מסכמים את השבוע ה4#

וא וא שניה רגע

מתי אניה בוקשטיין שחקה בנפילים ומתי אמא שלך ואח שלך הם דמיות?? את צריכה לביא דמוית ופרקים ושחקנים מהנפילים ולא משום סידרה אחרת

MaRy FoReVeR

New member
אויש זה סתם טרול

שאין לו מה לעשות בחיים:/ לדעתי-המנהל/ת צכים לחסום אותה.

מה לא נכון?\:

מנהלים? תחסמו את הכינוי שלה
היא סתם מציפה ומעצבנת...

noam270

New member
מה נסגר איתך?

כל מילה אצלך זה עם מלא אותיות כואב לך לרשום מילה בלי הארכות כאלה?

אביקם1

New member
חחחחחחחחחחחח

הסיגנון כתיבה שלך נשמע בכייני מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד צריך לחסום אותה ואת המחשב שלה מלהכנס לפורום

ילד רע 16

New member
את כותבת בכפילויות, מציפה, וכותבת שטויות,

סליחה על ההתבטאות המגעילה שלי.
אני לא נגד משתמשים, אני נגד "טרולים" מה שנקרא, כי זה פוגע בפורום. אם זה לא בכוונה, תשתדלי, כי זה באמת לא נעים.

../images/Emo41.gif

שחקן השבוע שלי: יניב פולישוק.
שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג כמובן!
דמות (בת) השבוע שלי: עדי
.
דמות (בן) השבוע שלי: אסף
.
דמות אורחת: קרן
.
הסצינה שהכי אהבתי השבוע: הכל.
הפרק שהכי אהבתי השבוע: לא זוכר.
האיזור האהוב עליי בכמ"ג: הבתים המגניבים.
ולמה? ככה. סתם, בגלל הטכנולוגיה וכל זה.
'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע הזה.

noam270

New member
עונה!

שחקן השבוע שלי: דניאל מרוז שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג דמות (בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: יובל דמות אורחת: הרופאה הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שעדי בדקה אם היא יכולה לדבר הפרק שהכי אהבתי השבוע: 19 האיזור האהוב עליי בכמ"ג: החדר של עדי ולמה? כי יש אחלה עיצוב...! 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? אני מתלבטת בין השני לשלישי...

lital20076327

New member
עונה...

טי-ויטי-וישחקן השבוע שלי: דן שפירא טי-ויטי-וישחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג טי-ויטי-וידמות (בת) השבוע שלי: עדי טי-ויטי-וידמות (בן) השבוע שלי: יובל טי-ויטי-וידמות אורחת: רונה לי טי-ויטי-ויהסצינה שהכי אהבתי השבוע: שקרן סתמה לעדי את הפה ואז ירתה בה... טי-ויטי-ויזה היה יפה...ומותח... טי-ויטי-ויהפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 16..שצורי הציל את ליאה.. טי-ויטי-ויגם היה מצחיק בפרק הקטעים בקפיטריה... טי-ויטי-ויהאיזור האהוב עליי בכמ"ג: הקפיטריה.. טי-ויטי-ויולמה? יש בה תמיד קטעים מצחיקים! טי-ויטי-וי'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע השלישי פרקים 10-15...פרק 155 היה מותח ועשה את כל השבוע.. טי-ויטי-וי טי-ויטי-וי טי-ויטי-וי טי-וי טי-וי טי-ויהודגש באמצעות מדגישומטיק
טי-וי

lital20076327

New member
עונה..מחדש..

שחקן השבוע שלי: דן שפירא ישחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג דמות(בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: יובל דמות אורחת: רונה לי הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שקרן סתמה לעדי את הפה ואז ירתה בה... זה היה יפה...ומותח... הפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 16..שצורי הציל את ליאה.. גם היה מצחיק בפרק הקטעים בקפיטריה... האיזור האהוב עליי בכמ"ג: הקפיטריה.. ולמה? יש בה תמיד קטעים מצחיקים! 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע השלישי פרקים 10-15...פרק 15 היה מותח ועשה את כל השבוע..

nofarosh11

New member
אני :):)

שחקן השבוע שלי: אלון
-ראו השבוע שהמשחק שלו השתפר,למרות שגם קודם המשחק שלו היה מעולה :)
שחקנית השבוע שלי: נו מה נראלכם? ליטל
דמות (בת) השבוע שלי: עדי
דמות (בן) השבוע שלי:צורי,מאור,יובל ושלומי :)
דמות אורחת: אבא של ליאה.
הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שכולם מתעוררים מהחלום,וכל החלום עצמו :)
הפרק שהכי אהבתי השבוע: 'נוהל תושב'
האיזור האהוב עליי בכמ"ג: קפיטריה,החדר של צורי :)
ולמה? קפיטריה-כי שם קורה הכל ;) חדר של צורי- אני אוהבבת את כל הסצנו של צורדי שם, חבל שדחפו לשם גם את ליאה![
]
'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?3+4 :)

למעלה