מסך הזהב 2005

Secret17

New member
ואיי, זו מכה! השמינייה הפסידה בכל

איך העדיפו את אקזיט?! לא להאמין..

chen010189

New member
../images/Emo46.gif

ההודעה הזו שלו. נכתבה בציניות.... לידיעתך. ציניות משמיצה. זאת לא פעם ראשונה שהוא כותב פה. הוא דואג לקלל את השחקנים להשמיץ את הפורום, והוא כבר על סף חסימה.

Secret17

New member
זה ממש לא נכתב בציניות, ממש לא

ונכון, זו לא פעם ראשונה שאני רושם כאן, ואני תמיד תורם מידע, תמונות וכו', אף פעם לא קיללתי או השמצתי את השחקנים.

chen010189

New member
סליחה?

לידיעתך, הוא נחסם כבר פעם אחת על השמצות בלתי פוסקות על עדי ואדית. פתח לפחות 3 הודעות שהוא היה אמור לדעת מראש שסתם יעצבנו פה את כולם.... ואני לא מתכוונת להגיב לכם יותר - סיקרט, אני לא צריכה קישורים, כי בן כבר מצא אותם בזמנו כשהוא חסם אותך. וחסימה שווה יותר מאלף קישורים.

Secret17

New member
אז את מתבלבלת, כי מעולם לא נחסמתי

ובטח שלא רשמתי דבר על עדי ואדית. ההודעה היחידה שפתחתי וייתכן שעיצבנה אתכם הייתה היום, אבל בסופו של דבר, עכשיו כשאנחנו יודעים את התוצאות של הטקס, צדקתי בכל מילה. אני בטוח שאם תשאלי כאן בפורום תראי שאף אחד לא זוכר פה שאני אי פעם קיללתי או השמצתי, רק תרמתי בדברים כמו שירשורי "הידעת" לקראת אתר העונה השנייה, תמיד נתתי מידע ממקורות שיש לי ותמיד עזרתי במה שאפשר.

WTF..? ../images/Emo185.gif

הרצתי חיפוש ואני רואה רק הודעות נקיות לחלוטין! תבדקי את ותביאי לי קישורים להשמצות..

Double U

New member
חן, תבדקי שאת מדברת על האדם הנכון:|

סיקרט דווקא אחד הגולשים הפעילים יותר בפורום והנקיים מפשע:|

chen010189

New member
טוב זה ממש לא עוזר שתהיו מבואסים

בשבילנו השמינייה היא מס' אחת! ותנו לשרשור הזה לרדת למטה.... כי ביאוס ממש לא יעזור

j u l i a 1 3

New member
את צודקת..

אבל אני פשוט לא יכולה שלא להיות מבואסת... זה גם ממש מוזר... כולם חשבו שהיא תזכה... טוב, לא נורא, אנחנו יודעים שהיא הכי טובה וזה מה שחשוב!

את צודקת../images/Emo45.gif

אבל קודם תני לכל אחד להוציא את הבאסה שלו ואת מה שיש לו להגיד ואז כבר נוריד את השרשור

:-\ אסי עזר הזה צדק../images/Emo46.gif

הייתי בטוח שהשמינייה זוכה אבל בשבילנו השמינייה תמיד היא התוכנית הכי טובה

למעלה