מסיבת עיתונאים

מסיבת עיתונאים

היום ב18:00 במלחה לא רוצים להגיד מה אבל זה נשמע מענין נחכה בסבלנות... אולי ספונסר... ואולי אולי סולומון.. ד`א מה המצב כולם?

AGENT SHESH

New member
ואולי ליאור אליהו..?

וסולומון? *מחזיק אצבעות ומחכה בסבלנות ל18:00*

יש לי הרגשה

ואל תגידו שאני סתם פותח פה, אהל לא יודע למה יש לי הרגשה שאנחנו הולכים להתאכזב מההודעה

ספונסר זה יאכזב אותי

אם כבר אנחנו צריכים איזה מיליונר משוגע שישקיע המון וירצה להתחרות במכבי, אבל זה לא יקה לדעתי

z dead

New member
דיווח מתוך האתר צ'ה

נשיא וספונסר חדש לקבוצה! המיליונר היהודי-רוסי ארקדי גאיידמק, המשמש כיו"ר הקונגרס היהודי ברוסיה, יצטרף להנהלת הקבוצה ויכהן כנשיא הקבוצה. 10 ביולי 2005 16:49 מאת: עינן יפת ארקדי גאיידמק - יהודי מיליונר מרוסיה, המשמש כיו"ר הקונגרס היהודי ברוסיה, הצטרף להנהלת הקבוצה ויכהן כנשיא הקבוצה. הגיע לקבוצה מאהבתו לירושלים ולארץ ישראל... הצטרפות שפותחת אופציות חדשות לשידרוג. גאיידמק העמיד רף ציפיות גבוה מהקבוצה. עדיין אין דיבורים על התקציב. הבטיחו כי תוך כמה שנים התקציב של הפועל יהיה מהשורה הראשונה באירופה. עוד פרטים בהמשך!

z dead

New member
אופס...:) לא ידעתי.

רק נקווה שלא נהפוך למכבי ת"א 2 בעקבות הספונסר הזה. כי אם כן תראו אותי באוסישקין(אם לא יהפכו אותו למגרש חניה)

z dead

New member
לא קרה בנתיים כלום

פשוט לא רוצה שהפועל תהפוך לחרא כמו מכבי צפון ת"א זה הכל. מעדיף קבוצה קטנה עם ערכים וקשר לקהילה מאשר מפלצת מגעילה עם אוהדים יאפים שעושקת כספי ציבור וכל קשר בינה לבין הכדורסל הישראלי הוא מקרי בהחלט.

תקשיב

אם הפועל ירושלים תהפוך להיות שם גדול באירופה, אנחנו לא נהיה שחצנים. ההבדל הגדול בינינו למכבי ת"א זה שאנחנו לא מאפיה(מקווה גם שהמיליונר הזה הוא לא מאפיונר), ובמיוחד- אנחנו קהל של אהבה

adir1986

New member
זה לא יקרה בחיים ,ההבדל בניהול!!!

הפועל י"ם הוא מועדון עם שם באירופה...אבל בחיים הוא לא יגיע לרמה של מכבי ת"א...מפני שמה שמחזיק את מכביזה רק הניהול שלה...דני קליין זה לא שמעון מיזרחי!!!

AGENT SHESH

New member
נחכה ונראה..

למעלה