מסכמים את השבוע

ednaye10

New member
גם אני אהבתי../images/Emo99.gif

באחד הביקורות אחרי שהיא הסתפרה כמו שהיא נראית בקליפ "לראות את האור" כתבו שאפרת החליטה להוריד את ה"קן" מהראש.זה היה די מרושע להגיד את זה

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת אה אה שיר השבוע: אמא תכסי אותי-מילי מירן הדבא הטוב בית קפה עם חברים+קבלתי סינגל מתנה מפורום איה כורם בתפוז בונוס על הנאמנות שלנו אליה ספר טוב תש"ח יורם קניוק מישהו בסוף הולך ל18.2 להופעה של אפרת? תודה

rechan

New member
נושא

כל הכבוד על הנאמנות
השותף שלי חורש כבר קרוב לחודש את יונתן שפירא שלה. אני מודה שאחרי חודש כזה אני כבר הרבה פחות נאמן... לא הכרתי את אמא תכסי אותי. זה שיר ממש חמוד. חוצמזה, אם קראת את "תש"ח", תקראי את "נבלות". זה ספר שחשוב לקרוא לפי דעתי.

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת ג'ורג'יה קליפ השבוע של אפרת דיאטה שיר השבוע Britney Spears - ...Baby One More Time שמעתי פעם אחת באיזו תוכנית וזה מכמס לראש ולא יצא לא משנה מה עשיתי קליפ השבוע big time rush-any kind of guy http://www.youtube.com/watch?v=zw1-IZw7aqM&feature=related למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??יש אצלנו שתי תעודות הצטיינות אחת של מצויינות שכבתית ואחת כיתתית וזה הולך לפי ממוצע. ממוצע מעל 95 מקבל מצוינות שכבתית וקיבלתי ממוצע 94.5 ולא קיבלתי שכבתי ודי התבאסתי הדבר הכי טוב שקרה השבוע בחוג שלי קיבלתי סולו באמצע הריקוד כולם יורדים מהבמה ורק אני רוקדת משהו אשחיזק לי את הביטחון :)) הדבר הכי מאכזב שלא קיבלתי מצויינות שכבתית ספר טוב שקראתם וממליצים אני אתגבר שבת שלום לכולם

אריה31

Member
מנהל
Baby one more time../images/Emo99.gif

94.5 זה ציון טוב מאוד, את לא צריכה להתבאס נטע

נטע5909

New member
אני גאה בציון

אבל זה מבאס של קיבלתי את התעודה כי בתכלס אני השתדלתי מתחילת השנה בשביל התעודה ובשביל שההורים שלי יתגאו בי (ושאני אהיה חכמה) :)

ליאן 162

New member
אני מבינה אותך... :)

גם לי קרה משהו דומה שהייתי בערך בגילך. אבל תזכרי שזאת בסך הכל תעודה, והיא לא באמת משקפת אותך ואת היכולות שלך

נטע5909

New member
אבל הכי מעצבן זה

שיש ילד אחר בכיתה שלי שגם קיבל ממוצע של 94.5 אבל עיגלו לו בגלל שאמא שלו מורה להיסטוריה

אריה31

Member
מנהל
את בטוחה בזה? לדעתי זו שערורייה

ואפשר להתלונן וללכת עם זה רחוק!

אריה31

Member
מנהל
יפה מצידך

לא נורא, החיים לא אמורים להיות תחרויות העיקר שאת יודעת שעשית מה שיכולת

bali

New member
מנהל
מסכמת ../images/Emo260.gif

שיר השבוע של אפרת - פעם בחיים קליפ השבוע של אפרת - לא כל כך ראיתי קליפים, קשה לי לראות באופן כללי עכשיו
שיר השבוע - מממ... לא יודעת קליפ השבוע - ראי תשובתי לסעיף 2 בסיכום... למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב?? לשמחתי סיימתי עם העונש הזה. אמא שלי מצאה אצלה עותק שלי של "החטא ועונשו" עם הערות בצד שרשמתי כשלמתי לבגרות בספרות. נוסטלגיה
הדבר הכי טוב שקרה השבוע - ביום רביעי ביליתי הרבה עם האחיינים שלי והיה מוי כייף
הדבר הכי מאכזב - שאני חולה ולא סתם. ספר טוב שקראתם וממליצים - שני הספרים של מירי רוזובסקי, "פעם בחיים" ו "אותה האהבה,כמעט". מעולים שניהם! שבת שלום לכולם
ואני מוסיפה גם "והרבה בריאות
"

ednaye10

New member
תרגישי טוב../images/Emo201.gif

אני לא זוכרת שלמדתי את החטא ועונשו בתיכון,איזה מוזר...אני זוכרת שלמדתי את "אנטיגונה" וזה היה כתוב בשפה מאוד קשה להבנה וגם נבחנתי על זה.

bali

New member
מנהל
תודה רבה עדנה ../images/Emo140.gif

לגבי מה שלמדת לבגרות בספרות, יש רשימה ארוכה ארוכה של יצירות ספרותיות שמאושרות לבגרות ע"י משרד החינוך, אבל כל בי"ס בוחר מה ללמד מתוך היצירות האלה, כך שיש סיכוי שהיתה שאלה על החטא ועונשו ואתם דילגתם עליה בנון שלאנט. אגב, גם אני דילגתי על השאלה על החטא ועונשו בנון שלאנט למרות שלמדנו את היצירה הזו. היה הרבה ממה לבחור ואמרתי לעצמי "חטא חטא, אבל למה לי העונש הזה?!"
ואל תשכחי שיש ביננו כמה שנים הבדל בגילאים, כך שגם זו יכולה להיות סיבה לכך שאתם לא למדתם יצירות שאני כן, וההפך (לא זוכרת שלמדנו אנטיגונה, בטח למדנו דווקא את אדיפוס. בכל מקרה בטוח חייבים ללמוד טרגדיה יוונית קלאסית ולכן למדתם את אנטיגונה. סיוט אבל קלאסי
). ולחשוב שאח"כ עוד למדתי ספרות אנגלית באוניברסיטה ולמדתי שוב את הקלאסים שבקלאסים שלמדנו גם בתיכון, רק הפעם באנגלית. ועוד הרבה הרבה יצירות אנגליות מכל מיני תקופות... מישהו אמר מזוכיזם?

ednaye10

New member
ספרות אנגלית....נראה לי ממש מסובך!

אחת המגישות של החדשות הלכה ללמוד את זה בחו"ל.אני לא זוכרת את שמה.

למעלה