לא מעוניין לשמוע את האיש או דעותיו. מרגע שהשווה בין מפלגת השלטון בישראל למפלגה הנאצית של שנות ה30' של המאה הקודמת, אין לי עוד שום עניין בשום דעה של האיש. כשקולו עולה ברדיו אני מעביר ערוץ, כששמו עולה בפורומים אני בדרך כלל מדלג (הפעם נכנסתי לאור מי שפתח את השרשור) ואין לי שום חשק לשמוע מה יש לו לומר.מסכימים עם יאיר גולן?
דעתך חשובה, ותודה שהגבת למרות שנהך מדלג על שמו.לא מעוניין לשמוע את האיש או דעותיו. מרגע שהשווה בין מפלגת השלטון בישראל למפלגה הנאצית של שנות ה30' של המאה הקודמת, אין לי עוד שום עניין בשום דעה של האיש. כשקולו עולה ברדיו אני מעביר ערוץ, כששמו עולה בפורומים אני בדרך כלל מדלג (הפעם נכנסתי לאור מי שפתח את השרשור) ואין לי שום חשק לשמוע מה יש לו לומר.
לכשיחזור בו מדבריו הנלוזים ויתנצל עליהם, לא אתנגד שיפרוש לביתו ולא נשמע ממנו יותר. עד אז אצא נגדו בכל הזדמנות שתעלה מולי.
בגלל זה אני מביא אותהדעתך חשובה
יש לנו מזל שקיים אצלנו שמאל כך ניתן להבדיל בין שמאל ל Right-ימין-צודק!!!דעתך חשובה, ותודה שהגבת למרות שנהך מדלג על שמו.
חחחח אני ממש שמח שדעתו של הרינגטון חשובה לך. אבל הוא מצליח "לעבוד עליך ועל "חברי היקרים בפורום" פעם אחר פעם. להלן הציטוט המקורי של דברי יאיר גולן. הלוואי ויותר אנשים יתאמצו להבין מה שהוא אומר ולא יגררו אחרי פאשיסטים באיצטלת ליברלים.דעתך חשובה, ותודה שהגבת למרות שנהך מדלג על שמו.
הוא הרי התכוון שהיהודים היו בסכנה ממש כמו היוםחחחח אני ממש שמח שדעתו של הרינגטון חשובה לך. אבל הוא מצליח "לעבוד עליך ועל "חברי היקרים בפורום" פעם אחר פעם. להלן הציטוט המקורי של דברי יאיר גולן. הלוואי ויותר אנשים יתאמצו להבין מה שהוא אומר ולא יגררו אחרי פאשיסטים באיצטלת ליברלים.
ציטוט "
"אם יש משהו שמפחיד אותי בזיכרון השואה, הוא זיהוי תהליכים מעוררי חלחלה שהתרחשו באירופה בכלל, ובגרמניה בפרט, אז - לפני 70, 80 ו-90 שנה - ומציאת עדות להם כאן בקרבנו, היום, ב-2016... השואה צריכה להביא אותנו להרהורים מעמיקים בדבר אחריותה של מנהיגות ובדבר איכותה של חברה והיא חייבת להוביל אותנו לחשיבה יסודית על איך אנו, כאן ועכשיו, נוהגים בגר, ביתום ובאלמנה, ובאלו שדומים להם... הרי אין יותר קל ופשוט מלשנוא את הזר, אין יותר קל ופשוט מלעורר חרדות ומלהלך אימים. אין יותר קל ופשוט מהתבהמות, התקרנפות והתחסדות... ביום השואה ראוי לדון ביכולתנו שלנו לעקור מקרבנו ניצנים של חוסר סובלנות, ניצנים של אלימות, ניצנים של הרס עצמי בדרך ההידרדרות המוסרית." ~ דברים בטקס יום הזכרון לשואה,
הוא הרי זיהה תהליכים מקבילים בין גרמניה הנאצית לבין ישראל של העת הנוכחית
הוא הרי זיהה תהליכים מקבילים בין גרמניה הנאצית לבין ישראל של העת הנוכחית
על אותו משקל יש להתייחס אל הצהרתו הנוכחית.
להצלחה- אבות רבים...
אגב, את המו"מ עם פייזר עשתה אישה שאין לה קשר לנתניהו והוא בכלל לא טיפל בזה ולו היה איש צנוע, היה גם נותן לה את הקרדיט, אבל נתניהו לוקח את כל הקרדיטים אליו.
צפיתי בקובץ המצורף ואף בזבזתי זמן יקר לקרא בעיון רב אך לא מצאתי שם שום איזכור לאישה, מעניין, לא!!!אגב, את המו"מ עם פייזר עשתה אישה שאין לה קשר לנתניהו והוא בכלל לא טיפל בזה ולו היה איש צנוע, היה גם נותן לה את הקרדיט, אבל נתניהו לוקח את כל הקרדיטים אליו.
אני קיבלתי תור ליום המחרת, בגלל תקלה שאינה קשורה לקופת חולים מכבי לא הוזרק החיסון ונאמר לי שיתקשרו אליי לקביעת תור חדש.נתחיל אולי בכך שהאיש הזה... סגן הרמטכ"ל במיל.
דעתו התהפכה עליו עוד כשלבש מדים... ומאז הוא פשוט לא
איתנו. היה טוב שבני משפחתו היו תורמים אותו למדע בחייו...
להציל אחרים.
אבל ראו נא...
אישי ואנוכי חוסנו ביום שני בקופת חולים 'לאומית'...
מרגע שדרכה רגלנו בכניסה 17 דקות היינו בחוץ כש-15 דקות
מהם ישבנו לנח ולודא שהכל עבר בשלום.
בקופת חולים כללית בני 85 קבלו תור לעוד כשבועיים...
אז מה עשה הסוציאליזם טוב לאומה??? חחחחחחחחחחחחחח
לטמבל הזהסליחה, מי זה הטמבל הזה?
לא נכנסת לאן שלא צריך.עם כל הכבוד (?) לעברו הצבאי, עכשיו הוא כתב שטות מוחלטת.
ההישג בחיסון הושג ע"י ממשלת ימין בעזרת קופות החולים.
קופות חולים זה לא שמאל ולא ימין.
לא כל מה שציבורי הוא שמאל. ממש לא.
תגידי, בתי הספר זה שמאל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.