מסיבות....

Noga0s

New member
חחח..

איזה כיף לך!! אני במקומך בכלל לא הייתי שוקלת את זה.. איזה מן חברות אלה? חברות צריכות לתמוך בך זה שהם לא התנשקו זה לא אומר שאת גם צריכה!! אם הן מגבילות אותך ככה אני בכלל הייתי מתרחקת מהן..חוץ מזה, אני מתה להתנשק.. אבל אני רק בת 13 יש לי איזה שלוש ארבע שנים טובות.. תזכרי מה שאמרתי לך גם אם אני קצת חסרת ניסיון!!

tofil

New member
תודה =)

החלטתי לראות מה יהיה שם פשוט... ואם הרגע יגיע אז אני ידע אם כן או לא.. בקשר לחברות.... אני לא ממש הולכת לספר להן אם כן...
תודה על הכלל :) אוהבת TOFIL

LIHILM

New member
אל עתשי את זה

נשיקה היא דבר מיוחד ואת תהרסי לעצמך את הזכרוןש ל הנשיקה הראשונה היפה והמיוחדת בנשיקה עם מישהו שאין בינכם קשר, שעלולה להיות מסריחה אפילו חח זה יעשה את הענין לא כיפי אז תיהי מאלו שכן התנשקו, 'ואוו' גם אני פעם חשבתי שזה משהו, אבל אז גיליתי שזה לא כזה ואו כולה לשון של מישהו נכנסה לפה שלי (סליחה על הגועל) וזה לא שינה אותי, ואם יש בנות שמתלהבות מעצמן כי כולה הם התנשקו (וכפי שהבנת זה לא ביג דיל להתנשק) אז הם מטעות אותך בנשיקה עצמה אין כלום, רק בקשר שילווה אותה אז תעשי טובה לעצמך ואל תעשי את זה מלחץ וסתם במסיבה כי את רוצה להיות חלק מקבוצה כלשהי, זה יאכזב אותך ואת ואחרים יעריכו אותך פחות. את עוד צעירה. תני לזמן לעשות את שלו תהני מהחיים בתור ילדה זה כיף יותר.

למעלה