מסכימים עם הקביעה

hfgh

New member
מה זה לא מגעילה?

היא שאלה לגבי "כל בחורה" אז אני אומר, שרק אם בחורה שתמשוך אותי תציע את זה, אז כן מן הסתם אני יסכים על המקום, אבל היא חייבת למשוך אותי ולא להיות סתם אחת שלא מגעילה אותי... וכבר סרבתי להצעה כזו אגב.

g a z

New member
../images/Emo207.gif

...הוא מכניס אותי לבלבלות מטורפות... אני לא מצליחה להתמודד איתו. הכרתי אותו בבסיס לפני שלושה חודשים, הוא מיחידה של איזו סיירת, באו לבסיס שלנו לכמה ימים. הוא תפס לי ת'תשומת לב דווקא בגלל שהוא היה שקט אבל מצד שני עם הרבה נוכחות. לקח לי שבועיים להשיג את מספר ה
שלו מחברה שלי שידיד שלה מכיר אותו (מכיר, לא חבר, ולא משרת ממש איתו, ככה שזה לא היה כזה קל). שמחתי כשהתקשרתי אז במוצ"ש והוא זיהה די מהר במי מדובר (בכל זאת, עברו שבועיים, וזה לא שכזה הכרנו). ביום ראשון בבוקר יצאתי הבייתה מהבסיס. ברכבת לא הפסקתי להסתכל על הפלא', כל כך רציתי שהוא יתקשר להגיד בוקר טוב או ישלח הודעה או משהו... תוך 20 דקות נסיעה הוא שלח. וואי, זה היה כיף
הוא יזם פגישה בערב, זה היה אפילו יותר כיף, שזה היה גם ממנו ולא הכל היה על הכתפיים שלי. יצאנו לאיזה בית קפה, ואחר כך חזרנו לדירה שלו. דירת חדר נחמדה עם מרפסת די גדולה... כן, הוא גר לבד... ראינו סרט...... זה היה בתחילת נובמבר, נפגשנו עוד שלוש פעמים באותו שבוע, ובתחילת השבוע שאחריו חזרתי לבסיס וקבלתי ריתוק. 31 יום הייתי בבסיס. הוא לא בטעות התקשר או שלח הודעות. להפך, הוא סינן די בעקביות. הבנתי שהוא לא רוצה כלום. הוא אמר בין השורות שאני ילדה, והוסיף בפה מלא שהוא לא בטוח שהוא רוצה קשר עכשו, וגם מפריע לו עניין היציאות שלי הבייתה (אני סוגרת שתי שבתות כל פעם, ואז חוזרת הבייתה לשבוע. תכלס, למה שמישהו יחכה שבועיים?...) לקח לי טיפה זמן, אבל בסוף הבנתי שגם אני כנראה לא באמת רציתי, חשבתי שכן, אבל לא. בכל זאת, לא נראה לי שיש רע ב"לראות סרטים" יחד. כל עוד אף אחד לא נפגע, למה לא אם אפשר? נפגשנו שוב באמצע דצמבר, וגם לפני שלושה שבועות. עכשו שתבינו, אני כולה בת 19, הוא בן 23. אני יודעת שאנחנו ב"פאזות" שונות בחיים כרגע, שיש לנו חיים אחרים לגמרי, ושהוא לא הנסיך שאני מחפשת לעצמי. אתמול בדיוק כשהיינו באמצע הכל, מישהי התקשרה. הוא דיבר איתה איזה שבע דקות, היה נראה קצת מבולבל. בסוף השיחה הוא אומר לי: "את יודעת מי זאת הייתה?" -"מי?"- אני שואלת, "חברה שלי לשעבר, היינו מאורסים", הוא אומר לי. "חצי שנה לא דברנו". היא מבוגרת ממנו בשנתיים-שלוש, לחצה על חתונה, הוא לא רצה... אחר כך הרגשתי שאני ממש צריכה להתחנן אליו שנמשיך, זה היה קשה, אבל הצלחתי
בדרך הבייתה שלחתי לו הודעה: "נראה לי שאתה הגבר היחיד שנותנים לו משהו בלי מחוייבות והוא לא רוצה לקחת... רציתי להגיד לך משהו אבל אז היא התקשרה. לילה טוב". הוא כתב לי בחזרה: "את ילדה מאמי. את לא רוצה לתת כלום, את מפחדת לגעת בו בכלל". היו עוד כמה הודעות פחות רלוונטיות, ואז באמצע שעמדתי לשלוח משהו הוא שלח: "ואת בתולה, נכון?" -פשש... גאון! -חשבתי לעצמי- איך הצלחת להגיע לזה? -עניתי בקצרה שכן. הוא שאל עוד קודם על מה רציתי לדבר איתו, עניתי שזה בקשר ללגעת, אבל זה לא לSMS. "אז בואי אליי עכשו", הוא ענה. עניתי שאני כבר עוד חמש דקות בבית, אבל הוא יכול להתקשר (אנחנו גרים במרחק של חצי שעה). ואז הוא שתק. מאז עברו כבר 14 שעות. רציתי להגיד לו שכן, אני בתולה. וכן, עד לפני שנה הייתי "ילדה טובה", שזה לא "מתאים לי", שעוד לא היה לי חבר רציני, ושאף פעם לא חשבתי שהראשון שיגע בי ככה יהיה מישהו שאני לא באמת מכירה ולא אוהבת. ולא, זה לא גורם לי להרגיש זולה, וכן, אני אשמח ללמוד ממנו, כי זה נעים לי ונראה לי שהגיע הזמן שאני ארחיב אופקים בתחום הזה. אבל כרגיל, הוא לא עונה ואני מתאפקת לא ללחוץ SEND.

