שחקן השבוע שלי: דניאל מרוז שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג דמות (בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: יובל דמות אורחת: הרופאה הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שעדי בדקה אם היא יכולה לדבר הפרק שהכי אהבתי השבוע: 19 האיזור האהוב עליי בכמ"ג: החדר של עדי ולמה? כי יש אחלה עיצוב...! 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? אני מתלבטת בין השני לשלישי...
טי-ויטי-וישחקן השבוע שלי: דן שפירא טי-ויטי-וישחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג טי-ויטי-וידמות (בת) השבוע שלי: עדי טי-ויטי-וידמות (בן) השבוע שלי: יובל טי-ויטי-וידמות אורחת: רונה לי טי-ויטי-ויהסצינה שהכי אהבתי השבוע: שקרן סתמה לעדי את הפה ואז ירתה בה... טי-ויטי-ויזה היה יפה...ומותח... טי-ויטי-ויהפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 16..שצורי הציל את ליאה.. טי-ויטי-ויגם היה מצחיק בפרק הקטעים בקפיטריה... טי-ויטי-ויהאיזור האהוב עליי בכמ"ג: הקפיטריה.. טי-ויטי-ויולמה? יש בה תמיד קטעים מצחיקים! טי-ויטי-וי'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע השלישי פרקים 10-15...פרק 155 היה מותח ועשה את כל השבוע.. טי-ויטי-וי טי-ויטי-וי טי-ויטי-וי טי-וי טי-וי טי-ויהודגש באמצעות מדגישומטיק
שחקן השבוע שלי: דן שפירא ישחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג דמות(בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: יובל דמות אורחת: רונה לי הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שקרן סתמה לעדי את הפה ואז ירתה בה... זה היה יפה...ומותח... הפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 16..שצורי הציל את ליאה.. גם היה מצחיק בפרק הקטעים בקפיטריה... האיזור האהוב עליי בכמ"ג: הקפיטריה.. ולמה? יש בה תמיד קטעים מצחיקים! 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע השלישי פרקים 10-15...פרק 15 היה מותח ועשה את כל השבוע..