שיר השבוע של אפרת- בלי לומר מילה עם מטרופולין קליפ השבוע של אפרת קרב איגרוף שיר השבוע Hold It Against Me של בריטני ספירס...חחחחח אל תצחקווווווווו שזאת בריטני
קליפ השבוע אבריל לאבין SKATER BOY למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב?? אני מקבלת רק שבוע הבא... הדבר הכי טוב שקרה השבוע סיימתי שאלון באנגלית בבגרות, וממש הלך לי טוב בטניס הדבר הכי מאכזב חברה עשתה משהו שאכזב אותי..... ספר טוב שקראתם וממליצים דניאל סילבה- הבלדרית
שיר השבוע של אפרת:ממחר דף חדש קליפ השבוע של אפרת:אה אה אה שיר השבוע :כמה דקות קרובות/רוני אלטר קליפ השבוע:לא היה משהו מיוחד למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??לא קיבלתי תעודה אבל קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה בקורס אנגלית ברמה של פטור שהיא הכי גבוהה:97 הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סיימתי עם אנגלית
הדבר הכי מאכזב:היה לי שיעור השלמה בלימודים ולא יכולתי ללכת אליו בגלל העבודה. ספר טוב שקראתם וממליצים:לא קראתי עדיין אבל אני רוצה לקנות אותו:"השפה הסודית של בעלי-החיים" של טמפל גרנדין וקתרין ג'ונסון.הוא נראה לי מאוד מעניין.שתהייה לי הפוגה מהלימודים אני אקנה אותו.
כן,זה עשה לי בעיקר תחושה טובה שכל ההשקעה שעשיתי לא הייתה בחינם.לפני שנה וחצי התחלתי ללמוד אנגלית.בהתחלה ב"ברליץ" כדי לעבור את מבחן "אמיר" ואחר כך עוד שני קורסים עד הרמה של פטור.זה נתן לי להבין שאם באמת רוצים להשיג משהו אז המאמץ משתלם.זה נכון לגבי הרבה דברים בחיים.
בקשר לקארה של אפרת זה יפה לה לפי דעתי.יכול להיות שפשוט נמאס לה לראות את עצמה עם שיער ארוך והיא רצתה לעשות שינוי.וגם נראה לי שיותר נוח להסתדר עם שיער קצר,ואני אומרת את זה מניסיון