מסיבת קיץ שערכתי

גם אני עשיתי פעם מסיבת קיץ ../images/Emo42.gif

אבל לא שמרתי את מערך המסיבה
ועכשיו - גם את הקלטת אני לא מוצאת, אבל הקובץ שלך הזכיר לי שאת השיר של האונייה עשינו גם, אבל עם חבל ארוך ארוך מסביב לילדים שישבו על הרצפה בצורת סירה והחזיקו בחבל שהיו קשורים אליו סרטים תכולים, וכל פעם שהרמנו את החבל זה היה נראה כאילו הגלים מסביב גועשים.... אה וגם היה ריקוד חמוד על ניילון מתפוצץ...

כל הורה + ילד קיבלו חתיכת ניילון

ולפי הוראות המנגנת ולקצב איזה מנגינה, שאני לא זוכרת [אולי "פופקורן"] פוצצנו את הניילונים בהתחלה לאט עם האצבעות, אח"כ עם הידיים -ואח"כ בריקוד מטורף עם הרגליים עד שלא נשאר מה לפוצץ. יצא 10
כולם נהנו, למרות שבכלל לא עשינו על זה חזרות.

אירית י

New member
../images/Emo6.gifעם ניילון בועות?

או איך שהילדים קוראים ניילון "פצפצים?"

אירית י

New member
מה, אין עוד תגובות על המסיבות?

גם תגובות שליליות יתקבלו בברכה
כביקורת בונה

קרני12

New member
אירית, מה להגיד....????

פשוט אין לי מילים, כבר אמרתי לך את זה באחד השירשורים-את פשוט קינגית
, ענקית שתי המסיבות נראות כ"כ מתאימות להתפתחות הילדים ומושקעות במחשבה. ועוד נקודה-היכולת שלך לחלק ולשתף גם היא ראויה לשבח.

אירית י

New member
תודה קרני../images/Emo24.gif

האמת היא שההגדרות שלך קצת מביכות אותי
לא קינגית (תודה) רק עוד אחת שחושבת הרבה, ועובדת קשה. רציתי תגובות לא כדי לנפח את האיגו שלי. רק כמשוב, לדעת, הולך, לא הולך, מה אהבתם, מה לא... ביקורות תמיד מקדמות אותי קדימה. אבל בכל זאת, תודה על הכתר
לקחתי

אירית רואים שאת מורה למוזיקה

הכל כ"כ מפורט שאפילו אי אפשר להגיד שהריצפה עקומה מסיבות נהדרות עינתי

קדן

New member
אירית

אני שוב מתחברת אליך. עובדת איתי מורה למוסיקה ויחד איתה אנחנו בונות מסיבה . וזה פחות או יותר הסיגנון של המסיבות שלי בגן. אהבתי את הסדר ובעיקר את הפשטות בפעילויות לקטנים, נראה כייפי לילדים ולהורים . תודה על הרעיונות .

חניני

New member
../images/Emo45.gifלאירית../images/Emo140.gif

ניכרת האהבה שלך לילדים ולמקצוע. המסיבות מתוכננות לפרטי פרטים.האם המסיבות מיועדות רק לחוגים שאת מפעילה?

אירית י

New member
חניניל'ה../images/Emo24.gifהמסיבות מיועדות

לגני הילדים בהם אני מלמדת בבוקר. בחוגים שהפעלתי אחה"צ השתתפו ההורים כל השנה ולכן אני עושה מסיבה מסוג אחר לגמרי, הרבה יותר פרוע

חניני

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif| אוי

כמה חבל שאת גרה כל כל רחוק ממני. אני מתנחמת ברעיונות המקסימים שלך....

אלהלה

New member
יפות מאוד המסיבות

ברשותך העתקתי ושמרתי ואולי פעם נשתמש. תודה

אירית י

New member
בשמחה אלהלה../images/Emo23.gifאני כל הזמן

נעזרת בכם, אז אני שמחה שגם אני פעם אחת יכולה לתרום

טלגל

New member
נראית מסיבה מושקעת וכיפית שזה

הכי חשוב. ועכשיו לשאלות: היה צורך לעשות חזרות עם הילדים? (כי אני נגד אני בעד לעשות איתם שירים וריקודים שנעשו כל השנה). מה היה מקומה של הגננת? או שזה היה מסיבת סיום של החוג? כולם השתתפו? או היו כאלו ביישנים?

אירית י

New member
ועכשיו לתשובות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יופי של שאלות טלגל
אני אלופה בלהכין מסיבות שלא צריך בהן שום הכנה מוקדמת. מבחינתי הגננת והילדים יכולים לבא ביום המסיבה ופשוט לחגוג מבלי לדעת בכלל מהי התכנית (ויש לי גננות אמיצות כאלה גם). למה שאת קוראת חזרות אני קוראת "אילוף". ישנם גנים שהגננות מאד לחוצות והן לקראת המסיבה מבקשות את הקלטת ופועלות מס' פעמים ביום עם הילדים. כל זה בכלל לא נורא מבחינתי אם זה נעשה בכייף גם מצד הילדים וגם מצד הצוות בגן. א-ב-ל, לצערי נתקלתי בגנים בהם הגננת היתה כל כך לחוצה שהכל ידפוק טיפטופ עד כדי כך שאיימה על הילדים שלא רצו להשתתף (גם אם אני הייתי ילדה לא הייתי רוצה להשתתף במצב כזה) במהלך החזרות. במהלך השנה אני לא חוזרת מס' רב של פעמים על אותו החומר. החזרה נעשית על המרכיבים המוסיקליים תוך שינוי הרפרטואר המוסיקלי. אם הילדים הפנימו את מרכיבי היסוד :חזק, חלש, פעל, חדל, קופצני, מתגלגל וכו'...אפשר לעשות יופי של מסיבה גם עם יצירות שהם אינם מכירים. לגבי שירים, רוב השירים הנמצאים בשוק הם מה שנקרא "שירי הוראות" או איך שהמרצה שלי היתה אומרת "שירי קביים" אין שום בעיה לפעול איתם כי למעשה המילים שבשיר אומרות מה לעשות. ריקודים אני לא נוהגת לעשות לפני גיל 4, אלא בליווי הורים. במקום הריקודים באה פעילות במרחב שמדגישה את האלמנטים המוסיקליים. האם כולם השתתפו? רובם השתתפו. ישנם ילדים שבאופן קבוע במסיבות לא משתתפים, ואגלה לך בסוד שבני הוא ילד כזה. הוא ילד שכל השנה פעיל מאד בגן ובמסיבות אוהב לשבת לידי ונהנה לצפות בשאר החברים. אין לי בעיה עם זה ואנחנו צופים ביחד. אם פתאום מתחשק לו לקום הוא חופשי לקום. הוא מרגיש שאין עליו שום לחץ וזה הדבר החשוב ביותר. לדעתי כדי להנות במסיבה הילד לא חייב להשתתף. גם כשמסתכלים על ילדים מהצד שאינם משתתפים רואים שהם בעצם משתתפים ממקומם. וזה בהנחה שהם לא כבר לחוצים ועצובים כי האמא או האבא איימו עליהם שאם הם לא ישתתפו אז הם ילכו הביתה. (ואני לא צוחקת, כל מה שאני אומרת קורה בפועל בשטח). לגבי מקומה של הגננת: הגננת לצידי לאורך כל המסיבה. היא אומרת את מילות הפתיחה, היא מדקלמת איתם את הדקלומים ופועלת איתי כל הזמן. וכמובן שמילות הסיום שמורות לה.

למעלה