מסך הזהב 2005

chen010189

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifהשטיח האדום!../images/Emo41.gifתמונות

לכל מי שהפסיד! השטיח האדום.... 19:00-20:00 מהשמינייה התראיינו תום אבני, עדי הימלבלוי ורודריגו. ואסי עזר מאקזיט אמר בהתחלה "סורי השמינייה, אנחנו לוקחים!" בקיצור, שיהיה להם (השמינייה) בהצלחה....
תום אבני אמר שהוא ישיר בטקס, ועדי ורודריגו רק איחלו בהצלחה! את התמונות צילמתי מהמסך, ע"י המצלמה הדיגיטלית.... כי לא הצלחתי לחבר אותה לטלוויזיה (אני לא מוצאת את החוט
) אז תסתפקו בזה. חחחח אפשר לראות את המנורה שיש לי בסלון וכל מיני כאלה.... אני מתפרסמת בעקיפין.

gal love sims

New member
השמיניה מקום תשיעי../images/Emo7.gif אני לא מאמינה

!!!!!!! תשרשרו לפה את התגובות!!

hilasapir

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!111

אני עומדת להיתפגר פו!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו מקום 9/10 לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! אהההה!!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
ארז טל ויובל אברמוביץ'

אחח, התמונה הזאת שווה
לארז טל מגיעה תמונה כי הוא מנחה את הטקס היום, ומגיע לו מזל"ט על הבת שנולדה! ויובל אברמוביץ', וכל מילה מיותרת

hilasapir

New member
לא ראיתי שיש עוד הודעה....

ושני ההודעות נכתבו במקביל.....

gal love sims

New member
כהה...לפחות זה...אבל בשבילנו היא...

תמיד תיהיה מקום ראשון!!! חולה על כל השמיניה!!!

R o n 2 5 6

New member
אל תהיו עצובים

היו לנו מתחרים מאוד טובים ובכל זאת תחשבו שזה רק חצי שנה השמינייה מפורסמת והן תוכניות מוכרות יותר. אנחנו צריכים להיות שמחים שלשמיניה היה הכבוד להגיע להגיע לעשרת התוכניות הכי טובות השנה. וסתכלו על הצד הטוב,עקפו את אקזיט

o r t a l13

New member
לא אני...

איזה איזה באסה שהם לא זכו.. טוב לפחות לא ראו ת'פדיחה בשידור

Secret17

New member
זה היה ברור כשמש, הסברתי למה אין

מה להתרגש מהבוקר, אבל מחקו לי את ההודעה.

o r t a l13

New member
כן האא.. איזה ביאוס ../images/Emo4.gif

אבל היה יפה ששרו..! חוץ מזה יש תוכניות ילדים ונוער.. וגם יפה מאוד שהם הגיעו לגמר..! אוף עצרו באמצע פרס מגישי החדשות חחח... טוב עפתיי לראות

טוב..קטגוריית הילדים ../images/Emo185.gif

כמעט מובטחת..מעניין רק מתי יהיה אותה. ראיתי את דון,אבי (הוא קם ועודד את הקהל שלירון,תום ועודד שרו
) ידידיה (שראו את עודד בהתחלה ראו ת'ראש שלו,עשה תספורת מעפנה) דורי (יש לו זקן
) מיקה (שמלה אדומה אלגנטית) קובי (נראה כאילו הוא בא עם גופייה!) ועל רודריגו ואדית לא היה לי מה להגיד..לא ראיתי את מיכאל.

למעלה