מסך הזהב 2005

o r t a l13

New member
ברור

אין לפחות עלינו..! וחוצ'מזה זה שלא זכינו- לא ביג דיל.. זה ברור שבשבילנו הם מקום 1

R o n 2 5 6

New member
טוב אז קודם כל השמיניה הביאה הרבה

כבוד והמון צופים נלהבים שחיכו יום-יום לשעה 2 וחצי או במקרה שלי ל-7. ראיתי שהרבה גולשים מאוכזבים אז אל תהיו מאוכזבים לא קרה כלום!יש גם שנה הבאה מסך הזהב ולכו תדעו אולי נזכה שם
ויש גם את מועמדי הילדים בערוץ הילדים אז אל תהיו מאוכזבים!וכמו שליהי וחן ועוד כמה אמרו באמת לא חשוב הפסל אלה שאנחנו יודעים שזאת סדרה טובה.

chen010189

New member
אהבתי את אבי ../images/Emo13.gif

איך הוא עשה שם מורל, כשהוא התחיל לשיר ת'שיר גיל ריבה הרג אותי עם המכנס ספורט פאק, בן אדם, אני הולכת ככה לשיעורי ספורט.

R o n 2 5 6

New member
חחח../images/Emo6.gif

ראיתי את ידידיה,הילי,אבי,שירה,דון,דני,אדית ואם אני לא טועה גם את ליאת. כמובן שגם ראיתי את רודריגו ותום. גיל ריבה באמת היה נראה מצחיק

KiShKooSh

New member
גיל ריבה- אל תנסו להבין../images/Emo3.gif

וכן הוא ככה רק בטלוויזיה
אבל הוא חמוד

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

שלירון ועודד שרו את "מול כל העולם" הם עשו שם מזהה צעקות
אהבתי את שירה
ואת הילי [נידמה לי שגדל לה השיער קצת
] ואת אבי, ואת דון [חוץ מזה שתום אבני ישב לידה
] ממ...ואת דני ועדי..את מיכאל וידידיה לא ראיתי
הקיצר היה שווה.....אבל באמת שאני עכשיו כבר לא מאוכזבת כי אני מבינה שפסל אחד לא יעזור...זו סידרה מעולה
..לא משנה, הם בטח ישתתפו בעוד תחרויות [כמו ניבחרי הילדים] ובניבחרי הילדים אני בטוחה שהם ייזכו
וגם חשוב להזכיר שייתחרו תוכניות מממש טובות כמו: השיר שלנו, טב"ע, אהבה מעבר לפינה.... ובילדים ונוער..ידעתי שאקזיט תיזכה..הרי כל העולם רואה את זה [נערים, ילדים]... בכל מיקרה למדתי שלא צריך לקחת הכל ללב...קורה..אין מה לעשות

ShirUsh22

New member
חחח כן איך הוא (אבי) עודד את כולם

לקום ולשיר ת'שיר שלהם של השמינייה
חחח די נקרעתי מזה
-D ולא קשור- איזה מהממת איה הייתה

Super Chuly

New member
חברים, בואו נרגע

היה טוב, היה מאוד יפה, הסדרה הייתה מועמדת לדברים שסדרת נוער לא מועמדת אליהם בדרך כלל (עשרת תוכניות השנה- כבוד גדול לנו!), אז מותר להיות מרוצים! ליהי :)

chen010189

New member
ליהי חדל ברברת ../images/Emo99.gif

בגלל פנטזיות עלייך אני לא הולכת לישון ומחר יש לי שעת 0

=) נכון ..השמינייה בשבילי תמיד מקום

ראשון ....והטקס הזה היה ממש מאכזב... גם כי הקראת הזוכים הייתה במהלך הפרסומות ,יענו חיכינו לזה כ"כ הצבענו ,קראנו ,התפללנו,שכנענו ובסוף אנחנו מקבלים ת'משפט הקצר הזה "במהלך הפרסומות נבחרה אקזיט לתוכנית הנוער" ממש מאכזב (הטקס עצמו) אבל עדיין השמינייה לא צריכה שום פסלון מוזהב כדי להצהיר לעולם על הצלחתה

morani8

New member
זה לא קצת מוזר?

שהשמיניה עקפה את אקזיט בתוכנית השנה, שיש הרבה מתמודדים וזה יותר "נחשב" מתוכנית נוער, ואקזיט עקפה את השמיניה בתוכנית נוער?

chen010189

New member
בן וליהי תתקשרו אליי מחר!

אל תשכחו.... זה חשוב לי ואני חייבת לדבר אתכם!

../images/Emo42.gifמי מיספר 1?../images/Emo29.gif

השמינייה יש עוד מועמדויות ולא נורה אם זכינו בישילנו השמינייה היא מיספר 1 וזה כבוד להגיע לכזה דבר לתכנית כמו השמינייה אז השמינייה תמיד איתי

למעלה