מסיבה כלשהי

redrider

New member
מסיבה כלשהי

תמיד אחרי הסקס הבחורה רוצה להתחבק... מאיפה זה בא לכן ולמה כל הבחורות רוצות תמיד להתחבק אם הסקס היה סבבה אבל ממש ממש לא כל הגברים... אצלי זה פעם ככה פעם ככה וגם זה תלוי מאוד בבחורה ואולי בכמה שאני נמשך אליה אחרי האקט

redrider

New member
איך רואים שאת לא גבר

כשגבר גומר הוא מאבד איזה 90 אחוז מהחרמנות שלו בשניה.

טוב שאתה לא מכליל ../images/Emo163.gif

אני מבין שהנתונים האלה מבוססים על מחקרים שנעשו .. איך רואים שאתה גבר גבר ..

אהה , באמת לא בסדר מצידי

הייתי צריך לבדוק קודם , כמו שהוא בדק לגבי ה 90 אחוז . תגידי , איך מגיעים ל 90 אחוז מ"גבר" אחד ? היתה לו סטיית תקן ?

elians

New member
שטויות לחלוטין ...

לפחות מבחינתי... דווקא לאחר סקס או כל מגע מיני אני נמשך הרבה יותר לבת זוג.. איך אפשר שלא... הרי כל הסיטואציה הזאת אמורה להיות מלאת אהבה!|

נכון מאוד ! ואפילו אוסיף

גם מבחינת הבן זוג שלי הוא נמשך הרבה יותר אחרי הסקס עצמו וגם אני רוצה להוסיף ולהגיד שלפעמים אחרי הסקס לי אין חשק להתחבק ולכלום..... זה הכל תלוי בסיטואציה....אחרי כמה זמן זה כמה רגש יש באויז איזה מספר זה כמה התאמצנו וכו' וכו'

לא כולן..

אני מתהפכת והולכת לישון

mar212

New member
זה לא כך לגבי כולן

אני מתחבקת רק אם זה בן זוג. אם זה סקס נטו אז אין ממש מה להכניס רגש.

אז אחרי שקפצו עליך

והסבירו לך שלא ערכת מחקר סטטיסטי...
לא יודעת למה נשים אחרות מחפשות חיבוק אחרי סקס. אני מניחה שיש מגוון גדול של סיבות. אני יודעת שאני רוצה את החיבוק הזה כהמשך לאינטימיות (ואף פעם לא היה לי סקס בלי איזשהי מידה של רגש). אני מרגישה ברת מזל שאני לא צריכה לחפש את החיבוק הזה, הוא פשוט נמצא שם בשבילי תמיד
מה הבעיה שלך לחבק קצת אחרי?

redrider

New member
לא תמיד זה בא טוב

לפעמים פשוט לא בא לי. זה דיי תלוי בבחורה שאני איתה. תגידי אתה עדיין על ימאהה או שחזרת לסוזוקי?

ימאהה.

אם לא בא...אז לא בא...אבל צריך לשאת בתוצאות. וזה אומר שאני מניחה שלפעמים תקבל על זה איזשהי תגובה מהצד השני.

חופ שיה

New member
אפשר להסביר את זה פיזיולוגית

כשאנחנו מקבלות אורגזמה משתחררים בגופנו סמים טיבעיים שגורמים לנו להיות חרמניות, מתפשטת תחושה של ריחוף הגוף והמוח שגורמת למגע באשר הוא (למשל חיבוק ) להיות טוב יותר , מורגש יותר , נעים יותר. לאחר אורגזמה גברית יש בד"כ שחרור של הרבה אנדרנלין , מה שמשאיר אתכם נטולי אנרגיה ואין לכם חשק לעשות כלום לפחות לדקותיים הראשונות שאחרי. כמובן שיש גם את האספקט הנפשי ריגשי לכל זה, שילוב של השניים מביא לתוצאות שונות אצל כל אחד. אז אולי אתה לא מזיין עם הרבה רגש, ולכן אין לך צורך בחיבוקים והתלטפויות לאחר מכן- בדיוק כמו שאמרת זה תלוי בבחורה שאיתך ומה אתה מרגיש כלפיה. אצל הרבה אנשים זה לא אישיו בכלל , הם אוהבים לקבל חיבוק בכל מצב , ואני יכולה להבין אותם :), חיבוק הוא תמיד כייף ולא משנה מתי הוא מתרחש.

daniella1980

New member
האמת

לרוב הן מאוד חזקות ומפילות אותי לקרשים:) אני כן יכולה לקבל עוד אורגזמות אחרי הראשונה, והן יהיו נהדרות, אבל התהליך הוא לא כפי שאת מתארת, אלא רפיון שרירים מוחלט (כשהויברציות נרגעות) ומסטוליות מהחיים, רק תני לי לישון.

daniella1980

New member
שיגידו :)

אם את מדברת על מאמר כסילי במיוחד שפורסם כאן פעם על אורגזמות ילדותיות ובוגרות וכיו"ב, אז הרשי לי לגחך עליו בשנית. בכל מקרה, אם זו לא כשרה למהדרין, קשה לי להאמין מה כן כי אישית אני לא מאמינה שיש משהו חזק ומענג מזה. בנוסף ידוע שיש נשים מולטי אורגזמיות ונשים שאינן. כמו שיש נשים שגומרות מחדירה ויש נשים שאינן. פשוט כולנו בנויות שונה, ואין לי ספק שזה קשור גם לאנטומיה וגם להורמונים. בכל מקרה, מה שחשוב שכולנו מרוצות לא? :)

למעלה