תודה רבה עדנה ../images/Emo140.gif
לגבי מה שלמדת לבגרות בספרות, יש רשימה ארוכה ארוכה של יצירות ספרותיות שמאושרות לבגרות ע"י משרד החינוך, אבל כל בי"ס בוחר מה ללמד מתוך היצירות האלה, כך שיש סיכוי שהיתה שאלה על החטא ועונשו ואתם דילגתם עליה בנון שלאנט. אגב, גם אני דילגתי על השאלה על החטא ועונשו בנון שלאנט למרות שלמדנו את היצירה הזו. היה הרבה ממה לבחור ואמרתי לעצמי "חטא חטא, אבל למה לי העונש הזה?!"
ואל תשכחי שיש ביננו כמה שנים הבדל בגילאים, כך שגם זו יכולה להיות סיבה לכך שאתם לא למדתם יצירות שאני כן, וההפך (לא זוכרת שלמדנו אנטיגונה, בטח למדנו דווקא את אדיפוס. בכל מקרה בטוח חייבים ללמוד טרגדיה יוונית קלאסית ולכן למדתם את אנטיגונה. סיוט אבל קלאסי
). ולחשוב שאח"כ עוד למדתי ספרות אנגלית באוניברסיטה ולמדתי שוב את הקלאסים שבקלאסים שלמדנו גם בתיכון, רק הפעם באנגלית. ועוד הרבה הרבה יצירות אנגליות מכל מיני תקופות... מישהו אמר מזוכיזם?