אני שמחה שלא משעמם לאנשים...
לילו דבר ראשון חבל שחזרת קיוויתי בליבי שתתקעי בים המלח לנצח...למה את חייבת להיות רעה ולחזור?בעצם למה אני מצפה מלחם מטוגן עם ביצה,חרדל וטחינה(זה רע כמו שזה נשמע!)
... יאקומו קראתי את ההודעה שלך על שהתחלת ללמוד היום, קודם כול בהצלחה, זה ממש מוזר אחי בכיתה ז´ והוא מתחיל ביום ראשון(אני מצידי מחכה נואשות לשביתה...), בכול אופן באמת מכול הלב והנשמה אני מאחלת לך שתהני. גילמון, אני מניחה שאני מאחתוםעל העצומה למרות שיש לי הרגשה חזקה שזה לא ישנה משהו, אבל מה אני אפסיד מהעניין בסך הכול?... ווילו, מצטערת שלא המשכתי את הפיק המשותף אני אמשיך אותו ברגע שאני אוכל(אז הייתי חייבת לצאת במפתיע). שי, שמתי את המון תמונות שלך בגלריות. שמתי את קאזו במאמרים מה שאומר שאפשר להתחיל משחק חדש, מכיוון שג´רי הייתה שקועה בענייניה עם הדי-ריפר היא נתנה את תורה לקאזו כדי שלא יבכה אבל עכשיו הגיע תורה!(אם אני אראה שאף אחד לא מתחיל עליה אני אתחיל...). לילו ווילו שתיכן מפחידות אותי(וזה קשה להפחיד אותי!) מסיבות שדים?לילו יא חצופה מה את לוקחת לי את תפקיד הפסיכולוגית(ופסיכית) המומחית?יש אפילו קורסים,תוכנות מחשב,ספרים,משחקי חברה ועוד מגוון רחב של מוצרים עם עצותיי, מה זאת אומרת את לא קוראת את ההודעות שלי?תתביישי ותיכלמי(לא כיף להגיד את המילה הזאת) ולילו אם כרגיל ינתקו לך את האינטרנט כשתיפתח שנת הלימודים תסיימי את "אהבה דיגיטלית" ותאחדי הכול בוורד כדי שאני אכניס למאמרים(אגב, התחלתי לכתוב משהו זה כבר מילא חמישה דפי וורד כשגודל הגופן הוא 10 שזה ממש קטן!, זה דווקא הולך טוב רק שאין לי כוח כרגע להמשיך...)ועכשיו למה ווילו ולילו הפחידו אותי, ווילו מארחת בחוצפתה את אהובי ולא מזמינה אותי! אני הרי המון זמן מחפשת מישהו שיגיד לי איפה מאמצים אימפמונים בעלי קול שטיח כדי שאני אאמץ את כולם ובסוף ווילו בקור רוח מזמינה את אימפמון למסיבה אצלה בבית, לפחות אמרת לו שאני מטורפת עליו(ומטורפת בכלל...)???, ולילו את ולורדי השדים שלך...ואני חשבתי שרק אני מתוסבכת...ולגביי מנהיגים וחברים- טאי ומאט לא יכולים להנהיג לבד הם זקוקים אחד לשני לצורך השלמת תכונות האופי, ולמאט היו חברים בדיוק כמו לטאי רק שמאט לא האמין שיש לו כאלה וטאי בכלל לא חושב על דברים כאלה...אני אחזור אחר כך...