pain is MY love

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב

את מבולבלת. ואני מפחדת בשבילך שתעשי שטויות שתצטערי עליהן... אוקיי, אני כבר רואה שהוא לא רוצה שום דבר רציני איתך כי הוא רואה בך "ילדה" ואולי הוא לא צודק אבל אם זה מה שהוא חושב אי אפשר לשנות את דעתו... ובחור שבדרך כלל לא רוצה קשר רציני מן הסתם ירצה מין זמין עובדה- "תבואי אליי עכשיו" ונ-ד-מ-ה לך שזה מה שאת רוצה אבל אני כבר אומרת לך שאת תצטערי על זה... בשביל מה את צריכה אותו? את הרי החלטת בעצמך שאת לא באמת רוצה.. אז מה הקטע? סתם בשביל לעשות את זה? זה לא זול וזה לא מגעיל, זה פשוט מיותר! תאמיני לי בובה, הפעם הראשונה שלי הייתה עם מישהו שלא אהבתי אבל למדתי ממנו והרחבתי אופקים (נקרא לזה ככה) ובסוף נשברתי והתאהבתי ומי שמכיר אותי יודע כמה כואב לי עכשיו וכמה קשה לי עכשיו כשהוא עזב (וזה סיפור שכבר נמשך שנתיים) אז אני מציעה לך להשאיר את ה"מורה" הזה בבית ולחפש לך מישהו שיהיה קצת יותר מעניין ומעוניין.... מ-ק-ס-י-מ-ו-ם אם את חושבת שתעמדי בזה את תמיד יכולה להציע לו את עצמך אבל אני חושבת שעם הגישה שלו "את אפילו מפחדת לגעת בו" את לא תגיעי רחוק. בייחוד שהוא נשמע יותר מזלזל ופחות מלמד...

