מסיבות....

tofil

New member
מסיבות....

בזמן האחרון כל החברות שלי התנשקו יש הרבה שהתנשקו ויש הרבה שלא (אני כולה בת 14) אני מרגישה שאני רוצה אבל הבעיה שאין לי כוח (יותר נכון רצון) לחכות.. בעוד בערך שבוע תהיה מסיבה והבנות שהתנשקו אמרו לי שאני יכולה להתנשק שמה.. הבעיה היא שהבנות האחרות (שלא התנשקו) אומרות לי שהן לא ידברו איתי אני לא יודעת... מה כדאי לי להתנשק או לא???

Lady In Blues

New member
איך שאת מרגישה

את רוצה להתנשק? תתנשקי! מזאת אומרת שהבנות שלא התנשקו עדיין לא ידברו איתך? למה? אני לא יודעת אם אני מחדשת לך משהו, אבל קינאה היא לא מרכיב רצוי בחברות. את אמורה להגיע לשלב הנשיקה מתי שאת מרגישה, לא מתי שהן אומרות לך. נשמע כאילו הן מציבות לך אולטימטום מאוד לא הוגן. אני מציעה לך ללכת עם מה שאת מרגישה בלי לשים לב למה שהחברות שלך אומרות.

אממ מכירה את המצב..

אם את רוצה להתנשק אבל מפחדת שהן לא ידברו איתך... פשוט אל תספרי להן שהתנשקת!

MidNight Flame

New member
טיפשי

את כולה בת 14, אמרת בעצמך... אין לאן למהר את לא צריכה ללכת למסיבה רק כדי להתנשק. והחברות שלא התנשקו, מתוקף העובדה שהן חברות שלך, צריכות לעזור לך להחליט מה עדיף לך ולא להגביל אותך ע"י איום שלא ידברו איתך.

מסכימה../images/Emo45.gifמאמי אני בת 16

ועדיין לא התנשקתי.. וכל החברות שלי התנשקו.. אז מה? זה לא אומר כלום עלייך ועל איזה בנאדם את. אל תדאגי גם הנסיך שלך יגיע
ומאמי,אל תלכי למסיבה כדי להתנשק..זה טיפשי מידי:\\ ובקשר לחברות שלא ידברו איתך.. הם לא חברותת:\\

ורדונה2

New member
מה הבעיה עם המילה מאמי, מאמי?

אתה בטח מת על הסינגל החדש של מירי מסיקה, הא? גם אותי הפיזמון מחרפן בקטנה.

MidNight Flame

New member
מוציא שם רע למוזיקה הישראלית

יש מילים שפשוט מעליב להכניס אותם לשיר מרוב שהם שכונתיות ועלובות.

ורדונה2

New member
גם ללקסיקון שלי היא לא ממש נכנסת.

אבל מאמי, אל תשלול מילים כ"כ מהר. =) מאיפה המילה הזו מגיעה, anyway?

ורדונה2

New member
../images/Emo3.gif אשכרה מיסתורין...

בטח מערבית, כל המילים בסופו של דבר מגיעות משם. עכשיו לך תחפש מילה שמתאימה ל"מאמי" בערבית. זה כ"כ לא נשמע ערבי.

ורדונה2

New member
Well,

אז אני משערת שזהו באמת פרי עטה של פקצה ממוצעת כלשהי. אל תשאל אותי מאיפה צירוף ההברות הביזארי הזה הגיע אליה בכלל... נו, פניני חוכמה של בחורות כאלו. לא חסר. באמת השקעת כ"כ ובדקת מה מקור המילה "מאמי"?! XD

black hock

New member
למה לא ידברו איתך?!

אם את פוגשת בחור שאת רוצה להתנשק איתו אני לא רואה סיבה למה לא אבל להתנשק עפ מישהו רק כדי להתנשק זה קצת מטופש

למעלה