מסיבת לורדים שדים

לא...

אמרנו שום דבר רע... פשוט אמרנו שגם אני אוהבת אותו....ספייקי המלאך אבל אם אנחנו רוצים לדבר עליו עדיף שנלך לפורום באפי...

כן...

אמרת את זה...וזה לא היה כל-כך קשה נכון?!{ואל תענה לי על זה...} הנרי:אז עכשיו שכולנו חברים... ריו:שותפים.. ריקה:ומאוחדים... טרירמון:בואו נלך לכסח לדי-ריפר את הצורה... כולם:טרירמון???? טרירמון:מה? מה? הרסת לנו את השיר טוף לא משנה העיקר שמיוטיסמון יודע שאנחנו חברים שלו...

נכון...

טרירמון:וריגעון זו המילה שלי**צועק**... אל תצעק**צועקת בחזרה** הנרי:תפסיקו לצעוק שניכם... טוף רק בגלל שאתה ביקשת... ומיוטיסמון אני ממש ממש רוצה להיות חברה שלך...וככה גם כולם נכון?! כולם:נכון..

LILO digital

New member
רק נקווה

שכולם פה מחוסנים נגד מיוטיסמון, במקרה שהוא ירעב לדם ולא יצליח לשלוט בעצמו?? איגי: מה איתך? לילו: אני מחוסנת. אתה יודע שבעונה1 כל המותקפות של מיוטיסמון חלו במחלה בשם "אנמיה". ככה הם אמרו. איגי: ו...? לילו: נו, אני בעצמי אנמית!! אני כבר חולה במחלה הזו. זו לא מש מחלה, אלא חסר בברזל (סוג של ויטמין)... אז אני מחוסנת מהאנמיה של מיוטיסמון! שמעת, שותף? אז שלא תעלה בדעתך אפילו לתקוף אותי!

לא, כבוד המאמנת

אני לא אתקוף אותך... אני צריך אותך כדי לספוג נתונים... *מפהק* אהההה... כבוד המאמנת, אני עייף... כל הלורדים שדים עזבו את המסיבה מלפני חצי שעה, ורק אנחנו עומדים פה ומנקים את השאריות... איכס, הנה הקיא של פיידמון... בסוף הדיאטה שלו לא הצליחה...

LILO digital

New member
אתה צודק

אולי באמת כדאי שנלך לישון, גם אני עייפה... ואחותי חוזרת מחר מאוסטרליה... יאללה, אתה תישן בעליית הגג, בארון, ונקווה שההורים שלי לא ימצאו אותך... אין לי כוח לחפש לך כל הזמן מקומות מיסתור כמו שעשה טאקאטו. יאללה, ווילו, אנחנו נפרדים, אני הולכת לישון... דיג´ילילה טוב מיוטיסמון, תגיד דיג´ילילה טוב יפה

לילה טוף..

ותאמרי לאחותך{למרות שאני לא מכירה אותה..}ברוכה הבאה...{אני אוהבת לעשות לאנשים טוף בלב וגם אני אוהבת לשים סוגריים..} ושוב לילה טוף...וניפגש מחר אני מקווה...

*מדקלם* דיג´ילילה טוב

ואין לי בעיה לישון בארון, בתנאי שתיתני לי לצאת במשך הלילה, אני צריך לספוג קצת אור ירח כדי שאוכל להסתגל לאור השמש ביתר קלות... צ´או מכשפה (ככה קוראים לה?) לילו: לא, קוראים לה ווילו. צ´או ווילו המכשפה

אני...

גם מחוסנת נגד ערפדים חוץ מזה אני גם מכשפה אז שלא יעז להתקרב אליי או שאני אעשה לו "פרויקט המכשפות מבלייר"{אני מקווה שלא טעיתי בשם..}

Digi Lista

New member
את אנמית?אז מה אני אגיד?...

הרי לי יש כבר סיוטים מכדורי ברזל, אני כבר מעל שנה ועכשיו בשביל הכיף כמובן נודע שאני צריכה לקחת עוד 90 כדורים(חבילה שלמה!) כי הברזל אצלי עדיין לא הסתדר...לפחות שיניתי את הכדורים ועכשיו אלו כדורים צמחיים ולא בטעם בוץ כמו הקודמים.

Digi Lista

New member
אני שמחה שלא משעמם לאנשים...

