מסיבת לורדים שדים

ואם כבר מדברים על אהבה....

אז הילה אהבה את הפרק של אהבה דיגיטלית והיא אמרה לי להגיד לך כי הפורום לא עולה לה...

LILO digital

New member
הדיג´יכלי שלי בצבע טורקיז תכלת...

כמו שאני אוהבת... יש לך בעיה?! תצא בחוץ!

לא לא, אין לי בעיה...

אבל כבוד המאמנת, אני צריך דיג´יכלי שחור... אפל... את הרי לא מצפה שלורד שד כמוני יעבוד עם... עם... עם... צבע תכלת!!!

LILO digital

New member
קודם כל...

זה לא תכלת זה טורקיז תכלת ויש הבדל! אז עכשיו אתה לומד את הכלל הראשון, והוא, שלא תמיד מקבלים מה שרוצים! אתה מבין?! זה הכלל הראשון שלנו! אז תפסיק להתפנק ותפסיק לדרוש לשלמות! תהיה גבר! טעות: תהיה דיג´ימון! תהיה לורד שד! עכשיו, כלל שני: אחרי שלא קיבלת את מה שרצית, החוכמה היא לחפש משהו אחר שאתה כן רוצה! מבין? בוא נשנן את שני הכללים יחד... 1. לא תמיד מקבלים מה שרוצים 2. אחרי שלא תמיד מקבלים מה שרוצים, צריך לחפש משהו אחר שאנחנו כן רוצים, ואולי בעצם העובדה שלא רצינו אותו כשרצינו את הדבר הראשון שרצינו לפני שהבנו שלא מקבלים אותו למרות שרוצים אותו - עכשיו כן נרצה אותו כי דווקא בגלל שלא רצינו אותו כשרצינו את הדבר הראשון עכשיו אנחנו כן רוצים אותו דווקא בגלל שמקבלים מה שלא רוצים ואת מה שלא רצינו עכשיו אנחנו רוצים. מבין?

LILO digital

New member
יא חתיכת #@$%@#*&@

שרירים יש לך, אבל שכל לא! בושה, בושה להיות מאמנת שלך... אבל זהו הגורל... (גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל גורל...חחחח) טוב, אני אסביר בלשון פשוטה: אם תאמין שמה שאתה כן יכול לקבל, אתה רוצה, אז כשתקבל אותו - באמת תרצה אותו!!! אתה לא יכול לשבת ולחלום על דברים שבחיים לא תקבל (כמו להשתלט על שני העולמות... נשמע לך מוכר?...
) אלא לקום ולעשות עם עצמך משהו מועיל!!! הבנת את זה, שותף??

הבנתי, אבל...

זה כן מועיל וכן אפשרי להשתלט על העולם!! *מתחיל לבכות כמו תינוק* זה לא פיר, אני תמיד רוצה להשתלט על העולם והדיג´יגורלים מקלקלים לי... זו בקשה כזו גדולה?? *פורץ בבכי חסר מעצורים*

אל תבכה....

באמת אל תבכה זה לא יעזור אם תבכה...ואני גם לא מבינה למה אני מנחמת אותך אתה פגעת בי...ואם תמשיך ככה אני לא אהיה חברה שלך יותר... הנרי:ווילו זה בסיידר ואת עוזרת לו כי את מתוקה וחמודה.... טוף אם אתה אומר.... ולילו תודה שניסית להגן עליי..

LILO digital

New member
היא צודקת, תפסיק

אתה לא תינוק, אתה דיג´ימון! נו, טוב, אולי הייתי קצת קשה איתך, אני צריכה לזכור שאתה בסך הכל דיג´ימון אפל עם בעיות נפשיות... אולי רצונך לשהתלשט על העולם הוא בעצם חיפוי על רגשות סותרים שהציקו לך בשנות ילדותך הקשה? אתה רוצה לדבר איתי על זה?

אולי...

זה די אפשרי כלומר למה שדיג´ימון ירצה להיות דיג´ימון אופל כלומר זה כיף להיות טוף נכון דמהדווימון??? דמהדווימון:נכון במיוחד עם מביאים לך כל הזמן עוגיות...

