בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" 🇮🇱.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 12:57 #1 בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" .
Harrington Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 13:06 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" . לחץ כדי להרחיב... מציאות. מזמן הוא היה משתחרר ממה שעובר עליו (או נעשה לו אם תרצי) אם היה משחק את המשחק כפי שציפו ממנו והולך לעשות לביתו.
נכתב ע"י חורזת באהבה: בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" . לחץ כדי להרחיב... מציאות. מזמן הוא היה משתחרר ממה שעובר עליו (או נעשה לו אם תרצי) אם היה משחק את המשחק כפי שציפו ממנו והולך לעשות לביתו.
משתפרת1 Well-known member ביום רביעי ב- 18:58 #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" . לחץ כדי להרחיב... פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"?
נכתב ע"י חורזת באהבה: בנימין נתניהו, באולפן הפטריוטים: "אני בשר ודם, אבל ממשיך להילחם כי אני בשליחות למען אזרחי ישראל" . לחץ כדי להרחיב... פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"?
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 19:29 #4 נכתב ע"י משתפרת1: פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"? לחץ כדי להרחיב... עלייק הזדהות. האדם יודע להתנהל נכון.
נכתב ע"י משתפרת1: פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"? לחץ כדי להרחיב... עלייק הזדהות. האדם יודע להתנהל נכון.
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 19:32 #5 נכתב ע"י משתפרת1: פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"? לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י משתפרת1: פחחחחחחחחח... הוא גם נורא הושפע ב= 7.10, וירד במשקל. אופס, צעד הזדהות עם החטופים ש"ירדו במשקל"? לחץ כדי להרחיב...