g a z

New member
../images/Emo4.gif

אין לי מה להוסיף... אני די יודעת שאת צודקת, בטח אם את מדברת מנסיון... מעצבן אותי שהוא לא יוצא לי מהראש. גם כשהייתי חודש בריתוק, וחודשיים לא דברנו. כנראה שמי שאומר שרחוק מהעין זה רחוק מהלב- משקר. אין לי דרך אחרת להבין את זה. כשאת מוציאה במילים את מה שאני רואה ומנסה להכחיש, אני יודעת שיש בו הרבה זלזול. אפילו מינימום של קרדיט לא קבלתי על זה שהשגתי את המספר שלו וניסיתי ליזום משהו. הוא מתנהג כאילו לכל בחורה יש ביצים לעשות דבר כזה... זבל! ועדיין, אני לא מצליחה למחוק את ההודעות שלו, בטח שלא את המספר שלו. וניסיתי. באמת שניסיתי. אבל תמיד אני משאירה הודעה אחת בארכיון כדי לא למחוק באמת את הכל. מטומטמת...

Zoharrr

New member
בובה תקשיבי

באמת באמת שאת לא רוצה שהראשון שלך יהיה בחור כזה שנמשע שהוא סתם מסתכל עליך בתור עוד אחת להוסיף לרשימה... הראשון שלי לא היה מישהו שהייתי מאוהבת בו עד מעל הראש,הוא היה החבר הכי טוב שלי(ונשאר כזה גם בלי הסקס)ובנאדם שאני אוהבת ומעריכה מאוד והרגשתי איתו הכי נוח שיש וידעתי שהוא יעשה הכל בידיוק כמו שאני רוצה ובחיים לא יעשה משהו שאני לא רוצה. ו-וואלה,אני גאה להגיד שאני מבין הבחורות היחדיות לצערי שהפעם הראשונה שלהן היתה חוויה מדהימה ומהנה ולא טראומתית. זה כן עיניין גדול הפעם הראשונה. זה הרגשה שאת לא תחווי עוד...זה מעמד חשוב,זה להגיע לרמות בלתי מובנות של אינטימיות...וזה לא יכול להיות עם סתם מישהו כי באמת שחבל. הוא נשמע בחור זבל וחבל עליך מתוקה... הנסיך שלך יגיע... החתימה שלך, אני כ"כ מזדהה איתה... פעם זה היה השיר שלי,הייתי שרה אותו תמיד וחשבתי שהגיע זה שיציל אותי מכל המכשפות והשדים,ומכל האנשים שמדברים ולמרות שזה היה רק חודשיים,זה היה מלא ברגש ושווה את זה. ועוד יבוא אחד חדש ששוב יציל אותי... את לא מחפשת באמת משהו בלי מחוייבות ורואים את זה מהמילים:"אני יודעת שהוא לא הנסיך" כי כנראה שאת כן רוצה נסיך... אל תתפשרי על אמצע, אני בטוחה שאת מספיק טובה ומגיע לך כ"כ הרבה יותר מזה. תמחקי את הכל ממנו בפלאפון... זאת הדרך היחידה,תתנתקי. אל תהיי טיפשה! אני יודעת כמה שזה קשה...עם האקס גם שמחקתי את כל המספרים זה לא עזר כי ידעתי את המס' בע"פ ואני נשברתי והתקשרתי,וגם הוא אבל בסופו של דבר התנתקנו לחלוטין. ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב... ובאמת שתחשבי 30 פעמים לגביי הפעם הראשונה שלך. לא רק לגביי הבחור הזה אלא לגביי כל בחור אחר שתהיי איתו.... אם עושים את הבחירה הנכונה זה הדבר הכי מדהים שיש... אל תרוצי ללמוד ולהרחיב אופקים,את רק בת 19 גאד דאמנ איט!!! תרחיבי אופקים אח"כ! ועדיף שתרחיבי אופקים עם מישהו שאת מרגישה אליו משהו... בתור מישהי שחוותה "זיון", "סקס" ו"לעשות אהבה"(כן לפי דעתי יש הבדל בין 3 הדברים) אני יכולה להבטיח לך שאין כמו לעשות אהבה...התחושה היא שונה לגמריי ואחרי שעשיתי אהבה אני לא חושבת שאני רוצה שוב פעם "להזדיין" כי זה כ"כ שונה ולא שווה את זה... בהצלחה! זוהר

pain is MY love

New member
מי כמוני מבינה אותך...

