מסכימים עם יאיר גולן?

Harrington

Well-known member
מנהל

מסכימים עם יאיר גולן?​

לא מעוניין לשמוע את האיש או דעותיו. מרגע שהשווה בין מפלגת השלטון בישראל למפלגה הנאצית של שנות ה30' של המאה הקודמת, אין לי עוד שום עניין בשום דעה של האיש. כשקולו עולה ברדיו אני מעביר ערוץ, כששמו עולה בפורומים אני בדרך כלל מדלג (הפעם נכנסתי לאור מי שפתח את השרשור) ואין לי שום חשק לשמוע מה יש לו לומר.

לכשיחזור בו מדבריו הנלוזים ויתנצל עליהם, לא אתנגד שיפרוש לביתו ולא נשמע ממנו יותר. עד אז אצא נגדו בכל הזדמנות שתעלה מולי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא מעוניין לשמוע את האיש או דעותיו. מרגע שהשווה בין מפלגת השלטון בישראל למפלגה הנאצית של שנות ה30' של המאה הקודמת, אין לי עוד שום עניין בשום דעה של האיש. כשקולו עולה ברדיו אני מעביר ערוץ, כששמו עולה בפורומים אני בדרך כלל מדלג (הפעם נכנסתי לאור מי שפתח את השרשור) ואין לי שום חשק לשמוע מה יש לו לומר.

לכשיחזור בו מדבריו הנלוזים ויתנצל עליהם, לא אתנגד שיפרוש לביתו ולא נשמע ממנו יותר. עד אז אצא נגדו בכל הזדמנות שתעלה מולי.
דעתך חשובה, ותודה שהגבת למרות שנהך מדלג על שמו.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
דעתך חשובה, ותודה שהגבת למרות שנהך מדלג על שמו.
חחחח אני ממש שמח שדעתו של הרינגטון חשובה לך. אבל הוא מצליח "לעבוד עליך ועל "חברי היקרים בפורום" פעם אחר פעם. להלן הציטוט המקורי של דברי יאיר גולן. הלוואי ויותר אנשים יתאמצו להבין מה שהוא אומר ולא יגררו אחרי פאשיסטים באיצטלת ליברלים.

ציטוט "
"אם יש משהו שמפחיד אותי בזיכרון השואה, הוא זיהוי תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו באירופה בכלל, ובגרמניה בפרט, אז - לפני 70, 80 ו-90 שנה - ומציאת עדות להם כאן בקרבנו, היום, ב-2016... השואה צריכה להביא אותנו להרהורים מעמיקים בדבר אחריותה של מנהיגות ובדבר איכותה של חברה והיא חייבת להוביל אותנו לחשיבה יסודית על איך אנו, כאן ועכשיו, נוהגים בגר, ביתום ובאלמנה, ובאלו שדומים להם... הרי אין יותר קל ופשוט מלשנוא את הזר, אין יותר קל ופשוט מלעורר חרדות ומלהלך אימים. אין יותר קל ופשוט מהתבהמות, התקרנפות והתחסדות... ביום השואה ראוי לדון ביכולתנו שלנו לעקור מקרבנו ניצנים של חוסר סובלנות, ניצנים של אלימות, ניצנים של הרס עצמי בדרך ההידרדרות המוסרית." ~ דברים בטקס יום הזכרון לשואה,

נסיך.333

Well-known member
חחחח אני ממש שמח שדעתו של הרינגטון חשובה לך. אבל הוא מצליח "לעבוד עליך ועל "חברי היקרים בפורום" פעם אחר פעם. להלן הציטוט המקורי של דברי יאיר גולן. הלוואי ויותר אנשים יתאמצו להבין מה שהוא אומר ולא יגררו אחרי פאשיסטים באיצטלת ליברלים.

