מסיבת אירוסין

מזל טובבבבבבבבבבבבב

אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואי אני שמח בשבילכםםםםםםםםםםם מואה מואה מואה מואה

ק ש ק ש ת

New member
אני מוזמנת ?!?!?.. חחחחחחח

רציני אתם מתחתנים יעני חחחחחחחח מסיבת אירוסים בסימפל חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אניי מתהה חחחחחחחחח שיהיה המון מזלל טובבב !!!

ק ש ק ש ת

New member
רגע תנו לי להקל את זה חחחח

טוב ברור שאני באה בעזרת ה' אני ייקח חופש יום חמישי זה יוצא נראה לייי יאללהההההההההההההההההההההההההההה אוהבתתתתתתתתתתתתתתת אתכםםםם יא וולי רק השבוע הייתי בחתונה של חברההה איזה שמח פתאום כ כולם מתחתניםםםםםםםםםםם יאלההההההההההההההההההה אימשיייייייייייייייייייייייייייייי אורובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב זלמההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאא שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיגעוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בקיצור נשמות המון מזל טוב אוהבתכם

שלום אופק

אני לא יודע אם מבחינת ההלכה של הדת היהודית ראוי לברך על דבר שהוא חל בין ראש חודש אב לבין עשרה באב חצות היום,אף אל פי שאני לא בין המחמירים. אך קבל זאת כמחמאה. ובגלל שעוד לא הגענו לראש חודש אב,אז אני מאחל לך שלפי התאריך העברי שהיום יהיה לך יום טוב לטובה

מזל טוב

מכל הלב שזאת תהיה הזוגיות המושלמת מלאת אהבה חום חברות והבנה דניאל

../images/Emo99.gif"הזוג המוזר"../images/Emo6.gif ...ודאי שאני

בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אפשר לפספס כזה דבר??????????????????????? המון אושר ואהבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה דדי (בקמץ...לא בסגול...כמה אני כבר יכול לתקן...)

זה ממכר

New member
מזלטטטטטטטטטטטטט

המון אושר עושר ובהצלחה בחיים לא לנטוש אותנו אבל

יוווווווו

אופקקקקקקקקקק כפרעליךךךךךךךךךךךךךך מזל טובבבבבבבבב:) מאחלת לכם רק טוב!!

שלום קופיקו אופקוש :)

מזל טוב אופק מכל הלב אחי ואני לא בטוח שבא נשמה הקטיושות בדרך לתחת שלי חחח כפרליכם מזל טוב אני שמח בשבילכם ומקווה שהכל יתקיים בשמחה :)

למעלה