מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

מסכם שבוע D:

משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי ה-מ-ו-ן אנשים שלא פגשתי שנים משהו רע שקרה השבוע: אנשישם |אחרים| שלא פגשתי שנים החליטו לנתק איתי קשר סתם ככה
היום הכי טוב בשבוע: לא זוכר היום הכי גרוע בשבוע: שלישי שיר השבוע: כל הביצועים של מיי עם דגש על סוף העולם ציטוט השבוע: לא זוכר, אבל בטח משהו שזהבית אמרה ביום רביעי
תכנית / סדרת / סרט השבוע: כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: פסטיבל הקומיקס..ועבודה (?) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לסיים את החופש עם ים, בחרים, והמון דברים כיפיים D: פרק השבוע בפיג'מות: באמת שלא יצא לי לראות :( הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: מממ אין משו ספציפי פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? נראה לי שהפיג'מות הופיעו ליד העבודה שלי
כל הזמן שמעתי את הקולות שלהם..בעיקר של עודד..אבל לא יכלתי לבדוק כי עבדתי
שבת שלום ושבוע טוב! :)

go goldi

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo23.gif

"בטח משהו שזהבית אמרה ביום רבעי"

נושא~ ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי משהו מיוחד..
משהו רע שקרה השבוע: חם.
שיר השבוע: Beyonce - Halo
ציטוט השבוע: "אני -רוצה- פונפון!!!" - "נתן, תתאפס על עצמך!!" |בום| חולה, פשוט חולה על הקטע הזה
תכנית / סדרת / סרט השבוע: תכנית- מועדון לילה, הפיג'מות, השמיניה סרט- פתאום 30
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע: ממ, סתם הייתי עם דודים בקניון וקנינו בגדים לחתונה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מילוי ציפורניים, מפגש פורום מכ''ר
, חתונה, קניות לעוד חתונה
פרק השבוע בפיג'מות: מ.ס נדלבאוםםםםםםםם *מעודדת*
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל נו
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.
שבת שלום ושבוע טוב! :) גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

0OמומיןO0

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo1.gifמסכמת../images/Emo44.gif../images/Emo193.gif../images/Emo168.gif

משהו טוב שקרה השבוע:לא זוכרת כרגע משהו מיוחד
משהו רע שקרה השבוע:לא כל כך היה לי חשק לשום דבר
היום הכי טוב בשבוע:רביעי ושישי
היום הכי גרוע בשבוע:ראשון והיום
שיר השבוע:כל מיני
ציטוט השבוע:אין לי
תכנית / סדרת / סרט השבוע:כוכב נולד,סיינפלד,חברים,הפיג'מות במופע של דובל'ה וסרט מלך האריות
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כלום
בילוי השבוע:לא יודעת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:כל מיני
פרק השבוע בפיג'מות:הדור הבא,לוק סטוק וההמבורגרי מת מצחוק
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את זה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבת שלום ושבוע טוב! :)תודה גם לכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

טווול

New member
מסכמתתתת!

משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי קרובת משפחה מחול לאחותי היה יומהולדת אתמול פתחתי ICQ משהו רע שקרה השבוע:שוב נשרפתייייי היום הכי טוב בשבוע:יום שישי היום הכי גרוע בשבוע:אין כזה שיר השבוע:todos para uno ציטוט השבוע:? תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים הפיג'מות,שבוע סוף.אבא אמריקאי,סיימון סרטון או תמונה שראיתם ברשת: http://www.youtube.com/watch?v=F-_fJeVw_wU כדי לראות זה אחד המצחיקים(אבל זה בספרדית זה מצחיק רק עם אתה מבין!!) בילוי השבוע:ים עם חברות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא משו מיוחד פרק השבוע בפיג'מות:הטברנה של גרי הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:היה די ריק אבל....(לאיש תרבות רציני תודה שאמרתה לי:)) פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא:( שבת שלום ושבוע טוב! :)

Black Devil18

New member
סכמ"ש ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בגדים חדשים משהו רע שקרה השבוע:
היום הכי טוב בשבוע: שני היום הכי גרוע בשבוע:
שיר השבוע: מי נהר - הפרוייקט של עידן רייכל
ציטוט השבוע: לא זכור לי משהו מעניין
תכנית / סדרת / סרט השבוע: סדרות - הפיג'מות , שירות חדרים - נלי תגר (!!!)
, סרט - גארפילד בדיבוב לעברית ( קצת התאכזבתי ) סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע: סרט , קניות , חברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד פרק השבוע בפיג'מות: דיסאוריינטציה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: היה מאוד יבש השבוע
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב! :) שבוע מצויין לכולם !