הייתי במצב שלך חמודה, אפילו יותר מפעם אחת.. את יודעת למה את לא מסוגלת להתנתק? כי לא השגת! והרצון הזה להשיג חזק מהכל... תאמיני לי שאני יודעת. אני במשך שנתיים לא הצלחתי להשיג והמשכתי לנסות עד שהוא טס לחו"ל ועכשיו העניינים כבר לא בשליטתי. אבל את עדיין יכולה לשלוט במצב בובה תאמיני לי שככל שתיכנסי לזה יותר עמוק יהיה לך יותר קשה לצאת מזה... מהר מהר מהר תצאי לאיזה פאב או מועדון, תכירי איזה מישהו חמוד ותעסיקי את עצמך... אחרי שתגיעו לאינטימיות יותר גבוהה יהיה לך הרבה יותר קשה להתנתק, בייחוד שתהיי כל כך מהופטנת ומוקסמת שלא תבדילי בין מציאות לחלום... תאמיני לי, הייתי שם...

g a z

New member
תודה Pain וזוהר../images/Emo201.gif

הבנתי שנכסתי לביצה טובענית קצת בשבילי, ושאם אני לא אעשה משהו עכשו אני אטבע. אז עם המון קושי החלטתי למחוק את המספר שלו ואת ההודעות. בלי שהתכוונתי נמחקו לי כל ההודעות, גם אלו מהארכיון. ככה שעכשו גם אם אני ממש ארצה, אין לי דרך להשיג אותו... כנראה שעדיף ככה... באמת חשבתי לצאת לפאב הלילה, יש פה אצלנו ביישוב מקום נחמד, רק שכולם חזרו היום לבסיס, ככה שאני די לבד בבית... אני אשתדל לקמבן משהו בכל זאת... ואיך אומרים: Who needs a heart when a heart can be broken? < על מי ניסיתי לעבוד כשאמרתי שזה לא פוגע בי?! >

pain is MY love

New member
תהיי חזקה מותק

אני מבטיחה לך שתמצאי מישהו יותר טוב... ואת רואה איזה מזל שניתקת עכשיו? תארי לך מה היה קורה אם היית נכנסת איתו לקשר יותר עמוק... (תרתי משמע) תראי את הצד החיובי. זכית! ומנעת לעצמך הרבה הרבה כאבי לב...

Zoharrr

New member
מותק בכיף...זה יעבור../images/Emo24.gif

מבטיחה לך... אם זוג שהכרתי שבאמת אהבנו אחד את השני נפרדנו אחרי 4 שנים והצליחו להתקדם הלאה גם את יכולה!!! כואב,אבל ככה זה... ואנחנו פה אם את צכה משהו:)

g a z

New member
../images/Emo4.gif

הוא מכאיב לי כל כך, גורם לי למועקה במורד הגרון... אני יודעת שהוא לא בשבילי, אני לא מאוהבת בו. באמת שפעם אחת אפילו לא היו לי פרפרים ממנו. אני יודעת שהוא בטח עכשו יחזור אליה, זו שהתקשרה, ההיא שרצתה כל כך להתחתן איתו. תמיד הרגשתי שיש לו מישהי אחרת בלב. ראיתי לו בעיניים איך הוא רצה לקום ולנסוע אליה כשהיא התקשרה. איך הוא שמח שהיא התקשרה. בטח היה לו ממש קשה למחוק את המספר שלה... אני לא מבינה מה קורה פה. הרי מההתחלה הבנתי שזה לא זה. איך הצלחתי לשכנע את עצמי שאני לא אפגע!? מה חשבתי לעצמי!? כמו ילדה קטנה מצאתי את עצמי מחפשת בלפאפון אולי בכל זאת נשאר המספר, אולי בכל זאת נשארה איזו הודעה, למרות שאני זוכרת ויודעת שאתמול הכל נמחק, אפילו שלא באמת התכוונתי למחוק לחלוטין את הכל... כל כך בכיתי בגללו בלילה. אולי לא בגללו, אולי בגללי, כי הרגשתי כזו טיפשה. למה הכנסתי אותו לחיים שלי!?

