אישה צעירה ישבה על ספסל בגינה הציבורית נותנת לקרני השמש לחמם את גווה הקפוא.
ואז היא שמעה מבין השיחים קרקור של צפרדע
קרררר,קקררררררר..
ומיד אחרי הקרקור הוא שמע גם פססססססס, פסססססססס.
היא חשבה שזה רק נדמה לה והמשיכה לעצום עיניים מול השמש החמימה.
אבל אז שוב, קרררררר, קררררררררר, פססססססס פססססססס.
היא פקחה עיניים וראתה בין השיחים צפרדע קטנה וירוקה אבל להפתעתה הצפרדע החלה לדבר בעברית רהוטה ואמרה לה:
"אני מצטער שאני ככה מפריע לך, אבל אני נסיך מממלכה מאד רחוקה ומכשפה רעה הטילה עלי קללה איומה.
את לא חייבת לנשק אותי, דיי אם רק אם תניחי אותי על המיטה שלך בחדר השינה ואז הקללה תוסר ואחזור שוב להיות נסיך".
האישה חשבה לעצמה, מה כבר יכול להיות?
מה גם שהיא לא חייבת לנשק את הצפרדע, מקסימום היא תעיף אותו מהחלון הישר לרחוב.
היא לקחה את הצפרדע, שמה אותו בתיק שלה וצעדה אל ביתה.
כשהיגיעה הביתה היא לא יכלה להתאפק ומיד פנתה אל חדר השינה ושם היא הניחה את הצפרדע באמצע המיטה
וראה זה פלא, הצפרדע הפך להיות נסיך גבוה שרירי בלונדיני מסוקס ויפה וגם עירום כביום היוולדו.
הוא נעמד מולה על המיטה כשפיה הפעור בתמיהה היה בקו ישר עם ה.... שרביט המלכותי של הנסיך.
אבל באותה שניה בעלה היגיע במפתיע הביתה כשהוא רואה מולו את המחזה המביש.
ואז היא אמרה לבעלה.
"זה לא מה שאתה חושב, חכה אני יכולה להסביר. הוא בסך הכל נסיך תמים שנפל קורבן לידיה של מכשפה רעה".

ואז היא שמעה מבין השיחים קרקור של צפרדע
קרררר,קקררררררר..
ומיד אחרי הקרקור הוא שמע גם פססססססס, פסססססססס.
היא חשבה שזה רק נדמה לה והמשיכה לעצום עיניים מול השמש החמימה.
אבל אז שוב, קרררררר, קררררררררר, פססססססס פססססססס.
היא פקחה עיניים וראתה בין השיחים צפרדע קטנה וירוקה אבל להפתעתה הצפרדע החלה לדבר בעברית רהוטה ואמרה לה:
"אני מצטער שאני ככה מפריע לך, אבל אני נסיך מממלכה מאד רחוקה ומכשפה רעה הטילה עלי קללה איומה.
את לא חייבת לנשק אותי, דיי אם רק אם תניחי אותי על המיטה שלך בחדר השינה ואז הקללה תוסר ואחזור שוב להיות נסיך".
האישה חשבה לעצמה, מה כבר יכול להיות?
מה גם שהיא לא חייבת לנשק את הצפרדע, מקסימום היא תעיף אותו מהחלון הישר לרחוב.
היא לקחה את הצפרדע, שמה אותו בתיק שלה וצעדה אל ביתה.
כשהיגיעה הביתה היא לא יכלה להתאפק ומיד פנתה אל חדר השינה ושם היא הניחה את הצפרדע באמצע המיטה
וראה זה פלא, הצפרדע הפך להיות נסיך גבוה שרירי בלונדיני מסוקס ויפה וגם עירום כביום היוולדו.
הוא נעמד מולה על המיטה כשפיה הפעור בתמיהה היה בקו ישר עם ה.... שרביט המלכותי של הנסיך.
אבל באותה שניה בעלה היגיע במפתיע הביתה כשהוא רואה מולו את המחזה המביש.
ואז היא אמרה לבעלה.
"זה לא מה שאתה חושב, חכה אני יכולה להסביר. הוא בסך הכל נסיך תמים שנפל קורבן לידיה של מכשפה רעה".