מסך הזהב 2005

o r t a l13

New member
כן..

חוץ מזה מה אסי עזר הזה מדבר.. הם יצאו מקום 10 בתוכנית השנה.. חח השמינייה לפחות עקפה!

לפי דעתיהיו זיופים... כנסו להסבר

תיראו אני מכירה מלא ילדים שאוהבים את אקזיט וכולם גאונים במחשבים ומסוגלים לעשות דברים כאלה מרושעים! זה הדעה שלי!

../images/Emo7.gif אני לא מאמינה...

עזבו את זה שציפיתי כ"כ שהשמינייה תזכה בקטגוריית סדרת הנוער...אבל תראו מי זכה... אקזיט - ישבנים חשופים והרבה ג'אנק ,לא אין לי בעיה איתם ,באמת. אבל איכות באמת צריכה לקבל קצת היכר ואם כל הכבוד לאקזיט לשמינייה היה מגיע יותר.

chen010189

New member
תום אבני ואילנה ברקוביץ'

שוב רואים ת'מנורות בסלון שלי בהשתקפות על המסך

chen010189

New member
ותמונה אחרונה...

שוב של עדי ורודריגו כי הם היחידים שהתראיינו (איפה דון? היא אפילו לא עמדה ליד תום...) חחחחחחחחח שימו לב שרודריגו נראה פה ממש עצבני
זהו! בהצלחה

Oshi love Tamir

New member
או מיי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איזו מדהימה עדי
אני פיספסתי את זה...אוף...מישהו צילם סרטון במקרה או אולי יהיה ניתן לראות את זה במקום אחר
איזה מדהימה היא
דרך אגב לא הייתי פה מיום שלישי עד היום בערב כי הייתי בטיול שנתי והיה ממש כייף...היינו בברכה היה ממש סבבה
ראיתי שעדי כתבה באתר של ערוץ הילדים איזה מותק היא וגם את הכתבה ממפגש המעריצים בגבעתיים בראש 1...אז הלכתי לקנות...מצחיק שכמה מהילדים שם אני דיברתי איתם ומזל שלא צלמו אותי כי בטח הייתי יוצאת ממש גרוע
הקיצר ממש התגעגעתי אליכם...אני אוהבת אתכם המון המון והנה תמונה שלי מהטיול שנתי
מקווה שלא תיבהלו חחח...דרך אגב עשיתי גוונים בשיער...איך יצא

תודה רבה חן!

בהזדמנות הזו אני רוצה להגיד לך שאני ממש מעריכה אותך.. את אחת ממהכי משקיעות בפורום! זה מצחיק אבל כשאת מגיבה לי להודעה אני מתרגשת.. חח... טוב

chen010189

New member
אני אצלם גם ממסך הזהב....

אם הם יופיעו בלי קשר לזכייה, כי תום אמר שהם שרים ת'שיר פתיחה ובטח גם יהיה עליהם קלוז-אפ עם המצלמה פה ושם....

Super Chuly

New member
מסך הזהב 2005

אז זכינו במקום תשיעי מתוך עשר בתוכנית השנה. וגם לא זכינו בקטגוריית הילדים והנוער. לא נורא- לפחות היינו מועמדים! בינינו- כולכם בוודאי תסכימו שאנחנו לא צריכים פסלים שיצדיקו את האהבה שלנו לתוכנית. כל מה שקשור- ישר לפה! ליהי :)

chen010189

New member
תודה שבאת לעשות סדר!

לא צריך להתבאס, ובטח שלא להזכיר את זה יותר מדיי! השחקנים קוראים פה וגם גיורא. חשוב שנדע שהטקס היה בנוי על הצבעות שחלקן יותר בכיוון של זיוף הקהילה של אקזיט קטנה והרבה עזבו אך אל תשכחו שכל ילד מצביע כמה פעמים! לא חסרים כמו רמאויות וגם מצדנו וזה כבר יתרון שלנו לא לקחת את זה ללב! השמינייה מקום 1 בכמה עיתונים, ובלב שלנו. ואנחנו נמשיך לראות אותה.... ופשוט אל תעשו מזה עניין. כי אתם סתם מבאסים.

Oshi love Tamir

New member
נכון...אנחנו יודעים שהם באמת...

היו צריכים לזכות
אנחנו יודעים שהם הכי טובים ושהם בלב של כל הצופים שלהם אז לא להתאכזב כי אנחנו יודעים שהם מספר 1

פתאום אתה חושדים בזיוף? ../images/Emo185.gif

אם היינו זוכים זה היה ביושר,לא? אמרתם להמשיך לפרגן,זה גם אומר לא להמציא תירוצים ולהפסיד בכבוד! אז תפסידו בכבוד,חבל,ונקווה ששנה הבאה (לדעתי נהיה מועמדים לא ?) נצליח.

chen010189

New member
לא המצאתי תירוצים ולא כלום

ביקורות על העובדה שההצבעה נעשית על ידי זיופים ורמאויות פורסמו גם לפני כן, ואני אביע את הדעה שלי איך שבא לי. תודה.

למעלה