מסכמים את השבוע ה4#

ילד רע 16

New member
מסכמים את השבוע ה4#

עבר לו השבוע ה4# ואיתו פרקים 16-20
שחקן השבוע שלי: שחקנית השבוע שלי: דמות (בת) השבוע שלי: דמות (בן) השבוע שלי: דמות אורחת: הסצינה שהכי אהבתי השבוע: הפרק שהכי אהבתי השבוע: האיזור האהוב עליי בכמ"ג: ולמה? 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?
'מדגישומטיק'

ילד רע 16

New member
עונה:

שחקן השבוע שלי: דן שפירא
שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג
דמות (בת) השבוע שלי: עדי
דמות (בן) השבוע שלי: יובל
דמות אורחת: הרופאה, נחמדה ^^ (את מי אני אבחר? את הרעים?)
הסצינה שהכי אהבתי השבוע: הסצינה הארוכה של החלום - סצינה שהמשיכה בפרק שלאחר מכן, שבה עדי הייתה מודעת למצב, וערכה "נוהל תושב"
הפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 18 (השלישי של השבוע) - עדי מכנסת את כולם בקפיטריה, גם הפרק המותח ביותר.
האיזור האהוב עליי בכמ"ג: הקפיטריה
ולמה? אחרי מה שקרה השבוע
'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? מתלבט בין השלישי לרביעי, אני מניח שהרביעי. הוא שונה מכולם ומיוחד. אהבתי.

Meytar 888

New member
עונה../images/Emo3.gif

שחקן השבוע שלי: דן שפירא
שחקנית השבוע שלי: ברור שמיטל
דמות (בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: מאור הגבר-גבר... דמות אורחת: קרן הסצינה שהכי אהבתי השבוע: הוויכוח של הילדים עם קרן בבית של שלומי הפרק שהכי אהבתי השבוע:נוהל תושב האיזור האהוב עליי בכמ"ג: בית הקפה ולמה? כי הכל קורה שם
'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע הזה
שבוע טוב

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

שחקן השבוע שלי: דן שפירא.
שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג.
דמות (בת) השבוע שלי: עדי.
דמות (בן) השבוע שלי: שלומי ואסף.
דמות אורחת: זה עם הכוחות החדשים- שמואלי "הרואה ואינו נראה" (כמעט ולא היו אורחים P:).
הסצינה שהכי אהבתי השבוע: שנוח ואסף ניסו לצרף את שמואלי לכוחותם.
הפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 19 היה נהדר.
האיזור האהוב עליי בכמ"ג: החללית והקפיטריה.
ולמה? כי בחללית יש את המחשב
ואת האקשן, ובקפיטריה קרו רוב הדברים ואפשר לראות שם את כולם ביחד.
'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?השלישי והרביעי היו טובים כל אחד בדרכו, השלישי היה מעניין ומרהיב עם גילוי הכוחות החדשים, והרביעי היה מתוחכם ומסובך אבל עם אקשן.

עונה

שחקן השבוע שלי:דן שפירא שחקנית השבוע שלי:ליטל דמות (בת) השבוע שלי:עדי דמות (בן) השבוע שלי:יובל דמות אורחת:קרן הסצינה שהכי אהבתי השבוע:ש"ליאה"(קרן) פגשה את צורי הפרק שהכי אהבתי השבוע:כוכבים האיזור האהוב עליי בכמ"ג:השית של קרן ושלומי בכמ"ג ולמה? כי השיקעו לשתיי שניות סט 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?השבוע הזה

ועוד שסצנה שאהבתי

שלומי:"הוא סיכן את כול הישוב " אבי:"הוא הציל את כול הישוב" שלומי:"סיכן את כול הישוב " אבי:"הציל את כול הישוב" שוקי:"חברים באו נירגע" אבי/שלומי:"אנחנו לא חברים שלך" רבים כמו ילדים קטנים

MaRy FoReVeR

New member
אני

שחקן השבוע שלי:דניאל מרוז
שחקנית השבוע שלי:ליטל רוזנצוויג דמות (בת) השבוע שלי:עדי דמות (בן) השבוע שלי:שלומי דמות אורחת:קרן הסצינה שהכי אהבתי השבוע: אבי:"צורי" צורי:"אבא?" אבי:"צורי לך הביתה" צורי"טוב סליחה" צורי:*בוםםם* וכל הדברים המצחיקים עם יובל(פיל מדבר?!) הפרק שהכי אהבתי השבוע:פרק 19 האיזור האהוב עליי בכמ"ג:טוב אנשים זה לא הבית שלי מאיפה אני יודעת? ולמה?------ 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?שבוע שעבר והשבוע

