מסיכות

מסיכות ../images/Emo11.gif

האם אתם מתנהגים כלפי חוץ בדיוק מה שמרגישים בפנים, או שאתם נוהגים לעטות מסיכות כלפי חוץ

thankful

New member
לא כל יום פורים ...

(אגב "מסיכות") . אצלי זה ממש משתקף מה שאני מרגיש בפנים (לרוב ...) - קראו את המאמר שלי על סיום תקופת העבודה (ראש עמוד קודם , עמוד 2 ב "עמודים פעילים" בתחתית הפורום) ותקבלו חיזוק למה שאמרתי כעת ! ליאור .

200611

New member
איפה שאני חי הרוב עוטים מסיכה

אז מבחינתי ככה זה החיים. אפילו כבר לא טורחים לשאול רטורית "מה נשמע ?" או "מה ענינים ?" כי התשובה תמיד "הכל בסדר". וממשיכים את הבילוי או שתיית הבירה או את המשחק וכו' מבחינה טקטית זה טוב שיש מסיכות כמו למשל במקום עבודה, חשוב לשמור על ארשת חיונית ונחמדה למרות שפנים הר געש. צריך להיות ממש קרובים כדי לחיות בלי מסיכות. יש לי 2 חברים קרובים וותיקים שאיתם אני בלי מסיכות (היה עוד 1 אבל הוא כבר איננו). ככה שבאופן כללי נראה לי שאני כל הזמן עם מסיכה שמבחינתי זה אחלה מנגנון הגנה.

RainDrops

New member
כמו כבר כתבו פה

כן, יש סוג של מסיכה שאני "לובשת" כשאני במקומות מסויימים, עם אנשים מסויימים... אבל אין שום מסיכות כשאני עם חברים קרובים ומשפחה. איתם אני הכי אמיתית שיש.

אפרתs

New member
בדיוק היום

בדיוק היום, מישהו אמר לי משהו עליי (והוא מכיר אותי היכרות שטחית ביותר) וזה הראה לי שאני מצטיירת כלפי חוץ באופן שונה מאוד מאיך שאני באמת מרגישה מבפנים.. אני משתדלת להיות מאוד אמיתית אבל יש דברים שמעדיפה לא לשחרר החוצה. נראה לי, באופן כללי, שאנשים עוטים מסיכות בהתאם לסיטואציה החברתית בה הם נמצאים. לא חושבת שצריך להחצין כ-ל מה שמתחולל בפנים, במחשבות, בתחושות.

thankful

New member
זה נכון .

אם מישהו עובר משבר , והוא משדר שבר , זה לא-נעים-במיוחד (בלשון המעטה) להיות במחיצתו (שוב קשר למחשבים ... מחיצה = PARTITION ...) E לכך ובהתM לזאת , עדיף להפנים משברים כאלה (אם רק ניתן , ואני מאמין שניתן) - ולשדר שמחה כלפי חוץ ! ... ליאור .

BellA עלמה

New member
זה תלוי

בסיטואציה. אם אי בקירבת אנשים אמיתיים אז גם אני אמיתית. חושבת שכנות זה הדדי. עם אני בעבודה או לימודים אז יש חלקים בי שאני לא משתפת כי זה לא במקום. בדרך כלל משתדלת להיות אמיתית(שוב תלוי בסיטואציה)

לירננה

New member
באופן חלקי

אני משתדלת להיות אני כמה שיותר,אבל אני חושבת שמה שלא יהיה אני עדיין שמה קצת מסיכה. אילו אם אני משתדלת להיות אני אני משייפת פינות. (והפינות האלה נשארות בי בתוכי ומכאיבות לי)

liranush39

New member
לשאלתך יקירתי

אני חושבת וזה ממש לא בקטע של צביעות אבל לכל מקום שאת מגיעה את משחקת תפקיד אחר. אני לפחות ככה.... כשאני בעבודה- אני מרוכזת אך ורק בה,באנשים שאני פוגשת עם מכרים אני מתנהגת אחרת אבל רק האנשים הקרובים אלי יודעים בדיוק איך אני מרגישה ומה באמת עובר עליי.אני אישית לא בדיעה שכל העולם חייב לדעת מה עובר עליי בשניות אלו ממש.

למעלה