כן, כבוד המאמנת

אולי באמת כדאי שאפתח סוף סוף... לילו: תתחיל מהילדות שלך. טוב, אז ככה: עוד כשהייתי בשלב אימונים, תמיד הצקתי לאחרים. כשהגיע הזמן לעזוב את הכפר הראשון, לא הסכמתי. אילקמון היה צריך ממש לגרש אותי משם. אבל לא האמנתי שאני מוכן לשרוד בעולם הדיגיטלי הגדול. כל שאר דיג´ימוני האימון עזבו את הכפר, ורק אני המשכתי לעמוד לי השער, ולבכות ימים שלמים... כשגדלתי לשלב טירון, התחלתי סוף סוף להסתובב. למדתי איך לספוג נתונים למחייתי על ידי אכילה, והתגוננות מפני דיג´ימונים אחרים סיפקה לי נתונים. הרעב, הבדידות והאומללות גרמו ללבי להתקשות, ורציתי לנקום בכל אלה שגרמו לי סבל, ובכך שאיש לא אהב אותי ולא עצר לשאול מה שלומי... רציתי להשתלט על כולם, להרוס את כולם, להתעלל בכולם... להראות להם שאני חזק, אני שולט, אני גיבור... אני... *דמעות מופיעות בעיניים* אני... אני יכול להיות חזק... אני רוצה להיות אהוב... וחזק.. ונערץ... אני... *מתאפק שלא לבכות, מוחה עוד דמעה* די, אני לא יכול יותר.. אמרתי יותר מידי

די אל תבכה...

אני אהיה חברה שלך... דמהדווימון:לא ידעתי שהחיים שלך היו כאלה...אני גם מוכן לסלוח לך ולהיות חבר שלך... כולם:גם אנחנו... אתה רואה עכשיו יש לך המון חברים ואתה אהוב ונערץ וגם חזק....

LILO digital

New member
או, מיוטיסמון!!../images/Emo7.gif

זה כל כך עצוב... לא תיארתי שאתה מרגיש ככה... באמת הייתה לך ילדות איומה! אל תדאג, אני אשיב לך את החום, האהבה והביטחון העצמי שלך... תפקח את העיניים! כולנו (כמעט) כאן חברים שלך! או לפחות רוצים להיות.. או לפחות מוכנים להיות... או לפחות יכולים להיות... או לפחות היו יכולים... אבל עזוב את זה, מה שחשוב הוא שאתה יכול להשתנות אם אתה רוצה. אתה יכול, שותף. יחד נעשה זאת! או, במילה אחת: ריגעון!!

באמת???

כי זה חדש לי.. אני חושב שאצטרך להתרגל לזה. בכל אופן, אני עדיין אפל! הא הא... אוף, אני לא מצליח לצחוק ברשעות. יופי, תראי מה עשית לי, נהייתי מדוכא... אבל זה שווה את המחיר אם אני אהיה שותף טוב.. או אפילו חבר... חבר?
אני אמרתי את זה??

LILO digital

New member
תצטרך להתרגל...

במקרה הכי גרוע, תהיה כמו הדמות החביבה עליי מ"באפי ציידת הערפדים" - ספייק. ספייק היה רשע, אבל קרה לו משהו והוא כבר לא יכול להזיק, אז עכשיו הוא עוזר להם, אבל עדיין מצחיק עם היציאות העוקצניות שלו והוא לא ויתר על הרישעות הקטנה שלו, על הערמומיות ועל החשדנות.. ובכל זאת הוא כזה מקסים... אתה גם יכול להיות!

אמממממ..

אני מעדיפה את ספייקי...וגם את אנג´ל אבל ספייקי יותר...אבל זה כבר קשור לפורום באפי קוטלת הערפדים....

niiko

New member
ספייקיייייייייייייי!!

אני מתה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלא תגידו עליו שום דבר רע!!!! ספייקיל´ה!!!!!!!!!!!!!!!!! בוא לאכול!!!

למעלה