מסיבת קיץ שערכתי

אירית י

New member
לקרינה ואמא של מאיה שלא הצליחו

לפתוח את הקובץ. אני מעתיקה ומדביקה לכאן
מחוף אל חוף הגענו אל הסוף / אבן-חן אירית קיץ - 2003 מסיבת סיום לגילאי 3-4 1. שיר - קיץ בא פעילות: קיץ בא שירה !!! מחיאות קיץ בא !!! שמש פז בשמי התכול הושטת ידיים למעלה בלווי מבט קיץ בא !!! קיץ בא !!! סנדלים וים כחול תנועת גלים שמתחילה בסנדלים קיץ בא!!! קיץ בא!!! בא נבנה ארמון בחול תנועת איסוף כלפי מעלה קיץ בא... קיץ בא... ונצא במחול ידיים חובקות כתפיים וניעות נמחא כפיים נרקוד בשנים קיץ בא הו כמה חם נמחא כפיים נרקוד בשניים קיץ בא אל העולם קיץ בא!!! קיץ בא!!! גלידה ארטיק נלקק תנועת ליקוק גלידה קיץ בא!!! קיץ בא!!! עם כדור ים נשחק תנועת הקפצת כדור קיץ בא!!! קיץ בא!!! וביחד נדלג הרמת רגליים קיץ בא!!! קיץ בא!!! העולם אלי צוחק נמחא כפיים מחיאות נרים רגליים רקיעות קיץ בא הו כמה חם ניגוב מצח נמחא כפיים נרים רגליים קיץ בא אל העולם אפשרות שניה לפעילות: הילדים וההורים ישבו פנים אל פנים, יפעלו עפ"י מילות השיר ובקטעי המקצב המשולש ימחאו כפיים משותפות זה אל זה. מחוף אל חוף הגענו אל הסוף / אבן-חן אירית מסיבת סיום לגילאי 3-4 2 שמש עוברת ומחממת את הילדים: אני השמש, אתכם אוהבת מביטה כך ממרום מפיצה כאן אור וחום 2. דקלום: פעילות: חם חם חם חם ניפנוף כף יד אל הפנים או ניגוב מצח בא נלך נלך לים רקיעות רגליים טוב טוב טוב טוב חיבוק גם נעים וגם רטוב ליטוף לחי וניעור היד (כהתזה) 3. סטקטו ולגאטו מופיעים: סטקטו ולגאטו רוצים ללכת לדוג דגים 4. אנחנו עדיין לא מכירים אותם: שיר הסטקטו ולגאטו - עדיין במסגרת ההצגה (הילדים יוכלו להצטרף בטפיחות וניעות ידיים מצד לצד) 5. קטע קלאסי: ריקוד כפרי / ג'.גלויי ( אביזר: חכות עם דגים) פעילות: השיר במבנה א-א-ב-ג-ב-ג בקטע א: הקפצות הדגים במקום בקטע ב: הדגים שוחים בגלים בקטע ג: נרים את החכות כאילו תפסנו את הדגים 6. קטע קלאסי: ריקוד הרשרשנים (אביזר: רשרשני צדפים) פעילות: יציאה למרחב לרישרוש תוך דילוגים, הקשות על חלקי גוף שונים וכו' הפעילות חופשית. 7. פיאנו ופורטה מופיעים: רוצים לשחות במים ולעשות ארמון בחול 8. אנחנו עדיין לא מכירים אותם: שיר הפורטה והפיאנו – עדיין במסגרת הצגה. (הילדים יוכלו להצטרף בתנועות מוסכמות של פורטה ופיאנו. 9. שיר: אני אוהב ים (אקפלה בפורטה ופיאנו) אני אוהב ים (p) אני אוהב מים (p) אני אוהב גלים גבוהים עד השמים (f) אני אוהב קצף לבן ורך (p) וארמון מחול כל כך (f) אני אוהב קצף לבן ורך (p) וארמון מחול כל כך (f) 10. קטע קלאסי: קנקן / אופנבאך (אביזר: שקיות אשפה קשורות) פעילות: טפיחות על השקיות, רשרוש, הנפה והורדה &nb

אירית י

New member
זה נורא ארוך ויוצא משובש.

קרינה כבר שלחה לי כתובת המייל שלה. אמא של מאיה, אם כתובתך מופיעה בכרטיס שלך אני כבר אשלח לך ואם לא שלחי לי במסרים את כתובת המייל שלך ואשלח לך

תודה אירית על הטרחה, המסיבה

ממש נחמדה. לא ארוך מדי ולא עמוס עם אביזרים. ממש נעים שמתי על 'הדפסה' וזה יצא ממש מסודר על פי מה שהדפסת כנראה וגם בהדפסה זה יצא מובן. ושוב, המון תודה, פשוט בזמן האחרון כל מה שכתוב שהוא הועלה בdoc לא עולה לי.

אירית י

New member
שוקולדה../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifכבר איבדתי כיוון

לאיזה קלטות את מתכוונת?

אירית י

New member
דוגמאות לקלטות עם שירי הוראות../images/Emo79.gif

אם תשימי לב היטב, כמעט כל הקלטות החדשות כיום של מירב האוסמן ודומות לה, הן קלטות של שירי הוראות. הנה כמה דוגמאות: חנה סתוי - שרה רוקדת ומשחקת: 1) אנחנו הולכים ועוצרים: "אנחנו הולכים, הולכים יפה בחדר ולנו כל כך נעים, וכשהמנגינה לפתע נפסקת אנחנו פשוט עוצרים...יושבים...נופלים, לצחוק מתחילים וכו' 2) אצבעות קופצות: "אצבעות קופצות, על כף יד הן מקישות,...על האף...על הפה...וכד' 3) הידיים מסתתרות...לפתע יוצאות ומתגלגלות... תנועה בהנאה (נדמה לי של מירב האוסמן) 1)התעוררתי בבוקר, פקחתי העיניים, קמתי לאט ומתחתי הידים, הרמתי רגליים , רקעתי במקום, קראתי הידד, לגן נלך היום 2) בואי אמל'ה עימדי, כי כדור יש בידי, כף ידך אלי הושיטי בכדור שלי הביטי, נסתובב וגם נקיש...נעלה אותו למעלה,,,נוריד יחדיו למטה ישנן גם קלטות של אריאלה סביר שמאד קל לפעול עלפיהן.

אירית, תודה ../images/Emo140.gif

אכפת לך רק בבקשה לציין לאיזה גילאים כל קלטת מומלצת, או לפחות איזו קלטת מומלצת לגילאי חובה???

אירית י

New member
שוקולדה מתוקה../images/Emo185.gif

בכל קלטת תוכלי למצא מגוון שירים שמתאימים לקשת גילאים מ...בערך מגיל שנתיים עד חובה. קשה לי מאד להגדיר ספציפית גיל שמתאים לקלטת וגם לא מצויין על הקלטות. ההמלצה שלי היא פשוט להגדיל את רמת הקושי בביצוע המשימות בשיר. לדוגמא: "אנחנו הולכים, הולכים יפה בחדר..." ילדים קטנים ילכו בצורה חפשית והגדולים יותר יוכלו ללכת עקב בצד אגודל, ללכת אחורנית, הצידה וכד'. נכון שלא בכל שיר אפשר לעשות זאת וישנם שירים שממש באופן ברור מיועדים לקטנטנים אבל לשם כך צריך להאזין לקלטות. קשה לי לומר לך. אז נראה לי שהפעם לא עזרתי לך
אני מצטערת. אולי גננות אחרות יוכלו לעזור לך יותר ממני.

למעלה