מסיבת עיתונאים

AGENT SHESH

New member
הממ...

מפורום מכבי..?

שiש

New member
זה נכון, אבל אל תשכח

את אלה שיידבקו לנו לזנב במידה וזה אכן יקרה, בדיוק כמו הנגררים של מכבי. את הגרעין החזק והמדהים שלנו אף אחד לא יקח, אבל לך תדע מה תהיה התוצאה של כזה דבר, כמה נספחים מזויפים זה יגרור, ואיך הם ישפיעו על השם שלנו.

שiש

New member
מפחדים - כן

אבל לא מלהיות קבוצה חזקה, אלא מכל תופעות הלוואי הבלתי רצויות שעשויות להיגרם עקב כך, ולהעלים משהו שכנראה רק אנחנו, כאוהדי הפועל ירושלים, מסוגלים להבין. (וסליחה אם זה נשמע שחצני או מתנשא, אבל זה פשוט כך) הדבקות במטרה, הנאמנות, האהבה העצומה *שאינה תלויה בדבר* - והרגשות שכל מילה כתובה, ובטח שלי, רק תעשה להן עוול. זר לא יבין זאת.

TheOrion

New member
נמנמנמ,

אני לא זר, אני ישראלי! לא צבר, אבל עליתי בגיל שנה, ואני יהודי
. תופעות הלוואי הן: אוהדים נגררים... מה עוד? (שאני פשוט אוכל להגיב לגביהן) סלחתי. דבקות במטרה, אהבה עצומה... יכול להבין, תודה, יש לי את זה בצבע אחר

שiש

New member
נחנחנח

תרשה לי הפעם לחסוך במילים. *זה* דבר מאד נדיר. נצל את המצב כל עוד אתה יכול!!! כמו שאמרתי, זר לא יבין זאת. (צהוב=זר. אם אתה מתעקש שאינך זר, אז תפסיק להכחיש שאתה אדום במסווה, ואני אפסיק להציק לך בנידון) OFF: איפה נולדת?

TheOrion

New member
נמנמנמ=!נחנחנח

אני לא צריך לנצל שום מצב, אבל תודה על העיצה
אז מסתבר שאני זר
. ונצואלה.

שiש

New member
:)

שלא תגיד שלא הזהרתי. (אז אתה דובר ספרדית?? פששש... הלוואי עלי!)

AGENT SHESH

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

בנושא המשקיע, אתם מוזמנים להצביע.

AGENT SHESH

New member
אני חושב

שזה חשוב מאוד, וסוף סוף הגיע הזמן לכדורסל בארץ, אני בטוח שזה יתרום להפועל באופן ישיר, ולשאר הקבוצות באופן עקיף. ההשקעה מתבטאת תמיד גם במחלקות הנוער, מה שיביא להפועל שחקנים צעירים ומוכשרים בתוך מספר שנים, כאלו שיגיעו לקבוצות אחרות גם בארץ ויעלו את הרמה. מבחינת רכש - אני מקווה שכבר העונה תהיה לנו קבוצה טובה, אבל חשוב לא להשתולל, לא לזרוק הרבה כסף על שחקנים שלא יביאו כלום. כמו כן - העונה הזאת היא רק הכנה לעונה הבאה, אני לא הייתי מצפה לאליפות השנה. אומנם זה יכול להיות בונוס ענק, אבל העונה הבאה תהיה הדבר האמיתי - אז להפועל מן הסתם יהיו שאיפות לאליפות\דאבל.

AGENT SHESH

New member
אני מציאותי מאוד.

עם גב כלכלי כמו הרוסי הזה יש מצב רציני לאליפות בשנה הבאה. וכבר הרבה זמן ברור היה שצריך המשכיות, סגל שימשיך, עכשיו זה יתאפשר להפועל סוף סוף.

AGENT SHESH

New member
אה. וואלה.../images/Emo3.gif

התבלבלתי עם התקציב שהכריזו בהתחלה שיהיה להפועל..

שקלים או דולרים

כי עכשיו שעשיתי חיזוב יוצא התקציב שלנו כ- 25 מיליון ש"ח

למעלה