"מסך הזהב"- הערב...

~*~gaL

New member
כמה תגובות על הטקס...

לפחות ממה שראיתי, כי לא ראיתי הרבה... או יותר נכון - תגובה על תוכנית העשור. העובדה שכוכב נולד זכתה, פשוט מביישת את הערוץ, לדעתי. תוכנית שהיתה רק השנה, שחוץ מלהכיר לנו כמה כישרונות חדשים לא עשתה דבר, תוכנית בלי עומק, בלי משמעות מסויימת - בלי כלום. מצטערת, להיות מועמדת גם בכלל לא הגיע לה. ממש לא. אפילו "הקומדי סטור"? איפה "חלומות בהקיציס"? איפה "פרפר לילה?" הראשונה עשתה הסטריה, השתיים האחרות הוכיחו שיכול להיות לייט נייט טוב בישראל (במיוחד הראשונה, שאותה יותר ראיתי
). זו פשוט בושה, ואני אישית בעד הצבעה חוזרת ללא התוכנית הזאת, וגם ללא "שידורי המהפכה", שעם כל הכבוד שיש שלי אליה, ועם כמה שאני אוהבת אותה - מועמדת לתוכנית העשור - היא לא צריכה להיות. ואמרתי את זה כבר מההתחלה. עוד מישהו שחושב שטירונות הייתה צריכה לקחת, מבין המועמדים? לא חשבתי על זה מספיק, אבל מה שאני כן חושבת, זה ש"טירונות" הוכיחה שאפשר ליצור דרמה טובה בארץ. אהבתי את הגשת הפרס של החבר'ה מארץ נהדרת. :))) חמודים...

לוּבּה

New member
לא נפסיק לשיר|אנ"ה|

בכלל לא הייתה צריכה להתמודד! תסלחו לי מאוד אבל היא משודרת רק 2 עונות אם אני לא טועה ושידורי המהפכה היו רק 8 פרקים! 8 פרקים מתוך עשור שלם! זה נראה יותר כמו "פרס התוכנית הכי טרייה" אני לא רואה שהם שמו נגיד משהו שהיה 2 עונות בתחילת העשור... אוף רק בישראל הייתה צריכה לזכות!

Yuvalenko

New member
מסכים בכל מילה, ואך יותר מזה -

אחת הסיבות שלא צפיתי יותר מ10 הדקות הראשונות של התוכנית, זו הסיבה שהטקס הזה הוא כשלעצמו טקס אינפנטילי לחלוטין, בתורה שמקיימים אותו כיום. כל כולו משודר למען הצופים בבית, ברמת הומור נמוכה, עם בדיחות קרש של צביקה הדר, מעין "חימום האווירה" או יותר נכון "חימום הקהל" שכולנו יודעים שהוא היי קלאס, וכך - הוא יצחק גם אם תגיד לו "הי! הכלב שלי אכל רמדיה!". לגבי מהות הטקס עצמו - המועמדים (ממה ששמעתי כמובן) אכן לא התאימו את הציפיות שהיו לרוב הצופים, ולמעשה הוכיחו שוב את חוסר האמון שיש לטלויזיה ולעולם הבידור הישראלי ב"זיכרון" של קהל הצופיפ הישראלי. הם מאמינים שאנחנו, הצופים המטומטמים, אלה שנולדו לפני שנתיים, אנחנו ראינו רק את התוכניות האחרונות, וזכרנו רק מה שהכי הרבה פרסמו, והביא הכי הרבה רייטינג, לא משנה כמה גרוע זה היה ביחס לתוכניות אחרות. טירונות - סדרת הדרמה הישראלית הטובה ביותר שנעשתה לדעתי, ועומדת בציפיות מדרמה רצינית וטובה בקנה מידה עולמי. ובאמת איפה "רק בישראל"?? אם כבר הולכים על רייטינג? 5 עונות של הצלחה מסחררת לא מספיקה להם? בקיצור, אם היה שווה לפתוח טלויזיה ולראות את טל פרידמן שוב מתחפש לאישיות כלשהי, רק כדי להזכיר לנו את הימים הטובים, זה רק אתם תוכלו לענות על כך. לטעמי - מיותר לחלוטין.

פIלי

New member
3 בהודעה אחת

הדרדרנו. כן כן, היה עלוב, היה מסכן, ולמה חלומות בהקיציס לא הייתה מועמדת לשום דבר?! נבחרת החלומות שודרה השנה! היו צריכים להכניס אותם איפשהו. שלא לדבר על תוכנית העשור.. שבה לדעתי רק בישראל הייתה צריכה לזכות. ואיפה באמת הקומדיסטור?!

NadavG

New member
אתה פדנט מטורף

אתה לא חושב שזה בזבוז זמן לבדוק את הפנקשואיישן של כל הודעה 17 פעמים? עזוב. לא מקליט לך.

mati88

New member
אתה מאיים?../images/Emo11.gif

חיחיחיחי תנו לי סופש...בעצם קחו גם אתם...מגיע לכם....חיחיחיחיחי...

kfm

New member
יווווו חשבתי שאת פולי כי לא היה לך

שיער....חחחח..(לאייקון, הכוונה..)..חח

kfm

New member
חאתה יודעת חמה עולה תרופות??

חארבה כסף!! מתן הלכת לבית מרקחת, קנת 2 סוגות של תרופים מה אמר ד"ר שקשוקה לקנות, חזרת בבית, מוציא ארנק מתיק שלה, מסתכלת מסתכלת..4 שקל! זאת מה נשאר למתן בארנק! רק ארבע שקל! ואת יודעת כמה שקל היה למתן בתחלה??הא פולי?? היה למתן 100 שקל חדשה!! בכסף מזומנת!! מתן היית עשירה פעם....פעם מתן עבדת ברוסיה הייתה מנקת ארובים מצליחה! ועכשף? זה ככה פולי מזלזלת? אמרת 4 שקלים לא חארבה! מתן חשבת, חשבת, אמרת- הגיע למסקנה! אין כסף..אין עבדה..קשה.קששה.

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את רואה! אמרתי לך שתחזרי לעצמך אחרי כמה כדורים. ככה אני אוהב אותך.

kfm

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

א.... בעצם.... *מרגישה כמו כלב שעושים לו טובההה כלב, טובהההה....*

kfm

New member
לא.....מסיבה אחת פשוטה:

חתול- נוחת על הרגליים. כלב- יכול ליפול על כל חלק אחר בגוף.

למעלה