מסיבה!!! כי אתמול היה ממש שווה!! מי נשאר?
ג גינגימניה New member 28/6/06 #2 אני אלא אם כן, אבא שלי ירצה לצפות ביחד איתי את המונדיאל.. נראה לי אבא שלי כבר נרדם.. קיצר, אני אשאר פה , ביינתים
אני אלא אם כן, אבא שלי ירצה לצפות ביחד איתי את המונדיאל.. נראה לי אבא שלי כבר נרדם.. קיצר, אני אשאר פה , ביינתים
L limors2 Well-known member 28/6/06 #3 אוי../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אז יהיו עדכוני מונדיאל באמצע המסיבה?
S ShukyD New member 28/6/06 #7 כן יהיוווווווו אבל זה משחק שסבבה לדעת כמה כמה למרות שהוא לא מרתק במיוחד ולא יהרוג אותך מדי פעם לשמוע "1-0 לספרד" "2-0 לספרד" 3-0 לספרד" "3-1 לספרד, חח סתם, 4-0 לספרד"
כן יהיוווווווו אבל זה משחק שסבבה לדעת כמה כמה למרות שהוא לא מרתק במיוחד ולא יהרוג אותך מדי פעם לשמוע "1-0 לספרד" "2-0 לספרד" 3-0 לספרד" "3-1 לספרד, חח סתם, 4-0 לספרד"
L limors2 Well-known member 28/6/06 #9 הכוס הכחולה לייב../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הדבר היחיד שרע בדיסק לייב של עברי זה שכמעט כל גרסה יותר טובה מהמקורית, ואז אני לא שומעת תמקוריות
הכוס הכחולה לייב../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif הדבר היחיד שרע בדיסק לייב של עברי זה שכמעט כל גרסה יותר טובה מהמקורית, ואז אני לא שומעת תמקוריות
S ShukyD New member 28/6/06 #14 אחלה פתיחה זה לא משהו שהייתי רוצה לשמוע באותו משפט שבו יש "עברי לידר"
ג גינגימניה New member 28/6/06 #17 על טעם ועל ריח. אני אוהבת את השירים של עברי לידר..יש להם משו עמוק וחזק
ג גינגימניה New member 28/6/06 #15 את יכולה להסביר לי את הקטע עם 47? ביינתים ככה..לפני שהעניינים התחממו באמת במסיבה.
L limors2 Well-known member 28/6/06 #18 הממ../images/Emo54.gif בסדרה "זהות בדויה", יש ממציא/נביא אחד ש47 זה המספר האהוב עליו והוא מופיע כמעט בכל דבר. אז 47 הפך לאובססיה שלנו בפורום, והיא התפשטה בתפוז
הממ../images/Emo54.gif בסדרה "זהות בדויה", יש ממציא/נביא אחד ש47 זה המספר האהוב עליו והוא מופיע כמעט בכל דבר. אז 47 הפך לאובססיה שלנו בפורום, והיא התפשטה בתפוז