מסיבה במודעין

Rapid נאור

New member
אוקיי גיא, שמע

דבר ראשון, בהתחלה. לפני שהיה אזימוט זה היה. ג´י-דינמו-ג´י-דינמו פתאום בא אזימוט זה נהפך להיות ג´י-דינמו-אזימוט עכשיו ארועים חד פעמיים דווקא עובדים ורק שתדע לך, שהאוטובוס כמעט ומלא. באים לפחות עוד 20 חבר´ה עם רכבים, שלא נדבר חבר´ה מרעות וממודיעין ד"א עד כמה שזיכרוני זוכר כניסה ביום שישי לדינמו זה 22+!! תתקן אותי אם לא...

קודם כול

דינמו בימי שלישי זה 18+ , ואף פעם לא עשו לי בעיות ימי שישי זה 22+ , אבל בימי שישי לא חסר מקומות ללכת... אני מכיר את המקום שהמסיבה הולכת להיות , מקום בן זונה ( אורי התמני מהממ"רם עשה שם יומהולדת ) פשוט אני אומר שהרבה אנשים לא יבוא לדעתי ,ואני אומר שקשה לעשות מסיבות חד פעמיות מוצלחות בתל אביב בפרט , בכלל מחוץ לתל אביב ( מסיבות היפהופ לגילים שלנו ) אני לא פןסל את האפשרות שאני יבוא , אבל נראה לי שאני הלך לראות את תומר יוסף... בהצלחה!

KingCobra

New member
אז קודם כל...

המסיבה לא ח-י-נ-ם! היא ע-ו-ל-ה 25 ש"ח כניסה! והיא לא מאורגנת ע"י אנשים פרטיים! אלא ע"י הערייה אבל הרעיון הוא שלי ושל עידן והערייה מממנת. טוב? תבואו יהיה שווה! והמסיבה מתחילה ב - 11 וההופעות ב - 1 חבל להפסיד!

2PAC4EVER

New member
"היא ע-ו-ל-ה 25 ש"ח כניסה"

אז....לא הבנתי...מה אתה מנסה להגיד???

da^Lord

New member
אולי מישהו ייתן מפה והסברים ?

גם יום שישי ה-13 ,וגם מודיעין .. אייייייייייא (כמו הדוד מג´קי צ´אן).

NO-BLESS

New member
עוד דבל (דבר) אחד

אני יודע איך מגיעים לשם. בקשות להסברים, אצלי.

KingCobra

New member
סתם אין לי מה לרשום ואני רוצה שה...

הודעה תיהיה למעלה כדי שהרבה יראו אותה....

elekamit

New member
אנשים, תאמינו לי ששווה!

אנשים..., תאמינו לי ששווה לבוא! ממה שאני שמעתי עשו אחלה יחצון במודיעין ומנסיוני עם מודיעין הם יודעים לחגוג כמו שצריך וגם אוהבים מאוד היפ הופ! כפי שנאמר כאן בפורום האוטובוס כמעט מלא, ומי יודע..., אם מספיק אנשים יראו שהם מתכוונים להגיע אולי חברינו הטובים (הם יודעים מי הם) יארגנו אפילו עוד אוטובוס, תאמינו לי שיש מספיק מקום במודיעין! ובקשר למסיבה..., יהיה מצויין אני שמעתי עם מה כולם הולכים לעלות וזה אשכרה מיטב ההיפ הופ הציוני בארץ! אז יאללה, כולה שעה באוטובוס, וזה עובר צ´יק צ´אק! זה כדאי! (לקוח מערוץ הקניות).

**yoav**

New member
שעה???

חחחחח אללק שעה סיקס מקסימום חצי שעה נסיעה ובקשר למה שדהלורד שאל, המיקום של המקום הוא ממש ממש צמוד לכניסה הראשית לעיר מכביש 443, ממשיכים ליסוע עוד איזה 500 מטר ומגיעים לצומת חדשה - זאת צומת המשטרה, ואי אפשר יהיה לפספס מקום עם אורות אדומים עליו - זה המקום

da^Lord

New member
יש כתובת מדויקת?

זה חשוב לדעת, לא? או שמודיעין כזאת קטנה שברגע שנכנסים לעיר מיד רואים את המסיבה? הא..??

G-Ruff

New member
הידד הידד הידד

כמדומני שאני הולך להגיע אז בואו ונק-פיץ!

Agent G

New member
גם אני הולך להגיע!!

וגם מקפיץ בלי בושה..... חארות של אנשים כאלה..... עומרי

Da Judge

New member
רגע רגע רגע רגע, נאור:

לא אמרת שהכניסה [URL='http://'] 20 [/URL] שקל?

NO-BLESS

New member
שאלה למארגנים של יום שישי

יש איזו שהיא להקה שאת שמה אני לא זוכר. מה שאני כן זוכר זה שהם טובים כי הם הושמעו בעסק שחור והם ממודיעין, או רעות. מה קורה איתם? הם יופיעו?

למעלה