ציטוט "
"אם יש משהו שמפחיד אותי בזיכרון השואה, הוא זיהוי תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו באירופה בכלל, ובגרמניה בפרט, אז - לפני 70, 80 ו-90 שנה - ומציאת עדות להם כאן בקרבנו, היום, ב-2016... השואה צריכה להביא אותנו להרהורים מעמיקים בדבר אחריותה של מנהיגות ובדבר איכותה של חברה והיא חייבת להוביל אותנו לחשיבה יסודית על איך אנו, כאן ועכשיו, נוהגים בגר, ביתום ובאלמנה, ובאלו שדומים להם... הרי אין יותר קל ופשוט מלשנוא את הזר, אין יותר קל ופשוט מלעורר חרדות ומלהלך אימים. אין יותר קל ופשוט מהתבהמות, התקרנפות והתחסדות... ביום השואה ראוי לדון ביכולתנו שלנו לעקור מקרבנו ניצנים של חוסר סובלנות, ניצנים של אלימות, ניצנים של הרס עצמי בדרך ההידרדרות המוסרית." ~ דברים בטקס יום הזכרון לשואה,
הוא הרי התכוון שהיהודים היו בסכנה ממש כמו היום
שיש כוחות שרוצים להרוג יהודים, ממש כמו אז..
אנשים שמהלכים אימה על הציבור בקריאות "הורסים את הדמוקרטיה" "הורסים את בית המשפט" ועוד..
בזה הוא בהחלט צדק..

אבי בן 1231

Well-known member
אגב, את המו"מ עם פייזר עשתה אישה שאין לה קשר לנתניהו והוא בכלל לא טיפל בזה ולו היה איש צנוע, היה גם נותן לה את הקרדיט, אבל נתניהו לוקח את כל הקרדיטים אליו.
צפיתי בקובץ המצורף ואף בזבזתי זמן יקר לקרא בעיון רב אך לא מצאתי שם שום איזכור לאישה, מעניין, לא!!!|תוהה|

נתחיל אולי בכך שהאיש הזה... סגן הרמטכ"ל במיל.
דעתו התהפכה עליו עוד כשלבש מדים... ומאז הוא פשוט לא
איתנו. היה טוב שבני משפחתו היו תורמים אותו למדע בחייו...
להציל אחרים.
אבל ראו נא...
אישי ואנוכי חוסנו ביום שני בקופת חולים 'לאומית'...
מרגע שדרכה רגלנו בכניסה 17 דקות היינו בחוץ כש-15 דקות
מהם ישבנו לנח ולודא שהכל עבר בשלום.
בקופת חולים כללית בני 85 קבלו תור לעוד כשבועיים...

אז מה עשה הסוציאליזם טוב לאומה??? חחחחחחחחחחחחחח

אבי בן 1231

Well-known member
נתחיל אולי בכך שהאיש הזה... סגן הרמטכ"ל במיל.
דעתו התהפכה עליו עוד כשלבש מדים... ומאז הוא פשוט לא
איתנו. היה טוב שבני משפחתו היו תורמים אותו למדע בחייו...
להציל אחרים.
אבל ראו נא...
אישי ואנוכי חוסנו ביום שני בקופת חולים 'לאומית'...
מרגע שדרכה רגלנו בכניסה 17 דקות היינו בחוץ כש-15 דקות
מהם ישבנו לנח ולודא שהכל עבר בשלום.
בקופת חולים כללית בני 85 קבלו תור לעוד כשבועיים...

אז מה עשה הסוציאליזם טוב לאומה??? חחחחחחחחחחחחחח
אני קיבלתי תור ליום המחרת, בגלל תקלה שאינה קשורה לקופת חולים מכבי לא הוזרק החיסון ונאמר לי שיתקשרו אליי לקביעת תור חדש.
חזרתי כעוס לביתי.
כעבור כשעה צלצלו אליי ממכבי, כרגיל באדיבות רבה, התנצלו וקבעו לי תור למחרת היום באותה הזדמנות קבעו גם לזוגתי תור צמוד.
ההמתנה, ההזרקה והמנוחה לאחר הזריקה ערכו פחות מ 30 דקות.

והכל בזכות השמאל השחצני, בזוי ושקרן!!! :LOL: :LOL:

אטיוד5

Active member
עם כל הכבוד (?) לעברו הצבאי, עכשיו הוא כתב שטות מוחלטת.
ההישג בחיסון הושג ע"י ממשלת ימין בעזרת קופות החולים.
קופות חולים זה לא שמאל ולא ימין.
לא כל מה שציבורי הוא שמאל. ממש לא.
תגידי, בתי הספר זה שמאל?

שמלת תחרה1

Well-known member
עם כל הכבוד (?) לעברו הצבאי, עכשיו הוא כתב שטות מוחלטת.
ההישג בחיסון הושג ע"י ממשלת ימין בעזרת קופות החולים.
קופות חולים זה לא שמאל ולא ימין.
לא כל מה שציבורי הוא שמאל. ממש לא.
תגידי, בתי הספר זה שמאל?
לא נכנסת לאן שלא צריך.
אבל לקרוא לו טמבל זה לא במקום.

למעלה