איש תרבות רציני
New member
עבר עוד שבוע, והסיכום הגיע...
משהו טוב שקרה השבוע: הישרדות. משהו רע שקרה השבוע: המנהלת של פורום "שבוע סוף" עזבה ופורום "האי" נסגר, הפיג'מות לא זכתה בפרסי האקדמיה ועוד כמה. היום הכי טוב בשבוע: חמישי, בגלל שהייתי בפסטיבל בת-ים הבינלאומי למופעי רחוב וראיתי את ההצגות "חיה את מותך"(קוברים בן-אדם בחיים ומספקים לו דקות תענוג)וגם את "מטען חריג" שזה רקדן שרוקד עם טרקטור. היום הכי גרוע בשבוע:
. שיר השבוע: לא יודע. ציטוט השבוע: שיר ביידיש ששמעתי אותו(
)והוא קורעעעע. תכנית / סדרת / סרט השבוע:הבלוק, אני די בטוח שהישרדות, הפיג'מות, החברים של נאור, מסע קיץ, סרט: האסונות של נינה(אני מתבלבל עם שבוע שעבר?) סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
. בילוי השבוע: הפסטיבל. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אח שלי משתתף בטקס בית ספר, ואני לא כל כך מחכה ללימודים אבל אני יודע שתהיה לנו הרבה אקשן עם בתיה(מי זאת?קראו את סיכום החופש). פרק השבוע בפיג'מות: צמחוני נגד מנדלבאום א' ו-ב', אני אוכל כדי לזכטות, דיסאורנטצייה, הפיג'מות חוזרים, לגור איתו. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: סיכומי השבוע. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.
משהו טוב שקרה השבוע: הישרדות. משהו רע שקרה השבוע: המנהלת של פורום "שבוע סוף" עזבה ופורום "האי" נסגר, הפיג'מות לא זכתה בפרסי האקדמיה ועוד כמה. היום הכי טוב בשבוע: חמישי, בגלל שהייתי בפסטיבל בת-ים הבינלאומי למופעי רחוב וראיתי את ההצגות "חיה את מותך"(קוברים בן-אדם בחיים ומספקים לו דקות תענוג)וגם את "מטען חריג" שזה רקדן שרוקד עם טרקטור. היום הכי גרוע בשבוע: