מסיבה כלשהי

חופ שיה

New member
אצלי זה מתחלק ל- 3 אורגזמות

זאת שמוציאה ממני את כל האנרגיות (כמו שאת תיארת) זאת שמשאירה אותי חרמנית טילים. וזאת שהגיעה והלכה כאילו לא הייתה. מקווה שאת האורגזמה השניה תחווי ביום מין הימים, יש לה איכויות בילתי רגילות , הגוף נשאר מסומם לחלוטין והאנרגיות שלך - המיניות והלא מיניות מרקיעות לשחקים, קשה לי לתאר אותה במילים ,היא פשוט כל כך טובה וכל כל נדירה עבורי.

daniella1980

New member
ולמה את חושבת שכולנו

בנויןת אותו דבר? עובדה שלא כולן גומרות באותן דרכים, באותן עוצמות, מחדירה, מירידה, מעינוג אנאלי וכו'. בכל מקרה,**אצלך** - מה ההבדל בהגעה אליהן? עד כמה שזכור לי את לא גומרת מחדירה פרופר, אז כולן דגדגניות? בכל מקרה, מאחלת לעצמי כל מה שאת מאחלת לי, האמת שאני די מרוצה ממה שיש:)

חופ שיה

New member
יא ................את קשה.

מספרים לך באופן מאוד ניטרלי על אורגזמות שונות שד"א המדע מודע להם (זה לא אומר שכולן חוות את זה) , מאחלים לך שתחווי אורגזמות מדהימות שמשאירות חשק לעוד ואת באה והופכת את זה להתרסה, בדיוק כמו מקרה הרוקט פוקט. זה לא משנה מאיפה האורגזמה הגיעה , הרעיון הוא: מה היא משאירה אחריה!? שמחה שאת מרוצה משלך.

daniella1980

New member
לא התרסה ממש לא,

סתם לא ברור לי על מה נסוב הויכוח (איך את מרגישה אחרי אורגזמה? איך את מרגישה אחרי כוס קפה?), ובטח שלא ברור לי על איזה מדע את מדברת אבל אם יש כזה אני מאוד מאוד אשמח לקבל קישורים למחקרים בנושא (אני עד היום קראתי רק על סטטיסטיקות ודיווחים מנשים שונות על אורגזמות שונות, זה עדיין לא הופך למדע). אם כבר, מה שכן ידוע הוא מאיפה היא מגיעה והסוגים נחלקים לנרתיקית ודגדגנית (ובשניהם היא בעיקר מוחית תסכימי איתי), מעבר לכך - איך את מרגישה אחריה - חרמנית או לא, אנרגטית או לא זה די אינדווידואלי וקשור אני משערת גם לחויה האישית שלך באותו רגע (אני בהחלט מרגישה במצבי רוח שונים - שונה אחרי זה. בדרך כלל אני אחרי יום עבודה ארוך ומייגע וגם ככה גמורה). ובכלל את בנאדם חרמן מעל הממוצע תסכימי איתי? :) לגבי משאירות חשק לעוד - זה לחלוטין מנטלי (אצלי). יש חשק לעוד, כמו אחרי קוביית שוקולד - פשוט כי זה טעים ונהדר. אבל לגבי חרמנות גוברת, היא לא גוברת בצורה קיצונית, וגם באופן כללי בתקופה האחרונה (חצי שנה) היא ממש לא בשמיים, אז אולי יש קשר גם לזה. בקיצור, מן הסתם, אם באמת יש לי לאן לשאוף אני אשמח להגיע לשם.

daniella1980

New member
די להכליל

אם זה סתם פרטנר לסקס, אני ממש לא בקטע של חיבוקים. אם זה בן זוג או מישהו שאני אוהבת - אני תמיד רוצה חיבוק:) אבל דווקא אחרי סקס אני רוצה לישון\לקרוס\להנות מתחושת הריחוף.

daniella1980

New member
רק חבל שהניתוחים שלו

מבוססים על מעט מאוד נשים מסך כל הנשים, ובעצם מספר די זניח. לא שאני אומרת שעובדתית זה לא נכון, כי אין לי מושג, לא הזדיינתי עם כל הנשים בעולם ואז נתבקשתי לחבקן. יכול להיות שזה נכון אצל הרבה נשים, אבל בטח שלא אצל כולן. כנראה הניסוח הוא שהפריע לי. מה גם שרוב הסיכויים שהוא נופל תמיד על אותן "טיפוסים", כי אליהן הוא נמשך או איתן הוא מצליח לתקשר. כך שבכלל המדגם שלו שווה לטוסיק.

m r z

New member
אני דוקא כן אוהב לחבק ../images/Emo24.gif

אחרי הגמירה זה כמה דקות של התנתקות, להסדיר את הנשימה, לחייך, ואז לחבק ולהתחרמן מחדש..

