מסיבה במודעין

יו יו יו

New member
מסיבה במודעין

יום שישי ה-13.9 תתקיים מסיבץ ענק במודיעין בבית הנוער החדש (צמוד לצומת המשטרה)י יתקלטו-די ג´יי עמי! ודי ג´יי בייבי ג´י! (כלא-6)י הופעות של ראפיד ומטרו סנאגל והברנש !!!וההופעה המרכזית-כלא 6 מחיר כניסה 25 שקל למי שאין איך להגיע למודיעין, תהיה הסעה מת"א למודיעין הלוך חזור ב-20 שקל (10 שקל לכל כיוון) מכיוון שהמקום באוטובוס מצומצם, ישנה רשימה שבה נרשמים כדי להבטיח את מקומכם על האוטובוסלפרטים נוספים על המסיבה ולהרשם לאוטובוס אפשר לפנות לאיי סי קיו מספר-93067281

ראםJarasMan

New member
13.9 זה גם היום הולדת שלי, ואני בא!

אז מי שלא בא- אני מכין לו חבל וכיסא מעץ.

זה היומולדת שלי קודם,

אני נולדתי ב-83 לפיכך, אני גדולה יותר, לא אשמתי.... וכמו כן, נאלצתי להעביר את מסיבת היומולדת שלי למודיעין, מה אתה אומר ? נחגוג בצוותא ? :)

NO-BLESS

New member
מה את אומרררררררת???

מזל טווווווווב! תגידי, את לא מפחדת שיום ההולדת שלך ביום שישי ה-13?

אני מנסה להתגבר על הפחדים,

לא פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ב-13 :)) לאט לאט מסתגלים ...

KingCobra

New member
כן, כן.... כלא 6, ראפיד ומטרו.....

סנאגל והברנש! חבל למי שלא יבוא!!!! אני ועידן מארגנים את המסיבה! לפרטים : לביא - 058408952 עידן - 089727349 מחיר כניסה 25... יש מזנון ונחונצ משקאות!!! יהיה שווווווווה תבואו בהמוניכם! אין רשימה ! כולם יכולים לבוא! והמקום גדול! יש מקום לכולם! נ.ב אין לי מושג איך זה התפרסם כ"כ מהר כיוון שעדיין אני ועידן לא פירסמנו! אז יהיה נחמד אם אני ידע מי זה "יו יו יו".... וגם פריסמו את זה ביאגה יו, ובראפ סי או איי אל!

**yoav**

New member
ימאןןןןן אדיר

כולם להגיע!!!! אני יודע שאני יהיה שם

KingCobra

New member
שכחתי לומר.....

ש... נאור עוזר המון!!!!! בייחצון ואירגון המסיבה! וגם יואב מרעות! תיקון : מכונת משקאות! ויש מזגנים (לא לדאוג לא יהיה חם!)

2PAC4EVER

New member
באמת?

תהיה מכונת משקאות? שווה! וזה שהכניסה חינם זה בכלל עושב את זה כדאי.

Mc Bang

New member
אני שם!

עם חברים שלי! גם מונלייט נרגילה (רמלה-סיטי) בא למי שמכיר!

כי אם להסתכל על מסיבות

אחרות שאורגנו על ידי אנשים פרטיים , ונראה לי שרובם היו נפילה אז עדייך לשלם את 10 -20 שקל יותר ולהנות . יש הרבה אנשים אני יודע , שלא יגיעו לתל אביב , ומשם יקחו אוטובוס למודיעין , זה יעלה יותר כסף . חוץ מזה כעקון אני תומך שיהי עוד מסיבוץ מחוץ לליין הרגיל של גי´-אזימוט-דינמו , ולהרחיב את מעגל ההיפ הופ מבארץ אבל פשוט זה לא הולך . מאוד מקווה שהמסיבה תצליח

למעלה