maymay77

New member
עונה

שחקן השבוע שלי: דניאל מרוז שחקנית השבוע שלי: ליטל רוזנצוויג דמות (בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: צורי דמות אורחת: מאיה הבת של הרופאה
איזה מאמי.. הסצינה שהכי אהבתי השבוע: לא יודעת, היו כמה. נראה לי כעדי כינסה את כולם בקפיטריה הפרק שהכי אהבתי השבוע: פרק 17 היה הכי מגניב. בגלל שכשהוא שודר, הייתי בחו"ל, והמשכתי לראות את הפרקים הבאים אחריו, וראיתי את הפרק רק היום בשידורים החוזרים, ובגלל זה מאוד השתעשעתי מזה, כי ידעתי שזה רק חלום, בעוד שאתם ראיתם את זה ולא הבנתם כלום, ובגלל זה לא אהבתם. (לפי התגובות שקראתי על הפרק, והציונים הנמוכים בכוכבים). האיזור האהוב עליי בכמ"ג: החללית ולמה? לא יודעת, מגניב שם. 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע הזה, ללא ספק.

עונה..:)

שחקן השבוע שלי:ג'ייסון דנינו הולט ודניאל מרוז:) שחקנית השבוע שלי:ליטל רוזנצוויג ויעל גולדמן דמות (בת) השבוע שלי:ליאה:) דמות (בן) השבוע שלי:יובי ..:] דמות אורחת:יעל גולדמן:] הסצינה שהכי אהבתי השבוע:אמ המתח שקרן כיוונה אקדח לראש של שלומיP: הפרק שהכי אהבתי השבוע:לא זוכרת את המספר האיזור האהוב עליי בכמ"ג:חללית:) ולמה?: יש שם מחשב מדבר=0 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?הזה:)

אני:]

שחקן השבוע שלי:דניאל מרוז ודן שפירא שחקנית השבוע שלי:מיטל דמות (בת) השבוע שלי:עדי דמות (בן) השבוע שלי:יובל דמות אורחת:קרן! הסצינה שהכי אהבתי השבוע:הסצינה שקרן הייתה בתוך שלומי ואמרה "תזוזה קטנה שלך ואני יורה בו"
הפרק שהכי אהבתי השבוע:עם החלומות:} שעוד לא היה מובן כלום.. האיזור האהוב עליי בכמ"ג:קפיטריה ולמה?כי היו שם דברים מעניינים השבוע:] 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?זה:}

קוראים לה ליטל

זה מזכיר לי באוי בעשר שסיון קראה לה מיטל ,וליטל קראה לה מורן בכוונה בגלל שסיון טעתה

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo13.gif

שחקן השבוע שלי:דן שפירא שחקנית השבוע שלי:יעל גולדמן דמות (בת) השבוע שלי:קרן דמות (בן) השבוע שלי:שלומי כץ דמות אורחת:אמ. שחכתי מה שמה D: נוו.......ששיחקה את עלמה הסצינה שהכי אהבתי השבוע:פי , היו כ"כ הרבה שאהבתי שאני לא זוכרת. הפרק שהכי אהבתי השבוע:פרק 18 האיזור האהוב עליי בכמ"ג:אמ. לא יודעת ולמה? 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? השבוע הזה. הוא היה יותר מידיי מותח : |

soybelinda

New member
עונה

שחקן השבוע שלי: דניאל מרוז, זה שמשחק את שלומי, סמי הורי ויניב פולישוק שחקנית השבוע שלי: זאת שמשחקת את עדי וזאת שמשחקת את ליאה (לדעתי היא השתפרה חח) דמות (בת) השבוע שלי: עדי דמות (בן) השבוע שלי: יובל ובלומי דמות אורחת: כמובן- קרן (יעל גולדמן) הסצינה שהכי אהבתי השבוע: הכל הפרק שהכי אהבתי השבוע: הכל האיזור האהוב עליי בכמ"ג: הכיתה חחח ולמה? לא'דעת 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה? הכל חחח

גםםםם לליי באאא לעענותתת!!!!!!!!!!!!!!

שחקן השבוע שלי:איתי טורגמן שחקנית השבוע שלי:אניה בוקשטייןןן דמות (בת) השבוע שלי:אמאא שלי דמות (בן) השבוע שלי:אחח שלי דמות אורחת:באו לבכר אותנו דודים שגרים באילת אז בת דודה שלי-- חן הסצינה שהכי אהבתי השבוע:בנפילים???? שהאיש עם הכוחות שורף אנשים הפרק שהכי אהבתי השבוע:אהבתי את פרק 50 בשיר שלנו3 האיזור האהוב עליי בכמ"ג:מה זה כמג??????????????????????????? ולמה?כככההה???????? 'שבוע הנ)פילים' האהוב עלי עד כה?כל השבוועוותת

למעלה