מסכימים עם הקביעה

Cobe Anan

New member
דוגרי.

אבל אני חייב להודות שזה יותר נכון מההפך, זה בטוח.

וגם בזה יש יוצאים מהכלל

יש לי חבר כזה הוא יודע לסובב בחורות אין בחורה שהוא לא יוכל להשיג זה מדהים הוא תמיד אומר לי אין אישה שלא רוצה יש גבר שלא יודע לקחת

pain is MY love

New member
לזיון?

כן. (אלא אם כן הבחור תפוס חזק או הומו) ליותר מזה? בחיים לא.

RVD18

New member
איזה שטויות

אנחנו לא עד כדי כך נואשים יש בנות שלא הייתי מתקרב אליהן

pain is MY love

New member
לא אחת

שכמו שנאמר פה, שברה שיא גינס בהשמנת יתר. אבל כל אחת שלא בהכרח היית נכנס איתה לקשר/מפתח איתה שיחה אחת אפילו..

RVD18

New member
אולי אבל בכלל לא כל אחת

ולא רק המראה משנה גם האופי, אם זו מישהי שאני מכיר והיא, איך לומר, מגעילה, אין סיכוי.

RVD18

New member
מה שאני בא להגיד

זה שצריך איזשהי משיכה... זה הכל.

TheWhiteTigris

New member
כמו שמרינה אמרה

אם היא תבוא ותגיד "לזיון חד פעמי", לא נראה לי שהבחור יסרב אם הוא לא תפוס חזק או הומו. (אני לא מדבר על מקרי קיצון בה הבחורה שברה זה עתה את שיא גינס בהשמנה או משהו) מעבר לזה - כמובן שלא. תתפלאי אבל בנים הם לא רובוטים...

רק אם הבחורה יפה!

ולא מושחתת יש סיכוי! וכול זה אם אני לא תפוס. שזה סיפור אחר וצריך כח באמת חזק כדי שאני יבגוד חס וחלילה באהובתי!

hfgh

New member
מה נסגר איתכם???

טוב לא ברור לי מה עובר על כל אלה שאמרו כן.. כנראה שהם או בתולים, או מסכנים שמוכנים לשכב עם כל אחת ( מן הסתם...
). לי אישית בכלל לא יעמוד ממישהי שאני לא נמשך אליה גם אם היא תציע לי 200 פעם להזדיין...באמת שלא מבין אתכם. שלא נדבר על זה שאני יגעל מזה והאמת שכבר יצא לי מזמוז עם מישהי שלא נמשכתי אליה וידעתי למה... היה לה ריח של דג מת מהפה... בקיצור טראומה, שאני לא ישכח לעולם ולא מאחל לאף אחד.

pain is MY love

New member
נפלת על אחת מסכנה..

אבל ברגע שאתה תראה מישהי שהיא לא מגעילה אבל היא סקס בטוח אני בטוחה שאתה לא תתנגד..

למעלה