לילו דבר ראשון חבל שחזרת קיוויתי בליבי שתתקעי בים המלח לנצח...למה את חייבת להיות רעה ולחזור?בעצם למה אני מצפה מלחם מטוגן עם ביצה,חרדל וטחינה(זה רע כמו שזה נשמע!)
... יאקומו קראתי את ההודעה שלך על שהתחלת ללמוד היום, קודם כול בהצלחה, זה ממש מוזר אחי בכיתה ז´ והוא מתחיל ביום ראשון(אני מצידי מחכה נואשות לשביתה...), בכול אופן באמת מכול הלב והנשמה אני מאחלת לך שתהני. גילמון, אני מניחה שאני מאחתוםעל העצומה למרות שיש לי הרגשה חזקה שזה לא ישנה משהו, אבל מה אני אפסיד מהעניין בסך הכול?... ווילו, מצטערת שלא המשכתי את הפיק המשותף אני אמשיך אותו ברגע שאני אוכל(אז הייתי חייבת לצאת במפתיע). שי, שמתי את המון תמונות שלך בגלריות. שמתי את קאזו במאמרים מה שאומר שאפשר להתחיל משחק חדש, מכיוון שג´רי הייתה שקועה בענייניה עם הדי-ריפר היא נתנה את תורה לקאזו כדי שלא יבכה אבל עכשיו הגיע תורה!(אם אני אראה שאף אחד לא מתחיל עליה אני אתחיל...). לילו ווילו שתיכן מפחידות אותי(וזה קשה להפחיד אותי!) מסיבות שדים?לילו יא חצופה מה את לוקחת לי את תפקיד הפסיכולוגית(ופסיכית) המומחית?יש אפילו קורסים,תוכנות מחשב,ספרים,משחקי חברה ועוד מגוון רחב של מוצרים עם עצותיי, מה זאת אומרת את לא קוראת את ההודעות שלי?תתביישי ותיכלמי(לא כיף להגיד את המילה הזאת) ולילו אם כרגיל ינתקו לך את האינטרנט כשתיפתח שנת הלימודים תסיימי את "אהבה דיגיטלית" ותאחדי הכול בוורד כדי שאני אכניס למאמרים(אגב, התחלתי לכתוב משהו זה כבר מילא חמישה דפי וורד כשגודל הגופן הוא 10 שזה ממש קטן!, זה דווקא הולך טוב רק שאין לי כוח כרגע להמשיך...)ועכשיו למה ווילו ולילו הפחידו אותי, ווילו מארחת בחוצפתה את אהובי ולא מזמינה אותי! אני הרי המון זמן מחפשת מישהו שיגיד לי איפה מאמצים אימפמונים בעלי קול שטיח כדי שאני אאמץ את כולם ובסוף ווילו בקור רוח מזמינה את אימפמון למסיבה אצלה בבית, לפחות אמרת לו שאני מטורפת עליו(ומטורפת בכלל...)???, ולילו את ולורדי השדים שלך...ואני חשבתי שרק אני מתוסבכת...ולגביי מנהיגים וחברים- טאי ומאט לא יכולים להנהיג לבד הם זקוקים אחד לשני לצורך השלמת תכונות האופי, ולמאט היו חברים בדיוק כמו לטאי רק שמאט לא האמין שיש לו כאלה וטאי בכלל לא חושב על דברים כאלה...אני אחזור אחר כך...

שלום לכולם!!!!

וזה ממש בסיידר הכי הרבה תמשיכי את הסיפור יותר מאוחר... ואמרתי לאימפמון שאת מטורפת עליו והוא אמר שיקפוץ אלייך לביקור...

Digi Lista

New member
היי ווילו מה נשמע?...

טוב שמסרת לאימפמון את אהבתי(אם כי טירוף ושיגעון יתאימו יותר...), עכשיו הוא בטח בדרך לביתי...

על בטוח...

רק תדאגי שיהיה לך המון לחמניות מבית המאפה של ההורים של טאקטו...הוא אוהב אותם...אה ויש לו אלרגיה חריפה לאננסים..

Digi Lista

New member
אוי עכשיו האננסים שסידרתי...

יהיו לא חיוניים...מה לגבי תפוחים?קלמטינות?עגבניות?אשכוליות?...איך הוא בתור אורח?(שאני אדע איך לשעשע אותו...). לחם מבית ההורים של טקאטו, עד שהם התרגלו להכין "לחם גילמון" עכשיו אני איאלץ להרגיל אותם לאפות "לחם אימפמון בעל קול שטיחי!"(כן, גם ללחמים יש תובנה ואני נוהגתלדבר איתם שיחות נפש לפני שאני אוכלת אותם...)אני אשבור קופות חיסכון ואשלם להם...(בעצםהם צריכים לשלם לי, זה יהיה להיט וזכויות היוצרים שייכות לי!)

נכון...

טוף אז ככה הוא אורח מאוד מנומס{אם מחשיבים את זה שהוא מאיים שישרוף את ההורים והאחים שלך..}הוא אוהב לחמניות{כמו שאמרתי..}ובקשר לפירות וירקות הוא מעדיף מלפפונים{הוא אומר שזה מבליט את יופיו החיצוני...}וגם שזיפים{אבל לא מיובשים...}וזהו..

Digi Lista

New member
מה לגביי קישואים?...

עליי הוא לא יאיים כי אני והוא אמורים להתמזג דיגיטלית ל"אימפסטטנמון" והוא יצטרך להתנהג מאוד יפה כדי שאני בכלל אסכים לזה!. הוא יאכל אצלי מלפפונים, למעשה רק את הקליפה. וכמובן את כול הדברים הירוקים שאפשר לאכול,קישואים,חסה,פטרוזיליה,תרד וגם נזלת ירוקה ומוגלתית(במקומות מסוימים,אצל אנשים מסוימים מדובר במאכל אמיתי ומענג!) כדי שהוא יהיה יפה. להשלמת הטיפוח הוא יעשה מסכת פנים,יחפוף בבירה וביצים ולסיום ירוסס בחומר נגד פשפשים, מה לא עושים בשביל לארח אליל?

למעלה