מסיבת אירוסין

מסיבת אירוסין../images/Emo6.gif

בתאריך 27/7 תתקיים מסיבת אירוסין שלנו. במועדון הסימפייל בת"א אנחנו מצפים לראותכם לשמוח בשמחתנו וחסר למי שלא מגיע......... אנא אשרו את הודעתנו אוהבים אופק24444 ויסמין (XפרSקSית19)

גם לי..אבל תסלחו לי על זה נכון?

חולה עליכם אופק ויסמין מאחלת לכם הכי טוב שיש בעולם שתמיד תהיו מאושרים ביחד ותבססו את האהבה שיש לכם כבר יותר חזק מואה ענקית ובאמת מזל טוב מהלב שלי.

djכרישmix

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מממממממ אני בשוק אני באלם אני המום פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שהיהההה המון המון מזללללללל טובבבבבבבבבבבבבב ברור שאני בא פששש שניה תנו לעקל את מה שאתם אמרתם דייייייייי לאאאאאאאא נכוןןןןןןןןן אתם הולכים להתחתןןןןןןןן אופקקקקקקקקקק אתה בגדתה בייייי עם יסמיןןןןןן לא רוצהההההההההההה אוףףףףףףף סתםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחח בקיצור עכשיו באמת אני מאחל לכם את כול האושר שבעולם ויסמין תדעי שתפסת בעל מהמםוחמוד ואופק למרות שאני לא כול כך מכיר את יסמין אבל היא נראת לי בחורה סבבה ואני מאחל לכם כול טוב ורק אושר ועושר ויסמין היום עם המצב של המדינה לא להביא הרבה ילדים חחחחחחח סתםםם יאללה נשמות שלי עוד פעם מזלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהב אותכםםם דודו

מנהלי תפוז הגיבו .............

אני חושב שבמידה והם (אופק ויסמין) באמת מתחתנים אתר תפוז צריך לעזור להם ולהשתתף בהוצאות החתונה כי אחרי הכל הם הכירו באתר.. דבר שני אופק אחי אני אוהב אותך ואותה היא אחלה אחי שתהיו רק מאושרים ביחד מעתה ועד עולם. אתה יכול לרשום אותי בפנים אבל אני מקווה שלא אצטרך לעזוב באמצע כי אני בטח יהיה בכוננות בכל מקרה אני מת עליכם אחי

רונןןןןןןן יא מבריזןןןןןן

טפיייייי רק בשעה 12:30 הגעתי הביתה נתקעתי בלי כסף התחננתי לאנשים [עפ הידיים צמודות חח] שיעצרו לי טרמפים לא עוצרים הזונות

מזל טוב,מאשר הגעתי

ולך רונן תכניס טוב טוב למוח שלך תפוז רוצים לעשות כסף לא להפסיד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[פדופילים שולטים]

solaire

New member
מזל טוב מזל טוב

שיהייה לכם אושר ואושר לכול החיים המון ילדים ושתמיד תהיו בקשר ! באהבה סול !!!

j a s t i n

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב חברה רק לא הבנתי

את מה אתם חוגגים בדיוק .. זה יום אבל חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אופק אני מקווה שלמסיבה האמיתית בבורסא לא הזמנת אותה מסיבת הרווקים שלך אחי עלי !

Baby IN Red

New member
אני באהההההההה:)

אוהבת אותכם בייב המוןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

אמממממממממממממ

טוב אז ככה יפים שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מואה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני באה נועה

מזל טוב יקרים שלי אוהבת ואנייייייי

באההההה לא מפספסת את המסיבת אירוסים ואופק תיזהר הפעם לישתות אתה שותה רק מים מינרלים ....... מואה נ"ב ורונן צודק הנהלת תפוז מגיע להם מתנה מכובדת מימכם הכירו כאן ומיתחתנים כאן.....

../images/Emo24.gifאופק ויסמין

קודם כל אני רוצה להגיד לכם שאני יעשה הכל כדי לבוא ולכבד אותכם בשמחתכם שגם במקצת גורמת לי להיות מאושר בשבילכם אני רוצה לאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם ואני מקווה מאוד שלא יהיו עוד מיקרים כמו שאני ואתה אופק דיברנו עליהם בפרטי..... אני מקווה גם בשבילכם- כמה שזה ייגרום לי לגעגועים שבשבילכם תעזבו את המקום זה סתם ייגרום לבעיות וניסיונות סכסוכים של קנאים פה אלא אם כן אתם חזקים וזה לא ישפיע עליכם אוהב אותכם תמיד אמיר בן שאנן סוהו 09 המועדון DJ A.B.S

Pumbaa Girl

New member
ומתי שאני ובעלי התחתנו?

תפוז לא נתנו לנו שקל חחחח וגם הכרנו פה :)

Pumbaa Girl

New member
ומתי שאני ובעלי התחתנו?

תפוז לא נתנו לנו שקל חחחח וגם הכרנו פה :)וחוץ מזה כל הכסף של תפוז "הולך על שידרוגים" חחחחח.ויסמינע מאמי המון מזל טוב לאב יו המון בהצלחההההההההההההההההה

למעלה