מסכם+הפתעה

משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!!(פרטים בבילוי השבוע). משהו רע שקרה השבוע: אבא נשלי הביא לי מקלדת חדשה(ומכוערת), וביקשתי ממנו גם תוכנת אופיס מקורית בעברית, אז הוא הביא לא מקורי באנגלית...
. היום הכי טוב בשבוע: ימי החופש. היום הכי גרוע בשבוע: אין.אבל שיתחילו הלימודים יהיו הרבה כאלו(השנה יהיה הרבה יותר בלאגנים ומבחנים שיר השבוע: השירים של מיי ה-
. ציטוט השבוע: אין. תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, הפיג'מות במופע של דובל'ה ולא זוכר כי הרשימה עוד ארוכה... סרטון או תמונה שראיתם ברשת: התמונות של מיי מהבלוג של עומרי חיון. בילוי השבוע:אבא שלי לקח חופש והלכנו לצימר מ-ד-ה-ים בצפון: היה פשוט מדהים והלכנו למלא אטרקציות והיה לגמרי cool.והיום הלכתי להצגה מרגשת על ילדים עיוורים במדיטק שבחולון(להצגה קראו "רעש לבן" של תיאטרון מופע). משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אם תשתפו פעולה תתקיים בקרוב תחרות בשיתוף תפוז. יותר מזה אני לא יכול להגיד כלום.אני עוד צריך לדעת שהכל סופי, ואז הכל יעלה לפה. פרק השבוע בפיג'מות: כבר לא זוכר. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: היה די ריק אבל אני בטוח שאם התחרות תיעשה יהיה פה הצפות של שרשורים... פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום ושבוע טוב! :) לכולם!

edens 114412

New member
מסכמת (באיחור!)

משהו טוב שקרה השבוע: היום- מיי עברה לירן עף! חיחיחי משהו רע שקרה השבוע: אממ....לא זכור לי משהו ספציפי היום הכי טוב בשבוע: היום היום הכי גרוע בשבוע: אין שיר השבוע: יש הרבה ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות , דובלה, כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: תל אביב (נראה לי שזה היה השבוע עם אורי) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי השבוע הזה-"שבוע סוף" ולהמשיך לעבוד... פרק השבוע בפיג'מות: אירווביזיון הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אין פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא שבת שלום ושבוע טוב! :)

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

shaked2010

New member
ראשונה../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת.. משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי מכה וחבשו לי את היד... היום הכי טוב בשבוע:
יש ימים טובים ויש ימים רעים היום הכי גרוע בשבוע:
כנ"ל שיר השבוע:
אין לי כוח ציטוט השבוע:אין לי... תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: לא ראיתי... בילוי השבוע: יצאתי לעיר.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיתבטלו הלימודים! פרק השבוע בפיג'מות: התחתונים של ברכה (שונאת את הפרק הזה) הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הוא לא זז השבוע פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא..
שבת שלום ושבוע טוב! :)

../images/Emo2.gif איך את שונאת את הפרק הזה? ../images/Emo223.gif

אני סוגדת לו! "הנננניייייייי כאןןןןןןןן" - "עודדדד!!!!!!" ~ימית ונתן משחקים אותה זוג~ נתן: "אל תגעי בי!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קושקוש! אין אין, חולה על הפרק הזה.

חח למה?../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

זה מגעיל אותך?
"אייייייכככככככססססססססססססססססססס"

shaked2010

New member
כןן...

זה מדעיל אותי... אני יודעת שזה לא באמת... אבל תחשבי על זה... התחתונים של ברכה... במידה כזאת אקסתרה' לארג' ויכולה להיות שמלה עליי ולחשוב שהיא כבר השתמשה בהן...
ועודד נגע בהן.. זה דוחה אותי... אבל חוץ מזה ה "איככככססססססס" מצחיק וכל בקטע אם נתן וההורים שלו... ומירי בואדנה והכי מצחיק אותי שנתן רואה את התחתונים ואז עונה לטלפון "הצילו" ואח"כ הוא מסתכל על התוחתונים ואז בוכה וצועק "היא הסתכלה לי בעיינים ראיתי מה היא מתכננת החיים שלי בזבללל!"
חחחחח ושהוא משפריץ על אילן וימית ספריי שיצאו מהמבטים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ---והתחתונים דוחים אותי...

חחחחח ../images/Emo223.gif

גם אותי זה הגעיל בהתחלה, אבל זה לא כזה גרוע, זה יותר מצחיק מאשר מגעיל

מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קניות לבצפר חח זה כיף P: , אחלה שלישיית גמר בכוכב נולד משהו רע שקרה השבוע: חם, כרגיל היום הכי טוב בשבוע: היום היום הכי גרוע בשבוע:ראשון שיר השבוע: אלה- היהודים (ביצוע של מיי פיינגולד P: ) ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: כוכב נולד, הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: כל מיני מכוכב נולד בילוי השבוע: ים עם חברות, קניון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לקנות אוגר ! XD פרק השבוע בפיג'מות: פיק פיק פוק אחרי שלא ראיתי אותו איזה שנה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא . אבל ראיתי את אפרת בן-יעקב מהאי בקניון קונה מחברות

טווול

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע:נסעתי לת"א וקניתי מלא דברים יפים:) משהו רע שקרה השבוע:הפיג'מות לא זכו ויותר זרוע בכלל לא הראו את הקטגוריה בטלויזיה היום הכי טוב בשבוע:שישי היום הכי גרוע בשבוע:שישי אבל רק בלילה שיר השבוע:אין משו מיוחד ציטוט השבוע:יא נעל חחח
תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות,טקס פרי האקדמיה,הארי פוטר וגביע האש,המופע של דובלה,כמעט מלאכים,מנדלבאום בלש פרטי סרטון או תמונה שראיתם ברשת:סירטון של רמה וקיקה בילוי השבוע:ת"א!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לימודים:( פרק השבוע בפיג'מות:מ.ס מנדלבאום הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:לא משו מיוחד פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא אבל פגשתי את סנדי בר שבת שלום ושבוע טוב! :)

למעלה