מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע של אפרת
קליפ השבוע של אפרת
שיר השבוע
קליפ השבוע
למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??
הדבר הכי טוב שקרה השבוע
הדבר הכי מאכזב
ספר טוב שקראתם וממליצים שבת שלום לכולם

ליאן 162

New member
סיכום :)

שיר השבוע של אפרת- בלי לומר מילה עם מטרופולין קליפ השבוע של אפרת קרב איגרוף שיר השבוע Hold It Against Me של בריטני ספירס...חחחחח אל תצחקווווווווו שזאת בריטני
קליפ השבוע אבריל לאבין SKATER BOY למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב?? אני מקבלת רק שבוע הבא... הדבר הכי טוב שקרה השבוע סיימתי שאלון באנגלית בבגרות, וממש הלך לי טוב בטניס הדבר הכי מאכזב חברה עשתה משהו שאכזב אותי..... ספר טוב שקראתם וממליצים דניאל סילבה- הבלדרית

ליאן 162

New member
חחחחחחח ליד הבית....

אתה תמיד שואל אם אני משחקת ....חחחחח מה רע בסקייטר בוי?

אריה31

Member
מנהל
אופס, זכור לי שפעם שאלתי, סורי

לא רע בכלל, אחלה שיר, אבל למה לשבור את הגיטרה בסוף? חחחח

ליאן 162

New member
חחחחחחחח היא תמיד שוברת גיטרות!

גם ב-HE WASNT היא שברה.... אני מאוד אוהבת את הסגנון שלה!!! וגם היא מזל מאזניים

אריה31

Member
מנהל
זה אומר שגם את מיכל תשברי גיטרות? חחחח

לא נראה לי אבל סבבה שאת אוהבת אותה ואני מכיר את הקליפ של סקייטר בוי יותר מכל שאר השירים שלה

ליאן 162

New member
חחחחחחחחחח

הסגנון שלה הוא פשוט פרוע כזה, והיא ממש מגניבה בעיניי.... חחחח זה לא שהסגנון שלה הוא לשבור גיטרות

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע של אפרת: בום טראח שיר השבוע: ואם זה נגמר - אלי בר קליפה ומיטל בולגנים http://www.youtube.com/watch?v=du_ksdM8FNY קליפ השבוע: גן סגור - הכבש השישה עשר http://www.youtube.com/watch?v=ohPgvUuPEi4 הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הייתי במסיבת אייטיז ביום שלישי ונהנתי
הדבר הכי מאכזב: הייתי בדכאון ביום שישי שעבר ספר טוב שקראתם וממליצים: שורשים ושיעורים בזמן - ד"ר בריאן וייס

נטע5909

New member
../images/Emo23.gifהכבש השישה עשר

אם יש משהוא לגדול עליו זה הכבש השישה עשר וסרטים של דיסני

ednaye10

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת:ממחר דף חדש קליפ השבוע של אפרת:אה אה אה שיר השבוע :כמה דקות קרובות/רוני אלטר קליפ השבוע:לא היה משהו מיוחד למי שלומד אם קיבלתם תעודות לסמסטר ספר איך יצא. מביא גאווה?? מאכזב??לא קיבלתי תעודה אבל קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה בקורס אנגלית ברמה של פטור שהיא הכי גבוהה:97 הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סיימתי עם אנגלית
הדבר הכי מאכזב:היה לי שיעור השלמה בלימודים ולא יכולתי ללכת אליו בגלל העבודה. ספר טוב שקראתם וממליצים:לא קראתי עדיין אבל אני רוצה לקנות אותו:"השפה הסודית של בעלי-החיים" של טמפל גרנדין וקתרין ג'ונסון.הוא נראה לי מאוד מעניין.שתהייה לי הפוגה מהלימודים אני אקנה אותו.

ednaye10

New member
אני הכי אוהבת את הקליפ עם הלבבות../images/Emo23.gif

אבל ראיתי את הקליפ המשולב שלה עם איזה זמר ראפ ששמו פה בפורום השבוע.ראיתי אותו רק פעם אחת אז זה היה הכי מתאים בשבילי כדי לקרוא לו קליפ השבוע של אפרת

rechan

New member
...

כל הכבוד על הציון!!! זה לגמרי לא טרוויאלי. וכמובן, זה שאת מס' 1 בכיתה. זה תמיד מוסיף לביטחון

ednaye10

New member
תודה../images/Emo13.gif

כן,זה עשה לי בעיקר תחושה טובה שכל ההשקעה שעשיתי לא הייתה בחינם.לפני שנה וחצי התחלתי ללמוד אנגלית.בהתחלה ב"ברליץ" כדי לעבור את מבחן "אמיר" ואחר כך עוד שני קורסים עד הרמה של פטור.זה נתן לי להבין שאם באמת רוצים להשיג משהו אז המאמץ משתלם.זה נכון לגבי הרבה דברים בחיים.

ednaye10

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

בקשר לקארה של אפרת זה יפה לה לפי דעתי.יכול להיות שפשוט נמאס לה לראות את עצמה עם שיער ארוך והיא רצתה לעשות שינוי.וגם נראה לי שיותר נוח להסתדר עם שיער קצר,ואני אומרת את זה מניסיון

למעלה