, אז עם האנגלית לא נאבקתי קשה מדיי (אלא אם היה מדובר באנגלית של ימי הביניים ואנגלית שייקספירית, שלא דומות לאנגלית של היום) וגם לא עם הספרות עצמה אלא אם היה משעמם...
ואגב, שכחתי לכתוב לך קודם אז
על הציון הגבוה בקורס באנגלית שלך ושעברת את הפטור סופסוף
(בחוג לאנגלית מן הסתם לא היה קורס כזה כי אחד מתנאי הקבלה היה שהכי נמוך זה אם למישהו יש רמה 1 לפטור, ולרובם היה פטור כשביקשו להתקבל).

rechan

New member
למדתי 5 יח"ל ספרות ולא קראנו את החטא ועונשו.

כדאי לקרוא או לא?

bali

New member
מנהל
הוא כבד וארוך אבל מי שאוהב את הז'אנר

של רומאנים כבדים שנכתבו ע"י דוסטוייבסקי, נהנה מזה. אמא שלי אהבה. אני בקטע של ספרות מקור יותר קלילה ועכשוית

Mrs Brightside

New member
שבת שלום../images/Emo265.gif

שיר השבוע של אפרת לראות את האור קליפ השבוע של אפרת
שיר השבוע Robyn-Indestructible‬ הדג נחש-לזוז קליפ השבוע
למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??
הדבר הכי טוב שקרה השבוע ביטלו לי את השיעור
הדבר הכי מאכזב ההופעה של אפרת ביום ראשון (אבל לא בגללה :$). ספר טוב שקראתם וממליצים אממ.."סמל ראשון" של אשר קרביץ

ednaye10

New member
מה יכול להיות מאכזב בהופעה של אפרת??../images/Emo2.gif

מה קרה?איפה הייתה ההופעה ועם מי הלכת?

Mrs Brightside

New member
אמממ

ישבנו ממש בצד, ולא ראיתי אותה כל ההופעה. זה מה שהיה מאכזב. וגם הכסאות היו ממש לא נוחים, אז כל ההופעה פשוט התפללתי שהיא תגמר כדי שאני אוכל לקום. ההופעה הייתה בפ"ת, והייתי עם אמא שלי.

ednaye10

New member
אוי,את צודקת,זה באמת מבאס

גם אני ישבתי פעם ממש בצד שהייתי בזאפה בתל אביב לפני שנתיים וחצי בערך.זה בעיה של בעלי האולם ששמים כיסאות במקומות שאי אפשר לראות משם שום דבר.אני תמיד אוהבת לשבת הכי קרוב שאפשר.

rechan

New member
סיכום השבוע שלי.

שיר השבוע של אפרת: הסליחה ואני קליפ השבוע של אפרת: לא חשבתי על זה... נראה לי "לראות את האור". אם לא בגלל השיר המקסים, אז בגלל הקליפ היפה והעיטורים היפים תוך כדי. שיר השבוע: חד משמעית Love to love me back של מנדי מור. בכלל כל האלבום האחרון שלה, Amanda Leigh הוא פשוט אלבום מקסים. שונה מכל מה שמצפים ממישהי שהייתה פעם זמרת ממוסחרת מדרג ב'. תשיגו את האלבום הזה! יעלה לכם חיוך. קליפ השבוע: אין לי. מצטער. למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??: עוד לא תעודות, אבל עברתי את המבחן באלגברה לינארית וזאת שמחה ממש גדולה בשבילי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה לי מבחן נוסף שאם אני אקבל בו פחות מ90 אהיה מאוכזב. הדבר הכי מאכזב: אני. נמאס לי לקום בתקופת מבחנים ב12-13 בצהריים. זה פשוט מבאס!!! אני לא אוהב לקום מאוחר, אבל משום מה, זה מה שתמיד קורה לי בתקופת מבחנים. מי שיש לו מושג מה לעשות, או שמוכן לספק שירותי השכמה שידבר איתי. ספר טוב שקראתם וממליצים: "מישהו לרוץ איתו". זה היה לפני כמה שנים... ועדיין אקטואלי. אם לא קראתם את הספר, חכו עם הסרט ותהנו!

אריה31

Member
מנהל
שלוש הצעות

שים שעון מעורר בפלאפון תזמין שירות יקיצה של בזק - 1475 תבקש מאחד מבני משפחתך שיעיר אותך

ednaye10

New member
מה זה שירות יקיצה של בזק?../images/Emo2.gif

זה רק מטלפון של בזק?זה כרוך בתשלום?לא שמעתי על זה אף פעם.

rechan

New member
מאיפה את הגעת????

רק לי נדמה, או שיש איזה מישהו שעוקב אחרי כל מה שאנו רושמים. לא לעניין

ednaye10

New member
חחח גם אני לא הבנתי מאיפה היא הגיעה...

ואיך היא ידעה שאני מבררת לגבי קו של בזק בפורום של אפרת גוש?
נו טוב,שיהיה..

אריה31

Member
מנהל
הם עוקבים אחרי כל הפורומים בתפוז

הנה הודעה שמיכל כתבה בפורום זוגיות לפני שבוע: כחלק מתפיסת השירות בחברה חשוב לנו לעקוב אחרי הפורומים השונים באופן שוטף. מטרות המעקב אחרי הפורומים השונים הן הענקת מענה בכל הודעה רלוונטית וכן מניעת התנהלות לקויה ושיפור השירות ברמת החברה בעקבות מקרים שהועלו. כך נעשה מידי יום בפורומים השונים לרבות פורום זה. פעילות שנעשית אגב בחברת רבות. המשך יום נעים מיכל

ednaye10

New member
תודה על העדכון אבל הבעיה היא...

שאין לי בכלל טלפון של בזק בבית ומעולם לא היה לי.יש לי שעון מעורר בפלאפון וגם שעון מעורר ליד המיטה

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אפרת - טוב לבד קליפ השבוע של אפרת - לא ראיתי X: שיר השבוע - Unintended - Muse קליפ השבוע - אין למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב?? - עוד לא קיבלתי חח, אני מקבלת בחמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע - הדבר הכי מאכזב - ספר טוב שקראתם וממליצים - חדר\אמה דונהיו (מדהים מדהים מדהים)

למעלה