Zoharrr

New member
כי ככה אנחנו לפעמים...

אנחנו בני אדם. ובין אם אנחנו מודים בזה או לא אנחנו לפעמים מתאהבים או פשוט מפתחים ציפיות סתם,או בקיצו:טיפשים. וזה קורה... אני התאהבתי שמישהו שממש לא חשבתי שאני אתאהב בו ולא כי אהבתי אותו,פשוט כי רציתי כל כך אהבה,והוא היה שם אז למה לא? וזאת היתה טעות. את מרגישה ככה עכשיו,חרא ומותר לך. ומותר לך לחשוב שהיית טיפשה,כי כן,היית.אבל החוכמה היא לקום ולהמשיך הלאה,להסיק מסקנות ואת הכאב והטיפשות להשאיר מאחור. זה קורה לכולנו,כולנו נופלים ומועדים. גמני הייתי טיפשה שהאמנתי שאחרי שבוע גל יכול לשכוח מנטע שאיתה הוא היה שנה וחצי כמעט ובאמת להתאהב בי. כי הוא לא. כי היא תמיד היתה שם בלב שלו,ועכשיו הם בטח ביחד. ואני לא חושבת על זה שהם ביחד ועכשיו היא עושה איתו אהבה ולא אני.כי אין טעם להטבוע בכאב הזה. הפנמתי שהוא לא שלי לא צריך לסובב את הסכין עוד ולחשוב על הדברים האלו. דיי,טחנתי מספיק,עברו שבועיים וחצי שמתוכן בליתי משהו כמו 60 שעות בבכי. זה מספיק לי. וגם את אחרי כמה ימים תביני את אותו הדבר. ואחרי כמה חודשים תצחקי על זה... עוד דוג'? לפני שנה נפגשני עם מישהו שהכרתי בנט,באתי עם החברה הכי טובה שלי והוא בסוף רצה אותה והם יצאו. אפילו כתבתי על זה כאן... בהתחלה הייתי מאוד פגועה,אח"כ התנתקתי משניהם,עכשיו חזרתי לדבר איתם ואני לא כועסת על אפחד מהם וכולנו צוחקים על מה שהיה למרות שאחרי שגיליתי שהוא רוצה אותה ולא אותי בכיתי יומייים ברצף בהיסטריה ונשבעתי שאני בחיים לא אדבר איתה שוב... הזמן מרפא,לא את הכול אבל חלק גדול מאוד.

pain is MY love

New member
חמודההההה

זה יעבור! (תראו מי מדברת חחחחח) תתרכזי בדברים השליליים שלו... הרי את לא ב-א-מ-ת מאוהבת בו.. נכון שיצר הכיבוש הזה הוא חזק אבל כמו שכבר אמרתי לך, תעסיקי את עצמך, תמצאי מישהו חדש ואל תאשימי את עצמך! כי כל מה שקורה בחיים קורה מסיבה מסויימת וקורה לטובה.. פשוט עם כל דבר שקורה חייבים ללמוד להתמודד...

לא מסכימה עם הקביעה הזו

יהיו בטח כאלה שיגידו שאני תמימה. אבל אני מאמינה שיש בחורים (אמנם לא הרבה,לדעתי) שלא מחפשים סטוצים, ושגם אם בחורה תציע להם- למרות כל הפיתוי, הם יסרבו כי הם מאמינים שסקס מגיע עם אהבה... אבל ברוררר שרוב הבנים יקפצו על הזדמנות כזו עם כל אחת.

למעלה