היא תהיה באחת מהפסקות הפרסומות
ה הגולש באינטרנט New member 9/12/05 #34 גם אני חושב ../images/Emo185.gif תמיד הקטגוריות של הילדים בפרסומות.
M mikmikonet New member 9/12/05 #31 גמאני ראיתי את שירה../images/Emo99.gif כ"כ יפה אבי ניסה לדרבן אותה לקום ולרקוד אבל היא לא רצתה חמודים
גמאני ראיתי את שירה../images/Emo99.gif כ"כ יפה אבי ניסה לדרבן אותה לקום ולרקוד אבל היא לא רצתה חמודים
ה הגולש באינטרנט New member 9/12/05 #114 בדיוק לרבע שנייה ראיתי..:/ ../images/Emo185.gif אין לי מושג,סורי.
R RoNi Is My StAr1 New member 9/12/05 #35 ../images/Emo7.gif לא הייתי מצפה כזה דבר לא משנה, אולי הם התמודדו בעוד קטגוריות
ה הגולש באינטרנט New member 9/12/05 #36 מה לא ציפיתם? ../images/Emo185.gif שיר נולד,ארץ נהדרת,השיר שלנו,טב"ע,היכל התרבות נראה לכם שהיינו יכולים לעמוד מול השמות האלה (אהבה מעבר לפינה,אהבה זה כואב,משחק מכור) זה היה ברור..:/
מה לא ציפיתם? ../images/Emo185.gif שיר נולד,ארץ נהדרת,השיר שלנו,טב"ע,היכל התרבות נראה לכם שהיינו יכולים לעמוד מול השמות האלה (אהבה מעבר לפינה,אהבה זה כואב,משחק מכור) זה היה ברור..:/
C chen010189 New member 9/12/05 #69 בתכנית השנה אתה צודק ת'אמת.... זה היה ברור שלא וגם לא ציפיתי . אבל היו לי תקוות לגבי הסדרת נוער בכל מקרה, הם מס' 1 ולא משנה מה!
בתכנית השנה אתה צודק ת'אמת.... זה היה ברור שלא וגם לא ציפיתי . אבל היו לי תקוות לגבי הסדרת נוער בכל מקרה, הם מס' 1 ולא משנה מה!
K KiShKooSh New member 9/12/05 #90 זה כן היה צפוי... נו באמת פריים טיים ערוץ 2 מכונות רייטינג מול ערוץ הילדים צהרים אפילו בלי איכויות הסידרה תבינו לבד
זה כן היה צפוי... נו באמת פריים טיים ערוץ 2 מכונות רייטינג מול ערוץ הילדים צהרים אפילו בלי איכויות הסידרה תבינו לבד
נ נעה בקולנוע New member 9/12/05 #48 איך זה??? השמיניה תוכנית הרבה יותר שווה!!! מה לא הייתי עושה בדביל לראות את דון,אבי,ידידיה,הילי,שירה,מיכאל,אדית,דור,עדי,דני,גיורא,רובי וכל שאר השחקנים המצוינים שיש בשמיניה... אולי השמיניה הפסידה... אבל בשבילנו היא תמיד תהיה מקום1 *מוחה דמעה*
איך זה??? השמיניה תוכנית הרבה יותר שווה!!! מה לא הייתי עושה בדביל לראות את דון,אבי,ידידיה,הילי,שירה,מיכאל,אדית,דור,עדי,דני,גיורא,רובי וכל שאר השחקנים המצוינים שיש בשמיניה... אולי השמיניה הפסידה... אבל בשבילנו היא תמיד תהיה מקום1 *מוחה דמעה*
O o r t a l13 New member 9/12/05 #38 השמינייה לא זכתה בילדים ונוער..!!! יאאא אלוהים... איזה באסה חוצ'מזה מזה הבגדים האלה שגיל ריבה לובש.. הוא בא לי עם טרנינג וג'קט עד המותן חחח נקרעתיי
השמינייה לא זכתה בילדים ונוער..!!! יאאא אלוהים... איזה באסה חוצ'מזה מזה הבגדים האלה שגיל ריבה לובש.. הוא בא לי עם טרנינג וג'קט עד המותן חחח נקרעתיי
J j u l i a 1 3 New member 9/12/05 #45 אני פשוט לא מאמינה! השמיניה לא זכתה בילדים ונוער! הייתי יותר מבטוחה שהיא תזכה! זה ממש לא הגיוני שהצביעו לאקזיט יותר מאשר לשמיניה...
אני פשוט לא מאמינה! השמיניה לא זכתה בילדים ונוער! הייתי יותר מבטוחה שהיא תזכה! זה ממש לא הגיוני שהצביעו לאקזיט יותר מאשר לשמיניה...