האמת שלא קראתי את כל השרשור...

אבל ההסבר הפשוט הוא שהנשים רוצות להמשיך את האינטימיות ואת המגע הקרוב גם לאחר האורגזמה וההנאה. וזה נכון שרוב הגברים מעדיפים לסובב את הגב וללכת לישון,אבל יש גם כאלה בהחלט שמעדיפים להמשיך את המגע גם אחרי הסקס,כי בעצם אני יכול לומר שאין משהו יותר טוב מזה. אני אישית,אם והסקס נעשה עם מישהי שיש לי משהו אליה,אני כן מושך אותה לכיווני,לרוב ראשה נמצא על כתפי ואני מחבק אותה וככה אנחנו נרדמים עד שכל אחד זז לצד שלו או שממשיכים להישאר חבוקים רק בכפיות. הכל תלוי במשיכה שיש בין בני הזוג ואם בכלל יש. כי אני יכול לומר שסתם סקס סטוצי שכזה,לא מונע ממני בכלל,לסובב את הגב וללכת לישון ואף במקרים מסויימים לקום להתלבש ללכת או "לגרש" את הבחורה. הכל תלוי בסופו של דבר ברגשות ובמשיכה הקיימת בין בני הזוג.

redrider

New member
נקודה למחשבה

אם ניקח את תגובות הגברים ונסתכל עליהן במקביל לתגובות הנשים נראה שהנשים הגיבו לרוב בצורה נזעמת בלי קריטריונים משלהן אבל אם הרבה התנגדות לדבריי (בלי לבסס אותה). לאומת זאת הגברים הגיבו ברוגע. אז מה המסקנה: כולכן אוהבות שמחבקים אותכן או לפחות כמעט כולכן ואתן מגיבות לחולשות שלכם באגרסיביות... נשים עם הזוי... מצד שני לא צריך להיות גאון בכדי להבין את זה. אין צורך להגיב אבל הרי אתן לא תתאפקו נכון?

תגיד

אם נשים זה עם כל כך אגרסיבי והזוי, למה אתה כל כך מחפש את הקירבה שלהן? בעצמך אמרת שגברים רגועים יותר, מרשה לך לקחת לך אחד.
מנקודת המבט שלי דוקא לא ראיתי תגובות נזעמות, רק תגובות שקצת בשוק מזה שאתה לא מבין נשים ומכליל. אם אחד כמוך היה נופל לי לידיים הייתי מגלגלת אותו מהמדרגות..

redrider

New member
חחחחח

נוAה באמת. נשים זה עם בלת צפו וד הזוי. אתן נוטות להתנהגות בלתי רצונאלית ובעלות נטיה לשגע גברים ראי דוגמה "הכל בסדר ממי?" "כן!!! אל תגע בי". אנחנו אוהבים אותכן בגלל זה אבל זה כבר עניין אחר. כל מקרה את תהיי שקרנית אם תגידי שאת לא אוהבת להתחבק אחרי הסקס כי אני בטוח שאת כן. למעשה כמעט כל בחורה ששאלתי אמרה כן. העניין הוא שעצם זה שאני עשיתי הכללה גרם אצל מספר בנות פה בפורום את ההתנגדות והצאה חוצץ... זה לא חדש ככה היה תמיד. פעם לפני שנתיים כתבתי כאן בביקורתיות על היחס המשפיל לנשים במגזר הערבי וחטפתי מטח של ביקורת מיפות נפש למיניהן שחלקן הגיבו באותה צורה גם פה. הרעיון של ה"לצאת חוצץ" למען ההתנגדות עצמה אופייני למספר אנשים פה. אז כמו גם עכשיו עיצבן אותן לא תוכן אלא הצורה אז אוטומטית התוכן לא נכון. אז בשרשור הערבי לא היה אפילו צל של ספק מכיוון שאישה מוסלמת מנושלת זכויות ביחס לגבר ברוב המובנים. אני חושב שהבנת את הפואנטה שלי. מהכרות שלי איתך את הגרסה הכי נחמדה של המין הנשי אבל אל תשכחי שהרוב לא כמוך אוהבות להאכיל סרטים אותנו הגברים. אוהב אותך

D a r k m a n72

New member
לא מבין..

מה רע להתחבק אחרי הסקס
זה כ"כ דבר דוחה ? ואפילו שלא מדובר באהבה אלא רק בסטוץ.. לפני דעתי זה נחמד להתחבק קצת לפני קצת אחרי ותוך כדי

redrider

New member
לא אמרתי שלא

פשוט תהיתי לגבי מצבים שבהם צד אחד כן רוצה והצד השני לא. אני אוהב להתחבק אבל לא תמיד.

למעלה